» Dagen går mot sitt slut.

En lång dag med städning och musik har jag bara stängt ute världen. Så sjukt skönt att vara i sitt enga lilla skal - såna dagar behövs!
Jag har gått runt hela dagen med mina underbara mjukisar och håret uppsatt för att dölja hur illa det ser ut. Usch. Tack och lov har vi fixat en provisorisk dusch tills vi får reservdelarna. Gjorde min dag! 
 
På kvällskvisten har jag färgat mammas hår och ja, det var ett gott tecken på att jag inte ska bli frisör. Haha, rolig syn, roligt för stunden, men absolut inte något jag vill syssla med i framtiden. 
Och just nu, eller precis innan det här har jag slängt runt min garderob minst två gånger och jag hittar fortfarande inget som jag kan ha på mej imorgon. Helt hopplöst.
 
Imorgon åker jag och mamma ut till stallet, ser till att filmkameran är laddad så man får se hur det ser ut. Har ju inte riktigt sett hans steg, men känslan är redan nu hur bra som helst!
 
Nu ska jag ta kväll, välja ut kläder och testa en ny sminkning. Den ni!
 
 
 

» 2013-10-31

Godmorgon.
Hoppas alla får sova ut på sina lov, självklart inte jag. Redan hämtat kock-skor på kavelbro. Fick även kolla i köken, åhåhåh, fyfan vad jag vill gå där! Åkte vidare till skultorp för att laga mina tänder.
Jadu.. Om jag äter äpple, kan det gå sönder, så det får jag inte äta. Jag blev nästan dränkt av allt vatten och tanden är kanske död.
Jo men en jävligt bra start på dagen.  Är absolut inte ett dugg förvånad att detta händer just mej.
Kommer ha löständer innan jag är 30, lovar..
 
Idag ska jag städa huset, imorgon kommer det gäster. Bror min spelar sin första spelning imorgon.
Fritidsgården imorgon, insläpp 18.30. Kommer ni vara där? 
 
 
 

» Vi svenskar..

Jag har tänkt på oss svenskar. Hur vi är, hur vi låter och hur vi beter oss mot andra medmänniskor. 
 
Vi måste alltid klanka ner på andra, det kvittar hur liten saken gäller. En annans persons egna åsikter, deras utveckling eller framgång. 
 
Vi svenskar är dåliga på att glädjas åt andras framgång. Vi kan knappt kolla på personen som vann helgens tävling. Istället klankar man ner på vad som var lite sämre än det andra.  Vi går förbi och kollar åt något annat håll istället för att säga "grattis! Bra ridet där!".
 
Eller ett exempel när man är utomlands och stöter på en annan svensk familj. Tre minuter efter det - vipps är det som man känt varandra i flera år. Väl hemma i Sverige vill vi inte ha förändringar. Kommer det en ny människa, kollar vi upp för att sedan gå tillbaka till samtalsämnet om helgens hetaste fest, dagens snackis eller hur en person går klädd i det som "absolut inte är inne". Vi vänder ryggen till nya förändringar, saker som vi vill göra, men vågar helt enkelt inte. 
 
Fy, man skäms ju nästan över att vara svensk. 
 
Istället borde vi vända våran livsstil och bli mer positiva, tycker jag. Istället för att klanka ner på ens framgång borde vi hylla den personen. Vi kanske själva hade velat ha tex den blågula rosetten, men att vara elak gör inte så den blir våran, så varför ska man då va taskig? 
 
Det förstår jag inte riktigt..
 
Istället för att backa och inte vilja ha förändringar tycker jag att vi ska möta våra rädslor. Ta det där steget mot framgång, medans alla andra säger att du inte kan. DU vet att du kan, så vad har du att förlora egentligen?
 
 
 

» Ett slags liv.

Sitter utslagen i soffan med massor av filtar runt mej - lite musik på det. Riktigt mys! Tänkte hoppa in i duschen, men pappa sa precis att duschen är trasig. Hur fan gör vi nu?
 
Stallet gick bra. Det är så himla kul att man blir uppskattad för det man gör. Mockade den sista boxen som jag inte hann igår. Efter det putsade jag Lakrits sadel och träns + ett annat träns som var sjukt fint. Lite tråkigt att lädret inte var i perfekt skick, typiskt.
Gick in till hagen, pussade på mulen och gav honom ett par äpplen - glad häst! 
På fredag åker jag ut igen. Jag hoppar upp och kanske rider själv, vem vet?
 
Åkte hem, lunchade med mamma och så hamnade jag här, i soffan. 
 
 
 
 
 

» Don't worry.

 

» Gårdagens träning.

Igår åkte jag äntligen ut till stallet och möttes av en glad häst. Det var nog bra att han har vilat i över en vecka och smällt alla intryck. 
Det var inget krångel när jag tog in honom från hagen och när jag gjorde iordning honom. Dock krånglar han lite när jag ska tränsa. När tränset är på så står han stilla igen som ingenting har hänt. 
 
Väl ute i paddocken var han grym, totalt. Han lyssnade och bråkade inte alls. Försökte backa två gånger, men gick fram efter något steg.  
 
Jag hoppade upp och lyssnade på mina skänklar otroligt bra. Så himla glad att det går framåt! I slutet satte jag igång honom utan att Annika gjorde någonting och han var bara tvungen att lyssna på mej. Jag blir bara så himla glad av denna hästen!
 
Lite kort på hur träningen gick. Så snabbt som möjligt ska jag börja rida själv, innan det börjar frysa i paddocken.
 
Idag ska jag åka ut och putsa, han får vila och smälta allt igen.
 
Puss.
 
 

» Svenska Lottakåren.

 

» två.

 

» Vi åkte aldrig ut till havet.

Med en hur mysig dag dom helst igår är jag trött idag efter en tidig uppstigning idag för att utföra ett ärende.

Igår försökte jag ta en springrunda, men fick gå för mina knän spökade. Duschade och åkte ner till stan. Pratade lite med min praoplats innan jag mötte upp Camilla. Vi gick runt i olika affärer samt så bjöd hon mej på fika. 


Supermysigt var det!
Vi gick runt lite till innan vi gick upp till lägenheten. Åt lunch och åkte till stenstorp. 
Resten av dagen satt jag hemma. I brist på något annat. För man skulle stanna inne pga "stormen", men inte jag ryckte det var någon storm..

» Ungdomskonferens Svenska Lottakåren. 25-27 oktober 2013.

Istället för ett mega-superduper-aslångt inlägg delar jag upp det i några delar. Har sjukt mycket bilder och har haft det så kul!
 
Fredagen startade med två timmars tåg till Stockholm. Där blev vi uppmötta av Elin och Amanda + alla andra som vi hade träffat på lägret. Så himla kul att träffas igen!!
Blev en två timmars lång bussresa till Älvkarelö Herrgård, men tack vare att jag hade grymt sällskap gick det sjukt snabbt. 
Delade upp oss i olika rum. Jag sov med Elin som jag också delade rum med på Gotland. Lunchen serverades. Kycklingen smakade gott och alla var på ett otroligt bra humör. 
 
Lite saker emellan och sen blev det samarbetsövningar. Jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde då. (jag kanske har det förresten, men det lät bra). 
 
Vi fick lyssna på olika föreläsningar, workshops och reflektera över våra egna drömmar. 
 
På kvällen satt jag och Elin i vårat rum, åt godis och snackade om allt mellan himel och jord. Kan intte förstå att det bara är 4månader sedan vi träffades på Gotland. 
Trötta efter resan somnade vi inte allt för sent.
 
 
Lördagen började med en god frukost. Efter det masssa intressanta föreläsningar om drömmar och lite runt det. Många tankar gick runt i huvudet och jag fick klart för mej att jag redan uppfyllt några drömmar om man vrider och vänder på det. Coolt.
 
Lunch och sedan blev det ett pass till. Bytte om till träningskläder och skulle köra ett två timmars thaiboxnings-pass. Vad kul det var! 
Dusch och sedan fin avslutningsmiddag. 
 
Satt i soffan med alla tjejerna och snackade. Lite om Claes (en snubbe som bodde på herrgården som spökar där). Claes var snäll. Även mycket om utbildningar som andra tjejer hade gått och ställde frågor om GMU. Intressant. 
 
Söndagen började med frukost återigen. Vi samlades allihopa, knöt ihop säcken, tog bilder, åt lungch och åkte inprincip. 
Två timmar i buss, somnade och stressade som fan på centralen. Kom med tåget ialla fall.
 
^Det här är Claes. Visst är han fin?^
 
 
 
 
Mer bilder kommer komma!

» Q/A

Lisa:

Vart ska du? :)

 


Svar: Jag har vart uppe i landet en bit utanför Gävle på en ungdomskonferens med Svenska Lottakåren. 

Kommer skriva ett inlägg som kommer upp lite senare!

 

Kram! :)


» Vill bara hoppa i stallkläderna och åka ut till Lakrits.





» Mot centralen.


Har dryga 1 timma kvar i bussen, efter det får vi springa jävul för att hitta rätt tåg. Ett plus blir om vi hinner köpa något på station.

Det kommer komma massa bilder och bra uppdatering ikväll eller imorgon, beroende på hur trött jag är..

Pöss.

» Dagens inspiration.

 

» Papa Roach - Scars

 
 
I tear my heart open, I sew myself shut
My weakness is that I care too much
And my scars remind me that the past is real
I tear my heart open just to feel

Drunk and I'm feeling down
And I just wanna be alone
I'm pissed cause you came around
Why don't you just go home
Cause you channel all your pain
And I can't help you fix yourself
You're making me insane
All I can say is

I tear my heart open, I sew myself shut
My weakness is that I care too much
And our scars remind us that the past is real
I tear my heart open just to feel

I tried to help you once
Against my own advice
I saw you going down
But you never realized
That you're drowning in the water
So I offered you my hand
Compassions in my nature
Tonight is our last stand

I'm drunk and I'm feeling down
And I just wanna be alone
You shouldn't ever come around
Why don't you just go home?
Cause you're drowning in the water
And I tried to grab your hand
And I left my heart open
But you didn't understand
But you didn't understand
Go fix yourself

I can't help you fix yourself
But at least I can say I tried
I'm sorry but I gotta move on with my own life
I can't help you fix yourself
But at least I can say I tried
I'm sorry but I gotta move on with my own life

» If you've ever been in love.

"If you've ever been in love.
You'll know the feeling.
How you feel insane and time passes so slowly when you're not with them. How they dominate your thoughts and you can almost feel them with you.
How you can't help but smile when you know they're thinking about you. How when things aren't going well it drives you insane, and you can't seem to think straight.
How when they're not yours, you miss them so much, and you fell emptiness.
Most of all, you'll know how they're literally everything to you, and nothing can change that."

» Ny dag!



Slänger iväg ett inlägg lite snabbt, vill inte sitta med mobilen när jag ska umgås med kompisar jag inte träffat på sjukt länge. Vi höra!

» Jag är hos dig igen - Lars Winnerbäck.

 

» +/-

+ Jag tror på mej och Liquorice som ett team. Har en känsla att det här kommer bli bra, oavsett hur många omvägar vi måste ta så ska vi alltid ha vårat mål i sikte.
 
 
 
- Jag tycker det är grymt lågt att spotta skit i ansiktet på folk som vill nå sina egna drömmar.
 
+ Min rygg börjar bli bättre. Har inte lika mycket kramper som innan jag började med ridningen nu. Grymt skönt!
 
- Jag har världens ångest över gymnasiet. Vet vad jag vill men vet ändå inte vad jag vill. Åhåhåh..
 
 
 
 
 

» Står med stadiga ben på jorden.

 

» I Stockholm.

Äntligen sitter jag och Camilla på tåget. Åh, vad kul detta ska bli! 

Nu blir det skratt och godisätande i ett par timmar innan vi är framme i Stockholm. 




» Snart är vi iväg.


Imorgon så åker jag äntligen bort från Skövde. Ska träffa hur underbara tjejer som helst och ha så kul! Just nu blir det att packa innan jag åker till stallet. 

Puss!


» **




» Äntligen torsdag.

Dagen börjar bra. Endast två lektioner idag. Information om gymnasie på håltimman, sen slut för dagen - riktigt gött.

Sitter och håller inne på några tankeinlägg som jag kanske ska publicera i helgen, men med tanke på att mina egna åsikter inte är "bra", så får jag tänka mer på det. 

Ridning ikväll. Ska bli skönt att komma bort från huset och bara andas.






» Hjärter dams sista sång.

Ännu en skoldag att bocka av på denna veckan. Med en fruktansvärt huvudvärk har jag klarat nej genom en jobbig skoldag och ett matteprov som gick åt helvete. Är glad om jag bara blir godkänd...  

Vi hörs senare!






» Onsdag.

Onsdag idag, vilket betyder att jag går två dagar kvar i skolan, att jag är hur trött som helst och vill helst gå tillbaka till sängen och somna om. 

Idag står det ett prov på schemat, innan det en massa sega lektioner.  
Matlagning med pappa när jag kommer hem, spännande...




» Nytt.




Detta linnet ramlade ner i brevlådan idag. Bild när jag har på mej det kommer senare, ni märker. 

» Vill ha förändring.

Antagligen kommer bloggen se ut som ett helvete ett tag, men ska försöka fixa en ny design. 
Designa din blogg är rätt praktiskt ibland.. ;)
 
 

» Posten.

Visar er senare!





» Godmorgon.

Ny dag, nya möjligheter, eller hur var det? Är inte alls taggad inför denna dagen. 
Käkar precis lite frukost och senare blir det att jag cylar iväg till skolan, i regnet. 
 
Hoppas ni får en bra dag allihopa!
 
 

» Just nu.




» Måndag, 21 oktober 2013.

Dagarna räknas, siffrorna blir allt mindre och mindre ju mer tiden går. Intressant va? 
Skoldagen gick fortare än vanligt, gör mej inte alls något. Precis fått i mej lite mat och ska snart börja plugga engelska. Inte så roligt. 
 
Ikväll kommer Camilla. Filmmys med lite allt möjligt gott. Skippar alltså att träna ikväll. ;) Rätt skönt ändå.
 
 

» I still remember the first day I met you.

 
 
 

» Tandvärk.

Börjar dagen med läsning - och tandvärk. Ska bli så himla skönt att få tänderna lagade nästa vecka. Som jag här väntat!

Lång och seg skoldag idag, plugg när jag kommer hem. Ska även färga min lugg igen. Så trött på den rödbruna färgen.. 




» We found love.

Sitter helt utmattad i sängen, med musik på och tänker på hur hungrig jag är på livet. Ja, jag är verkligen så grymt taggad på allt som är planerat och mina mål, gosh, ni anar inte vad jag har i sikte. 

Eftermiddagen blev återigen lugn. Salongstädning med mamma, klickade hem kläder och lite annat. Avslutades tillslut med fruktsallad i soffan - mys!


Ser fram emot helgen som kommer spenderas på Älvkarö herrgård med Lottakåren. Ska bli så himla kul att träffa alla igen från tjejlägret i somras. På fredag sitter jag och Camilla på tåget upp till Stockholm. Därifrån blir det en bussresa upp till Gävle om jag minns helt rätt. 


Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag! 




» I always..

 

» Söndag, 20 oktober

Hemkommen från stallet. Bytte om till pjamasbyxor och värmde lite obo'j. Höstkylan börjar komma närmare och jag ser inte fram emot vintern. Tanken på att snön kommer snart får mej att vilja springa åt ett annat håll. Usch.
 
Väl ute hos Lakrits.. Börjar testa mer och mer. Fick superbra tips som fungerar. Han ger sig till slut och är positiv till arbetet. Han börjar lyssna superbra på mej nu. 
 
Resten ut av dagen blir chill. Ska klicka hem lite kläder senare. Familjemys med fruktsallad ikväll. Blir nog ett bra avslut på den här helgen. 
 
 
 

» Stallet.


Påväg ut till stallet, bra start på dagen om ni frågar mej!

» Tidvis

 
 
tid har förlöpt
dagar har gått
månen har vandrat sin väg
genom vitt och svart och grått

jag har saknat ditt skratt
jag har saknat ditt hår
jag har saknat att ringa ibland
och berätta om hur det går

det har tidvis gått bra
tidvis har skakandet lagt sig
ibland har jag vaknat på morgon
och gjort det jag ska

men jag har saknat din hand
har saknat din röst
ensamma dar har jag saknat ditt huvud
mot mitt bröst

somliga dar
tar jag in vad jag hör
det går kvällar ibland när jag inte
ens undrar vad du gör

det är ibland som förut
ibland har jag känt att jag duger
jag har hämtat och samlat ihop
nog med kraft att gå ut

jag ser dig fortsätta nu
med varsamma kliv
jag ser dina drömmar sakta lossna
från mitt liv

jag har saknat en vän
jag har varit på krogar och barer
det har hänt att jag ljugit och sagt
att jag måste gå hem

jag har saknat din röst
nu har du en ny
ännu okända nätter ruvar
i väntan på att gry




» Innan mörkret faller.

Dagen börjar rulla mot kväll, trött som jag är har jag inga planer för denna kvällen heller. 
Rummet är städat, stallet är klart för ett bra tag sedan, men jag har fortfarande inte kommit ur stallkläderna än. 
 
Jag och Lakrits börjar hitta varandra, han börjar lita på mej mer, sänker huvudet och ger sig till slut. Men mer och mer börjar han testa. Tror jag har hittat hästen som passar mej. 
 
Har suttit ett bra tag och kollat på kläder som jag vill klicka hem. Varför har man inte pengar som aldrig tar slut för? 
 
 
 

» Chempion.

 
'
 

» 2013-10-19

Godmorgon.
Kvällen igår blev lugn, kände inte för att dra ut så jag stannade inne och somnade relativt tidigt. Skönt att få sova ut någon gång.
 
Ska storstäda mitt rum nu, tar antagligen en paus när jag åker ut till Lakrits. Nackdelen med att ha ett stort rum, tar så himla lång tid att få allt klart. 
 
 

» Tre från idag.

 

» They don't really care about us.

 

» Här i bland ruinerna.

Efter att ha klarat mej genom en hel skoldag, tack vare musiken i hörlurarna kan jag helt ärligt säga att det är sjukt gött att bara sätta sig och ta det lugnt. Det är helg och jag är helt taggad till att åka ut Lakrits. 
 
Åkte ut efter skolan tillsammans med mamma. Det gick bra, börjar testa mer och mer eller om det var för solen låg på konstigt på den översta delen på ridbanan. Blir mycket bättre när han har fått springa av sig. 
Imorgon tävlar hon så jag åker ut och ledtränar, men mycket trav. Känner för varje gång hur starkare han blir.
La upp ett stort mål med mej och Lakrits, såå kul!
Resultat kallas det.
 
 Sitter på rummet med musik på, några ljus tända och ska börja redigera bilder från träningen idag. 
 
 

» Klockan står och tuggar på samma ställe..



Vill bara bort härifrån.


» .

 

» Gone forever.

 
 
 
Don't know what's going on
Don't know what went wrong
Feels like a hundred years I
Still can't believe you're gone
So I'll stay up all night
With these bloodshot eyes
While these walls surround me
With the story of our life

I feel so much better
Now that you're gone forever
I tell myself that I don't miss you at all
I'm not lying
Denying that I feel so much better now
That you're gone forever

Now things are coming clear
And I don't need you here
And in this world around me
I'm glad you disappeared
So I'll stay out all night
Get drunk and fuck and fight
Until the morning comes I'll
Forget about our life

I feel so much better
Now that you're gone forever 
I tell myself that I don't miss you at all
I'm not lying
Denying that I feel so much better now
That you're gone forever

First time you screamed at me
I should have made you leave
I should have known it could be
So much better
I hope you're missing me
I hope I've made you see
That I'm gone forever

And now it's coming clear
That I don't need you here
And in this world around me
I'm glad you disappeared

I feel so much better
Now that you're gone forever
I tell myself that I don't miss you at all
I'm not lying
Denying that I feel so much better now
That you're gone forever
And now you're gone forever
And now you're gone forever

» Skjort-fredag.

Äntligen fredag! Kryper snart iväg till bussen med världens träningsvärk. 
Musik i lurarna hela dagen, sen åker jag och mamma ut till Lakris. Bra start på en bra helg.




» Wanessa.

Ridlektionen.. Hm, vad ska jag skriva? Ingenting.
Får ingen "wow"- känsla, har inget driv och absolut noll motivation just nu. Alla tankar snurrar runt i hjärnan och jag vet inte längre. Jag vet att jag är grym, men den andra halvan säger tvärt emot.
Jag vet inte.

Jag säger inget mer om detta. Vill veta vart jag står innan jag skriver ut exakt hur jag känner. Känns bäst så. Mina åsikter tycks inte om av vissa personer. If you know what I mean.. ;)
 
Imorgon åker jag antagligen ut till Lakrits. Många pussar och mer utveckling. Behöver få tänka på något helt annat i nuläget. 
 
 
 
 

» En dag närmare helg.

Sitter helt utslagen i soffan efter ett hårt fyspass på idrotten och innan det en hyffsat lång PW med Victoria.

Åker till stallet om ca 40 minuter. 
Hoppning på Wanessa står på schemat. Kul!

älskade häst..

» Dåliga dagens.




» Life.

Tog en runda för att rensa alla tankar lite. Behövdes. Har stretchat och gjort några styrkeövningar. 
Ska hoppa in i en dusch nu innan jag fortsätter att plugga. 

Puss. 





» .

 

» Novelltävling.

Klarade novellskrivningen helt okej. Nu sitter jag och Camilla med godis och energy. Mys!




» Frukost.


Smoothie gjord på yoghurt, frysta blåbär, hallon och smultron. Det är även lite havregryn i för att mätta ännu mer.

Hoppas ni får en bra dag!


» this is what i made of.

Nu kommer min underbara åsikter igen. Som ni här längtat eller? 
Måste bar få ut mej min tankar, mina intryck och mina känslor. Vissa kan klicka ner sidan efter de har läst halva inlägget, vissa andra läser genom och tänker "hon är fan inte riktigt klok, hon kan ingenting" eller något i den stilen. Andra kan helt hålla med mej. Ingen aning. 
 
Men såhär är det. Någon gång i livet har vi alla drömmar, vi har mål och lösningar för att verkligen lyckas med det vi älskar. Vi lägger upp planer på hur vi ska nå just det DÄR målet vi strävar mot. Just som alla andra har jag också målet och vill lyckas med detta, oavsett HUR många omvägar jag måste ta. 
 
Snackade med rektorn på våran skola och kollade om lilla jag kunde byta ut elevens val som vi har sista lektionen på fredagar. 
Då frågade hon mej lite snävt om jag var elitryttare. Jag svarade då att jag rider in en 3-åring som inte är matchad till elit än. 
"Jaaameen då går det inte." 
Första riktiga smällen.
"Du måste ha riktiga skäl att få åka ut till stallet. Om du till exempel har en tränare som inte kan komma på en annan tid än just då. Och om du är elitryttare."
 
 
Andas nu.
 
Ursäkta? Bara för att jag inte är elitryttare just NU, eller har hästen som kan hoppa 1,50m just NU får jag inte åka och träna för att nå mina MÅL?
Hur fan vet hon om jag är elitsatsande eller inte? Hur vet hon vilken nivå JAG ligger på? Kan ju säga att rida in en galen ponny i alla gångarter + hoppningen när man är 9 år gammal. Eller att rida in en stor, maffig häst när man är 15, från grunden dessutom. Jo, men säger det ingenting?
 
Jag kan nå precis hur långt som helst. Jag behöver inte den bästa tränaren i världen. Jag behöver få möjligheterna, få tiden och ha kul. 
 
Hade jag haft hästen som kunde precis ALLT, hade vi haft de stora mängder med pengar. Ja då kan jag garantera att jag skulle vart i eliten idag. Men jag får istället rida till problemhästar och tar mej inte an de bästa ponnys så jag kan plocka hem flest blågula. 
 
Men nog om detta.
Jag tycker det är grymt tråkigt och ledsamt att man ska få sånthär, av ridlärare på Uddetorp eller av rektorn på skolan. Alla människor i världen i ska få sin chans att lyckas. Oavsett om det är fotboll, fysik eller om du vill bli fotograf. Ja, men de människor runt omkring ska se möjligheterna för just dina mål och framtidsplaner. Inte vad som aldrig kommer gå bara för att du är för ung och att de äldre trycker ner dej och dina drömmar. 
 
Som min pappa sa igår när jag hade berättat vad rektorn sa. Han sa att jag ska sträva efter min framgång ändå och visa alla andra att jag KAN.  Jag kanske inte är bäst eller inte gör precis som proffsen gör. Det fungerar för mej och Lakrits, det är väl det som räknas?
 
 
 
Kämpar du för att nå dina mål, precis som jag?
 

» Träning.

Så himla gött att bara få springa av sig energi. Tränade med Victoria. Sprang en bit, sen gick vi en bra pw. Sprang ett tag igen för att till sist ta ett lugnt varv runt kullen i hentorp. Inslag av lite stretching. 
Nu ska jag försöka komma igång på riktigt. Måste ha ork och muskler för att klara av Lakrits, men även för att må bra. Rätt kost och motion, det kan nog fungera.
 
Nåväl. Eftermiddagen har mest bestått av plugg och ja, det mesta börjar sätta sig. Utvecklingssamtalet gick helt OK bra. Hade ju en del klagomål, ehehe. Efter det blev det träning med Victoria för att gå tillbaka till lite plugg. 
 
Ska snart borsta gaddarna för att sedan hoppa i säng. Har novelltävling hela förmiddagen imorgon och jag är mer än taggad, så det är bäst att sova ordentligt. Vill så gärna vara en av de bästa..
 
Skrivit ett åsiktsinlägg som kommer upp inatt typ. Kika in imorgon om det låter intressant..
 
 
 
 

» Äntligen slut.

Denna dagen är så gott som avklarad - vilken känsla! Efter sista lektionen gick jag och Victoria hem som igår. 
Nu har jag plockat till mej en hel del mat och frukt som ska ätas upp innan jag börjar plugga till So- provet.. Att gå hungrig en hel dag är inget jag rekommenderar.

Senare blir det utvecklingssamtal som jag tidigare skrev. Kvällen blir lugn antagligen. 

Vi hörs.





» Sometimes.




» One day.

Godmorgon alla.
Tisdagar är bara för hemska. Sega lektioner hela dagen, sen lunch osv. Det bästa är att vi slutar tidigare än alla andra dagar. 

Plugg när jag kommer hem, sen står det utvecklingssamtal på schemat. Jag och pappa har antagligen en hel del saker vi kommer klaga på men..



Pöss!


» Måndag.

Huvudvärk, seg och ännu senare skola. Åh, vill bara ha lov nu! Vill kunna vara ute sent på nätterna, åka ut till stallet på dagen och slippa sätta mina fötter på skolans golv. Skulle vart så himla gött att slippa det. 

Min dag har bestått av somsagt denna skoldagen, som gick helt sjukt segt. Gick hem med Victoria och började plugga för att senare gå ut och gå en långpromenad. Som sällskap var Victoria med där också. 
Chill att bara gå och prata om allt mellan himmel och jord. 

Mat när jag kom in och har precis kommit ut från en varm dusch. Satte mej i sängen och kikade runt lite på nätet. Förhoppningsvis kan jag komma i säng relativt tidigt ikväll.

Hoppas ni har haft en bra dag!


» Plugg.

Därav den kassa uppdateringen.
brb.


» #dödstrött.

Att försöka få in två helt vettskrämda hästar från en stor hage är inte det lättaste. Dessutom gjorde det inte saken bättre ut av att det var en trafikolycka ca 200-250 meter bortanför stallet. Fast.. Det kanske var därför de va rädda. 
 
Tog in Lakrits och Zepharos och gav de vatten samt tog av Zepharos sitt täcke. Stackare.. De hade sprungit sig helt svettiga. Började mocka ut en ut av boxarna tills Annika kom hem. Då fixade jag Lakrits och gick ut till ridbanan. Vi skulle mest se hur han var efter allt som hade hänt.. Om det skulle gå att sitta upp osv. Sprang med honom några varv och han lugnade sig bra. 
 
Jag hoppade upp och då var han lugn som en filbunke. Det måste vara något fel på honom, såhär bra kan det bara inte gå. ;)
Skrittade runt med inslag av volter, halter och såklart igångsättningar. Måste säga att han lyssnade superbra på mins skänklar. 
 
Knäppte loss i slutet som igår. Gick bra det med. Han blev rädd eller något så han stack iväg i galopp. Fem galoppsprång senare stannar vi och han är lika lugn som innan. Nej, han gjorde inga fina luftsprång och lyssnade bra på min röst, sits och det lilla tygeltaget jag gjorde. Och nej, jag varken ryckte honom eller hade balansen i munnen. Har alltid halsring. 
 
Red även Zepharos litegrann. Tänk er att sitta upp på DEN dressyrhästen. Åh, känslan var såhääär bra! Kommer antagligen rida honom igen, så kul! :)
 
Längtar till höstlovet, då blir det antagligen mycket stall och förhoppningsvis en hel del utveckling!
 



» Mot hästen.




» Inspiration.




» Jönköping.

Påväg mot Ikea med mamma och pappa. Med musik i lurarna klarar jag mej galant när jag sitter i bilen.

Min kväll igår var helt okej. Jag och Victoria gick runt i Hentorp (som det inte fanns en enda skalle ute) och drack energy. Tog spontanbussen ner till stan. Gick hemåt igen. Hoppade in på Shell för ett toabesök. Träffade Charlie och Simon - trevligt!

Camilla kom ner en snabbis till Shell innan Victoria åkte hem. Där gick jag upp mot mej, tog en liten promenad innan jag stötte på Per och Fredrika. Snackade lite med dessa figurer för att sedan gå med dom på en ytterligare promenad.

Det var min kväll som blev bättre än vad jag förväntat mej. 
Hoppas ni hade en bra lördag!




» Träning, 12oktober, Liquorice.

Började med att jag blev skjutsad till stallet för bror min hade busskortet. Hämtade Lakrits i hagen medans Annika tränade för någon tränare i paddocken. Han var lugn och sammarbetsvillig när jag stod och fipplade med elstänglet. Han stod lugnt inne i stallet och tyckte antagligen det var skönt att bli ompysslad. Ryktade extra länge och väntade in Annika från hennes träning. 
 
Benskydd fram och bak, sadel på och sen blev han lite vresig när jag skulle tränsa. Fick lite hjälp och då gick det bättre. 
 
I paddocken började jag med att leda runt honom, testade så att han lyssnade på gas och broms. Först i skritt sedan i trav. Några gånger ville han nästan hoppa upp i famnen på mej, men det korrigerade jag lätt och då gick han fint bredvid. 
 
Travade runt i båda berven och vad glad han blev! Har nästan aldrig sett en häst som har vart så positiv av att bara springa runt med en människa bredvid som knappt inte har någon konditon alls. I och för sig, hade jag vart Lakrits hade jag också vart glad. Springa fort för att se om personen hänger med, haha. ;)
Gick ialla fall bra.
 
Ridningen gick huur bra som helst. Han börjar så smått följa min ledande tygeltag och förstå ryttaren på ryggen än den som går på marken. Framsteg! Travade några varv i sträck utan att han gjorde några fina luftsprång.
Åh, vad glar man blir!
 
Sist, men inte minst knäppte Annika loss grumskaftet från bettet för att bara gå bredvid honom. Jag fick styra mer själv och han lyssnade förvånadsvärt bra på mej. 
 
Imorgon åker jag ut igen och hoppas jag att jag möts av en lika positiv häst! :)
 
Bilder från tidigare träning.
 

» Bloggtorka.

Ni har förmodligen märkt att min inspiration till att blogga och så är i botten. På veckorna tänker jag alltid att helgens uppdatering ska bli såå mycket bättre. Blir den det? Nej.
Fingrarna bara skriver på och på men jag får inget sagt, eller inget vettigt sagt. Antal besökare minskas och jag har inte orken, även om jag har orken. 
 
Jag gör inget vettigt på helgerna, all tid bara rullar förbi hur fort som helst. Man hinner knappt blinka. Det är sjukt.
Men så idag, tänkte jag till riktigt ordentligt. Jag gör visst något vettigt på helgerna, kanske inte det roligaste för er alla att läsa om, men jag gör något som jag tycker är kul. 
 
Jag är oftast ute hos Lakrits och rider honom åtminstonde en dag i veckan. Redan där har jag mycket att berätta om. Liksom, tänk. Jag går ut och hämtar honom från hagen. Där kan jag berätta nästan en hel novell, (dock kanske inte så roligt). 
När jag gör iordning honom finns det också en hel del att skriva om. Var han lätt att lyfta hovarna på? Hur gick det att tränsa? Och så vidare..

I ridningen (som kanske är roligast att läsa om), kan jag skriva hur vi gjorde. Gick det som vi hade tänkt, ungefär hur länge vi höll på och hur han var. Positiv/negativ till arbetet. Det finns ju huuur mycket som helst att berätta. Varför har jag inte kommit på det tidigare?
 
Men är det ni vill läsa om? Våran utveckling tillsammans? Skulle jag klickat in på en persons blogg skulle jag självklart vilja läsa vidare om deras resa. Men alla har inte samma tanke som jag. Det är upp till er.
 

Men självklart, jag är inte bara i stallet. Jag gör annat, precis som nästan alla andra tonåringar gör. Ja, jag är ute och har kul med finfina vänner. 
Jag vill lära mej av mina misstag och ta lärdom av dom. Det är sånt vi ungdomar gör. 
Men självklart, lite privatliv vill jag ha. Men mina kvällar på gårn med mina vänner, inte så fel med det. Nu tror säkert hälften att jag är ute och super varenda helg. 
HAHA, fel, fel och fel. Nej. Jag är inte en sån person överhuvudtaget. Det kan jag tacka stallet för. Tycker det är patatiskt att snacka öppet hur full man vill bli nästa helg och att varenda samtal aldrig kan vara utan ordet alkohol eller något i den stilen. 
 
Inser att mitt godis har tagit slut, jag är jäkligt trött och har absolut inga planer för kvällen. Efter jag kom hem från stallet har jag hoppat runt i mysklader, utan smink och ofixat hår. 
Det är mitt glamorösa liv. Hoppas ni är avundsjuka. För det är inte jag.
 
När jag har fått en tankeställare tänkte jag skriva ett inlägg om dagens träning på Lakrits. 
 
 
 
 
 
Hejsvejs.
 
 

» Nothing.

 

» Satan i gatan.

Som vanligt uppdaterar jag inte när jag borde utan tänker nästan alltid "gör det senare". Självklart händer inte detta
Men min dag igår var bra. Fotograferingen gick mindre bra, men utan några skador- vilken lättnad!
Kul hade vi iallafall, men att baka cupcakes hade nog vart ett smartare drag. Hmm..
 
Duchade snabbt som in i helvete och blev upphämtad av Camilla och Anders. Lite traktorströg genom hentorp till gårn i skultorp där vi satt och halvsov till en film. Ja ni, det var min fullspäckade fredagskväll.
 
Idag kommer jag åka ut till Lakris. Snacka om vad jag har saknat den lille pysen? 
 
 

» Filmtajm på gårn.




» Brustna hjärtans höst.





» Så trött.

Är verkligen för trött för att blogg ikväll. Får se om jag hinner slänga in lite små inlägg mellan lektionerna, ett om dagens fotografering och markarbetslektionen.

Imorgon åker jag och Camilla ut till stallet för att fota till vårt projekt. 
Andra gånger gillt var det va? ;)

Vet absolut inte hur planerna ser ut för helgen, men jag kommer ialla fall åka ut till Lakris. Det är något som är säkert!




» ***





» Godmorgon världen och du.

Tänkte skriva ett inlägg när jag käkade frukost med fick snabbt som in i helvete springa ner till vårdcentralen. 
Passade på att följa med pappa in när han skulle ta stygnen i armen. Såret såg ut som de hade glipat isär, men det tyckte inte "läkaren". Fick i alla fall skyddstejp på.

Trött som fan vill jag bara åka hem igen och somna om. Men istället så längtar jag tills skolan är slut så jag kommer ut till stallet snabbt.





» Can't hold us.

Så himla gött att bara kunna andas ut idag, åh underbart. Min dag har bestått av matlagning, pluggande, lädervård och lite ompyssling av mitt hår. Mamma tog tag i problemet och vi fixar det sista imorgonbitti. 

Fick en liten överraskning när mamma kom hem från stan. Ett varmt mysigt täcke, så jag slipper frysa arslet av mej eller sova med ett ton filtar. Bäst!

Ännu ett plus är att plåstret i pannan ryker imorgon. Åh, ska bli så himla gött. Dock så känns det som såret inte riktigt är 100, men det märker vi la?




» Throwback.




» Limousin.

 

» Q/A

Kommentar:
Anonym:
Vill inte direkt vara otrevlig men som man sett på dina kort så verkar du vara något extremt smal? 
Är du inte typ underviktigt eller något?
 

Svar:
Hej på dej med! 
Jag vet inte riktigt hur jag ska svara på denna fråga. Jag själv tycker att jag är precis som en normal person, vissa andra tycker jag är äckligt smal. Jag vet inte. 
Jag är nöjd med min vikt och hur jag ser ut. Har slutat lyssna på folk som klankar ner på mitt utseende/vikt. 
Bara för att jag är ca 1,70 och behöver väga ungefär runt 60kg, jag är NÖJD ändå. Jag skiter i siffrorna på vågen, är man nöjd så är man.
 
JO, jag är underviktig. Det är jag fullt medveten om det. Jag vill absolut inte gå upp i fett, utan i muskler och det kommer komma ju mer jag tränar Lakris
 
 
 
Ha det så bra! :)

» Film.





» Onsdag, 9oktober -13

Hej!
Har redan vart i skolan en snabbis och skrivit tyskaprovet som gick bra. Hade en otroligt bra känsla när jag satte mej på moppen och åkte hem. Gött!
Nu ska jag kolla på film och käka popcorn innan jag får hjälp med matten av mamma. 
 
Fick en fråga igår eller något, har svarat på den och den kommer upp om cirkus två timmar. 
 
 
 
 
 

» Just watch me.

 
 
 

» Utkast till ett brev.

.
 

» Järnvägsspår.

Tisdagen är över och jag har redan bytt om och krypit upp i soffan med musik i bakrunden. Ska snart börja plugga till tyskaprovet som är imorgon. 
Haft en jävla värk idag, så imorgon blir det att plugga hemma förutom att jag åker lite snabbt till skolan och skriver tyskaprovet. 
 
Annars flyter allt på helt okej. En dag närmare helg - slår ju allt!
 
 

» ..




» *




» Tisdag - gå och dö.

Usch, fyfan. Orkar inget, har ont i mun/huvud och vill bara somna om och glömma smärtan. 
Nejdå, går till skolan och försöker fixa de viktigaste lektionerna, sen kanske jag drar hem och vilar. Får se lite.

Vi hörs.


Dagens: byxor//vero moda? - skjorta//Ullared - och vi får självklart inte glömma det fina plåstret i pannan// KSS.

» 7 oktober

Ingen orrk, inget alls. Livet kommer mellan bloggen, eller hur var det?
Sjukt trött, huvudet hänger inte med. Det snurrar och ser inte så skarpt i vissa lägen. Myys...
 
Skolan segade sig fram och efter skolan har jag knappt orkat göra någonting. Åkte med pappa till Biltema och passade på att kolla lite på MC-utrustning.
Åh, längtar tills hojjen står i garaget och man bara kan åka ut och dra gärnet.
 
Imorgon blir det mer plugg än idag, har trots allt knappt läst en sida i tyskaboken. 
 
Men vi hörs.
 

» Q/A

Kommentar:
Sofia:
Nu har du ju tävlat dressyr ska du tävla KM hoppning med båda hästarna också?:D
 

Svar: Nej, tyvärr inte. Skulle vart sjukt kul, men det blir en större häst vid namn Mr X om ni känner igen honom från något annat inlägg. Det är för att jag ska få mer utmaning och hoppa snäppet högre. Vill ju utvecklas på höjderna nu, så det kanske är bäst såhär. :)
 
Kram! :)
 
 
 
Ser det lovande ut?

» Lördag.

Bara för att jag är så dålig på att uppdatera vad som händer på helger tänkte jag dra lite snabbt min lördag.
 
Skulle sovit ut, men självklart vaknar jag klarvaken redan vid sju. Får åka "akut" in till Lidköping för mina tänder.
Väl hemma började jag packa tävlingskläder och putsade skorna. Skulle egentligen åkt ut till Lakris, men skippade det i helgen. Gör förjävla ont att ha på ridhjälmen. Hämtade upp Camilla vid tre och åkte vidare till stallet för att göra iordning Chempion och River. Putsade ännu mer och hade jävligt kul.
Såklart huur många frågor som helst, men men. 
 
 
Åkte hem med en kompis morsa för att mamma inte var klar i stallet. Käkade pizza sen blev jag och Calle nerskjutsade till Arenan. Snackade lite med Mikael för att sedan bli hämtad av Frank. Slutade med att Frank, Anders och Gurra kom så åkte vi till Sandtorget där vi möttes upp av Camilla återigen för ett mysigt besök på Donken. 
 
Åkte vidare runt i Skövde en kort stund innan jag blev avsläppt hos mej. Pratade lite i telefon innan jag gick in och la mej. 
 
 
Aså förlåt, men inget värt händer i mitt liv just nu. Skoltrött och är trött på männskligheten. Ska kolla på filmerna från dagen innan jag orkar resa mej från min säng.
 

» Klubbmästerskap Dressyr.

Först och främst, jag är nöjd, mer eller mindre, men jag är NÖJD. Allt de stödet jag fick från Camilla och Anders var guld. Så jäkla nervös var jag!
 

Ni har ju fått lite uppdatering av Camilla under dagen, men här kommer det en sammanfattning av mej. 
 
Framridning LC:1, Lord-River:

Jag är supernöjd med min framridning och hela upplägget. Han var hur mjuk och fin som helst, både i skritt och trav. Fin form, bra arbete med bakbenen. Skummade och var glad.
Finns inte så mycket mer att säga.
 
Väl inne på banan blev jag lite mer stel och fick lite väl mycket tankar i huvudet. Formen var inte på topp men annars var jag helt OK nöjd. Alltid kul att sitta på River igen!
 
Framridning LB:1, Chempion:

När jag skrittade på vägen kändes han sjukt stabil och bra mellan hand och skänkel. Inne i ridhuset på den framridningen blev jag hur nervös som helst, så till en början var det inte så himla bra. Snackade med Camilla och Fanny och de fick mej på bättre tankar. 
Då gick det bättre och hans form va fin.
 
På banan fick jag inte till det tyckte JAG. Formen satt inte till 100 och jag var inte nöjd med min ridning överhuvudtaget. 
Domaren tyckte antagligen det var bättre och jag vid 63,79%. Jag hade som mål att rida runt 63%, så jag fick nästan bli nöjd om man säger så.. ;)
 
Jag hamnade på en tredje placering med Chempion och precis utanför placering med Lord River. Är nöjd ändå.
 
Jag kommer få bilder av Camilla, men vet inte när. Förvänta er inga snygga bilder på mej, plåstret i pannan förstör en del, haha. 
 
 

» Hey Brother - Avicii

 
^Så himla mysig låt!^
 

» Försening.

Har blivit förseningar i klassen innan L:B klassen så Felicia startar inte förens om 30.




» Look at him.

Har Aldrig sett Felicia rida River såhär och jag har sett henne rida honom Mycket! 
 
^Kolla på honom^ *smälter*



» Just nu - framridning.

 

^Kolla på den ponnyn, är det verkligen den där tjocka lilla c-ponnyn?^ ;)
 

» Akuten.

Sofia:
Varför var du inne på akuten och vad hände som gjorde så att du fick åka in?
 
Anonym:
wtf???? va har hänt ?
 

Jo, detta ska jag förklara så bra jag kan. 
Jag och Camilla skulle börja jobba på vårat fotoprojekt som skulle ske i stallet. Jag stod och flätade hästens man och Calle hade precis borstat klart hennes huvud. Hästen blir lite spänd, (tror det var för att grimman var något liten). Vi lugnar och klappar henne. Helt plötsligt slänger hon sig knuffar in mej i boxväggen. (står på en pall för att nå upp till huvudet). 
Hon kommer inte loss direkt utan slår hem huvudet igen och jag flyger in i boxväggen. 
 
Trodde först jag blödde från näsan, men det var istället i pannan. Kände direkt att tänderna inte var helt 100. (och ja, jag var mest orolig för tänderna, inte alls över att jag hade ett stort jack i pannan och kanske en hjärnskakning, nej nej).
 
Fick proffshjälp av Åsa och Fanny, men såklart alla som var runt omkring. Michaela, Camilla och mamma på ett litet hörn, lika blek som en zombie. ;) Skämt åsido.
 
Tack så hemskt mycket!
 
Kan berätta att vi kunde roa oss på akuten ialla fall. Jag och Camilla var flumma och oseriösa som fan. Absolut inte seriösa på något håll. Spelade kort, skrattade och tog egopics i smyg. (yolo, går ju inte ta kort på där)
Men vi fotade ju inte när mitt knä hade hoppat, så jävligt mycket swäg. 
 
Min tand fick lite plast på sig så att det inte gör så fruktansvärt ont, men kommer inte kunna laga den förrän om ca 2 veckor. Jaa, det här händer ju bara mej. 
 
Det blir ialla fall tävling imorgon, om jag får på mej hjälmen utan att det gör förjävla ont. Isånna fall trycker jag på den ändå, bara för att jag kan. För jag kan det. 
 
 
 
 
Är något oklart? Fråga på isånna fall. :)
 
 

» Tandläkaren.

Åker mot Lidköping för ett tandläkarbesök. Mamma ringde till tandjouren och de ville kolla för en tand är lös och en flis har flugit åt helvete.

Förlåt för det inte har blivit något inlägg om gårdagen. Det kommer definitivt innan jag åker till stallet. 

Ha det bra så länge!

» Tar allt imorgon.

Är rätt död nu. Skola, stall, akuten och till sist en lugn kväll på gårn med Camilla, Anders, Frank och Gurra. 
Avslutades med MC -åk, vilket som inte satt helt fel.. 

Nu tänker jag ta en rejäl sovmorgon, som verkligen behövs. Tackar alla som ser detta som hjälpte till i eftermiddags. Guld!



Är det några frågor.. Fråga på så svarar jag på det imorgon.

Pöss.


» ATM

Sitter med Felicia i ett rum och väntar på läkaren...roa oss kan vi iaf ;)







» @akuten.

Skriver ikväll..




» Träningen idag.

Gick bara huur braa som helst! 
Går inte att beskriva. Gjorde ett mysigt program med River, som för övrigt var väldigt duktig. Taggar verkligen till nu tills på söndag.

Chemp gick som en klocka. Gjorde mitt livs bästa program. (Dock tyckte jag att fattningarna kunde bli bättre.) Gjorde om de och så fungerade det galant

Firat pappa nu ikväll och planerat massa saker med Camilla som kommer ske imorgon eftermiddag. 
Spännande.. ;)






Finaste River..


» Häst nr 2.




» -

Hej hallå. 
Sitter just nu och kollar medans Felicia rider lite. Flydde fältet och drog med hit ehehe...
Först Bebis 1, sen Bebis 2. 

Hope you all have a good day! 

^That's ganska nice!^

» 3 oktober.

Sitter helt utslagen i soffan och kollar på något program om racing. 
Så himla skönt att denna skoldagen är slut. Kommer fan aldrig mer hålla i en karta.. 

Nu ska jag ta det lugnt innan jag ska rida en dubbellektion på River och Chemp.




» Söndermarken.

Panik, stress och jag vet inte längre. 
Förlåt, men just nu är jag i mitt skal. Jag vill bli mammas lilla flicka och kunna krypa upp i hennes famn så gjorde hon allt bra igen. Det går inte och jag måste möta allt jag inte vill möta just nu. En 15-åring ska inte behöva besluta sin framtid, absolut inte så här tidigt. 
Jag vet inte vad jag vill bli, jag orkar inte plugga och jag vill inte, jag vill bara inte. Jag vill dra täcket över huvudet, vakna tre år senare med en bra framtid. 
 
Idag har jag gått i skolan och hållt inne tårarna. All jävla press, från lektion till lektion. Allt är bara för mycket. 
Imorgon har vi orientering på berget. Jag är kass på orientering och de tvingar oss att springa med en karta och kompass i en skog, helt jävla ensamma. Utan mobil för den delen.
Ja, undrar hu de kommer hitta mej..
 
Dagens samhälle är unte uppbyggt på kartor och olika mattetal med bokstäver från A-Ö. Helt jävla ologiskt. 
 
Nu ska jag bara hata livet resten ut av kvällen. Fakk allt.
 
 

» Miley Cyrus - Wrecking Ball

 

» Tisdag eftermiddag.

Sitter i soffan, myskläder på och varm oboj med liite för mycket grädde i. Ja, nu blir det några timmars tyskaplugg innan jag har friheten att göra något annat.

Puss.



» Så här står det till.

 
Jo, jag vill bara berätta lite snabbt hur glad jag är. Nu på söndag ska jag tävla dressyr på River och Chemp. LC:1 och LB:1, snacka om hur nervös jag är. 
Jag kommer vara innanför dessa vita staket, med folk på läktaren som kollar på mej. Jag är nervös, för tänk om jag misslyckas helt? 
 
Men det kommer inte hända. Absolut inte. För vet ni varför? Jag kan, jag känner dessa ponnyer och jag ÄR duktig och kan min sak. Det finns absolut bättre och skickligare ryttare och jag säger inte att jag kommer vinna. Men jag har samma chans som alla andra.
Och en till sak, jag har folk runt omkring mej som stöttar mej. Camilla kommer stå utanför banan och antagligen vara den första som säger något till mej, putta men ner från hästen om jag är missnöjd med min ridning. Jag fick i alla fall sitta på hästarna som är allt. Mamma kommer vara på plats, och pappa hejar antagligen på hemma eller på läktaren. 
 
Jag kommer faktiskt skita i hur det går, det är bara ett plus om jag får hem någon rosett. Jag är NÖJD ändå. Är jag inte det så vet jag att Calle kommer se till att jag blir det ändå. 
Sann vänskap som in i helvete säger jag. 
 
 
 
 
 
 

» Första oktober tvåtusentretton.

Nu börjar det bli höst på riktigt.
Tjocka tröjor, mysiga vantar, stora halsdukar och en skinnjacka på det - mys!
Dock så hatar jag ju höst/vinter och denna kylan vi får på vinterhalvåret. Men lite mysigt är det med massa filtar, öppen spis, varm obo'j och bra personer runt omkring.
 
Ser fram mot en bra höst och en vinter som absolut inte kommer för tidigt, eller vad säger ni? 
 
 
 
 
 

» Don't..