» Klubbmästerskap Dressyr.

Först och främst, jag är nöjd, mer eller mindre, men jag är NÖJD. Allt de stödet jag fick från Camilla och Anders var guld. Så jäkla nervös var jag!
 

Ni har ju fått lite uppdatering av Camilla under dagen, men här kommer det en sammanfattning av mej. 
 
Framridning LC:1, Lord-River:

Jag är supernöjd med min framridning och hela upplägget. Han var hur mjuk och fin som helst, både i skritt och trav. Fin form, bra arbete med bakbenen. Skummade och var glad.
Finns inte så mycket mer att säga.
 
Väl inne på banan blev jag lite mer stel och fick lite väl mycket tankar i huvudet. Formen var inte på topp men annars var jag helt OK nöjd. Alltid kul att sitta på River igen!
 
Framridning LB:1, Chempion:

När jag skrittade på vägen kändes han sjukt stabil och bra mellan hand och skänkel. Inne i ridhuset på den framridningen blev jag hur nervös som helst, så till en början var det inte så himla bra. Snackade med Camilla och Fanny och de fick mej på bättre tankar. 
Då gick det bättre och hans form va fin.
 
På banan fick jag inte till det tyckte JAG. Formen satt inte till 100 och jag var inte nöjd med min ridning överhuvudtaget. 
Domaren tyckte antagligen det var bättre och jag vid 63,79%. Jag hade som mål att rida runt 63%, så jag fick nästan bli nöjd om man säger så.. ;)
 
Jag hamnade på en tredje placering med Chempion och precis utanför placering med Lord River. Är nöjd ändå.
 
Jag kommer få bilder av Camilla, men vet inte när. Förvänta er inga snygga bilder på mej, plåstret i pannan förstör en del, haha. 
 
 


Sofia
06 Oktober, 2013 - 15:39

Nu har du ju tävlat dressyr ska du tävla KM hoppning med båda hästarna också?:D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo