» I can be good, I can be bad, I can be lovely, I can be sad.

 

» ta-hand-om-mej-själv-dag.

Ansiktsmask, the body shop, förändrat hår och nyfixade ben på det.
Det är ungefär vad jag har gjort idag, bara myst runt helt enkelt. Det ösregnar och jag hoppas det håller upp när jag och Camilla ska ner till matis sen. 
 
Ska ut och städa lite i husvagnen, flyttar ju "hem" imorgon.. Bild på håret kommer antagligen sen, 
 
Pöss på er alla,,
 
 
 

» a race you'll never win.

 
 

» Beauty.

 

» When you're gone.

God morgon världen och alla andra.
Gårdagen var helt okej. Åkte hem direkt efter skolan, käkade och tog det lite lugnt.
Mamma ringde och bokade tid för massage och hon sa att jag skulle lägga mej i ett läge som avlastar ryggen och får bort lite spänningar och värk. Hjälpte det? Nepp.
 
Tog bussen ner till stan, gick upp till Nyeport där Camilla stod med militärmat. Även om gröten inte var en höjdare, så har man ändå saknat det en aning. Bara att se grönkläderna får en att längta tillbaka.
Gick ner till stan, skulle gå lite med klasskompisarna, men de svarade varken på sms eller när vi ringde. Kändes ju bra..
Vid 10 gick jag och Camilla till Arenan. Tyskarna skulle åka tillbaka så jag ville ju självklart säga hejdå. Jag saknar henne faktiskt, hon var grymt snäll och det var igår som man kände henne bäst och så.
 
Vi åkte med hem efter det och hoppade ut i husvagnen rätt så snabbt. Satt och snackade ett tag innan vi somnade. Idag så väckte klockorna oss vid 10. Camilla åkte för en halvtimma sedan till jobbet och jag sitter här och kollar på EM Fälttävlan.
 
Hoppas ni får en bra dag! :)

» Svar på tal:

Anonym:
Hur länge har du ridit? :)
 
Svar: Jag började rida när jag var 6 år gammal. Så när jag blir 16 påbörjar jag mitt 10de år på hästryggen. Just nu är det 9,5 år, inte så rolig fakta, men men..
 
Kram! :)
 

» Godmorgon.

Sovit gott? Hoppas det, för det har inte jag. Regnat så inåtahelvete och har en sån himla värk i min rygg. Får snart ta och kolla upp det ordentligt..

Idag händer inte så mycket. Skola och matfestival. Sen blir det ju alltid något som händer däremellan.


» Terminens första dressyrpass.

Satte ribban rätt högt, nu jävlar ska jag utvecklas! Red på Viper, dressyr och målet var att de skulle bli lösgjorda och lyssna för skänklen. Vi red på volter och skulle flytta hästarna på större och mindre voltspår.
Tex skritt på den lilla volten, skänkelvikning utåt, samtidigt sätter man igång hästen i trav, travar de sista skänkelvikningstegen och sen ut på de stora voltspåret.
Samma sak gjorde vi i galopp. 
 
Viper var superduktid idag, men i slutet kände jag att han började bli trött, även om han låg i och jobbade på. Han har verkligen mognat kände jag också.. Inte lika stirrig och hoppig, utan tog det lugnt och kolla på det som var "farligt". Han har blivit bättre på galoppfattningarna och var bara allmänt chill idag. 
 
 
Själv så är jag grymt nöjd med träningen och ska träna vidare med Viper i dressyren. Dock har jag en äldre ponny/häst under hoppträningarna. Lite så hästen "lär" mej, så inte jag behöver sitta och traggla på 60-70-80cm varje hopplektion. Vill komma upp ordentligt på höjderna nu, jag känner mej enormt redo för det. Vill komma tillbaka på riktigt och slå alla med storm. Här är det Felicia som är kung, lägg det på minnet..;) 
 
 
 
 
Visst ser han fin ut? :)

» Äntligen fredag...

Ska bli hur gött som helst med fredag imorgon, denna veckan har gått alldeles för segt.
Fick sluta en halvtimma tidigare idag. Åkte moppe hem, yadayada... Sitter i soffan och ska snart gå ut till husvagnen, plugga det sista till SOn imorgon, ta det lugnt och sen åka ut till stallet för terminens första lektion..
 
Jag har absolut inget roligt liv, därav de döda inläggen. Bra att ni fattar, pöss ;*

» _

 

» One Tree Hill

 

» Onsdag.

Först och främst, jag är sämst på att hitta på rubriker..
Skolan gick segt som attan, värsta långa kön till maten, korta raster och ändrat schema. Med musik och choklad har jag klarat mej hyffsat.
 
Ikväll kommer det vara 3tyskar här + deras "värdar", så jag gömmer mej antagligen i husvagnen eller där jag inte syns. Med lite musik och sociala folk på telefonen klarar jag mej nog rätt bra ändå.
 
 
 
 

» ~Marilyn Monroe~

 


» Skolan.

Sitter högst upp i skolan, pluggar lite tyska, med musiken som sällskap. Denna dag kommer gå oerhört långsamt känner jag redan nu, humöret är inte på topp osv.
 
bloggen får därför ligga lite i lä under dagen så försöker jag komma tillbaka med massa ny energi och inspiration.
 
 
 

» 1973.

Nyduschad, trött men väldigt glad. Efter en bra kväll med lite ormvisning, skratt och mer orm är det väldigt skönt att snart somna för idag. 
 
Tysken kommer ha mitt Fkort hela veckan ut och jag lever lite extra imorgon för då tar jag moppen till skolan. Är för lat att cykla.. Undrar hur reaktionerna kommer att va när jag kommer åkandes på en gammal Cresent..;) någon måste väl skicka ut på sitt egna sätt, eller något åt den stilen.
 
 
 
Dock fick det bli en bild från arkivet, men ni låtsas som ni aldrig sett den, va?
 
 
 
 

» Jutagården.

Precis hemkommen från stallet. Pussade på Chemp och River, kändes bra att bara få vara i deras närhet igen. Skulle snackat med Frida, men hon var inte hemma. Får bli imorgon eller på Torsdag då jag rider.

Snart blir det käk, grillat sitter rätt så fint efter en lång dag.

Puss.


» Never..

 
 

» 3 "nya" bilder.

 
 

» Here Without You.

Ursäktar uppdateringen. Den suger jag vet..
Dagen har flutit på som bara den. Skolan gick konstigt nog rätt snabbt idag.
Plugg och skratt med Camilla i husvagnen och till sist kom Tysken, som egentligen heter Mirjam, men tycker det låter bättre med "tysken".. Och så får det bli. ;)

Käkade allihopa + Camilla. Sedan kröp jag och Camilla ner till källaren och kollade på Idol.

Nu sitter jag i husvagnen igen, rätt mys att bara komma bort från sitt egna rum ibland.


Bilden ska bara fylla ut en tom plats, så ni vet.. :p


» Mitt lilla "kryp-in"..

Efter att ha skuttat runt i mjukisbyxor och bror min urvuxna tshirt hela dagen kan jag säga att det är rätt skönt att hoppa ut i husvagnen. 
 
Dagen har ju mest bestått av slappandet, men den historien är inte så viktig. Just nu sitter jag här, med mina USA-filt, lite musik och kollar genom de filmerna jag har på datan. 
Det suger verkligen att inte internetet fungerar här ute.. 
 
Taggar en vecka här ute, en tysk i mitt rum och matfestivalen i helgen! 
 
 
 

» Nothing like us.

 
 

» Ut på "äventyr"

ja du.. Vad kan man säga? 
Vid 6 drog jag ner till Camilla, vi käkade Sub och gick upp till henne och snackade, fördröjde tiden tills vi skulle bli hämtade av Mikael och Eric. 
 
Åkte först upp till någon utsiktsplats, eller var det ens det..? åkte vidare en jävla bit, och vi skulle visst till Falks grav.. 
Det kan diskuteras vad jag och Camilla tyckte...
 
Hemma var jag vid 2-tiden, efter en rolig kväll. Bättre att åka någonstans än att sitta hemma och ruttna till serier på swefilmer, eller vad säger ni? ;)
 
idag ska det bli bättre uppdatering, lovar..

» Morgon.

Vaknade halv 9, käkade frukost och kollat på en hel hög med avsnitt av BMS. Skulle egentligen ridit idag, men min rygg är inte riktigt 100 så tar det lite lugnt.
Planerna för dagen bli att fixa ordning i rummet samt husvagnen. Tysken kommer ju på måndagkväll och då är jag fast ute i husvagnen för en vecka framåt.
 
Nepp, nu ska jag ta tag i mitt liv och göra något vettigt.
 
 
 

» Fredag

Inget kul att läsa om vad jag gjort i skolan och det är inte heller roligt att skriva om den. Har vart hemma ett tag nu och har precis satt mej i min säng och ska kolla på några avsnitt av BMS.
 
Hoppas min fredagskväll livas upp lite mer, annars kommer jag nog inte röra mej ur fläcken...
 
pöss.

» Hur känner man sig levande?

 
Jag har tänkt på det lite fram och tillbaka? Vad får en så att man känner sig levande? Jag menar inte "jag överlevde skolan, känner mej levande", utan något på riktigt. 
Alla har ju olika åsikter och tankar kring detta och jag har andra. 
 
Jag känner mej tex levande när jag sitter på hästryggen och närmar mej ett stort hinder, som jag aldrig trodde jag skulle kunna komma över, men jag gjorde det tillslut.
Ryttare vet ju vad jag snackar om, men det kan vara mer komplicerat för andra.
Och även, vi ryttare, hoppar upp på en ponny/häst på minst 300kg, egen vilja och bara muskler inprincip.
Kan ju säga, det tog sin tid att komma över detta hinder. Jag skrek att jag inte skulle klara det.. Och ja, jag tyckte det var skyhögt, men nu om jag skulle hoppa upp på Chemp nu så skulle jag tycka att det var en normalhöjd. 
 
 
Kan man inte kalla sig levande då när man galloperar över ett gärde i bara ett träns, med armarna rakt ut åt sidorna? Jag känner mej definitivt levande då.
Och när man ramlar av, jag tänker absolut inte på hur fel det kan gå.
Jag reser mej upp, hämtar en ny ridhjälm om hjälmen gick sönder, hoppar upp igen och fortsätter igen.
Som sist, fick en liten hjärnskakning, det snurrade lite, men jag hoppade upp igen och fortsatte + red även ett till pass på en annan häst. 
 
Men det var fel. Jag skulle ha stannat upp och tänkt mej för, känt efter på riktigt egentligen. Även om det gick bra, så kunde det gått betydligt sämre.
 
Men ni fotbollsspelare, ni brukar ju klanka ner på hästsporten och vi på fotbollen. Visst, vi riskerar lite mer än vad fotbollsspelarna gör men de kan ju också skada sig rejält. De kan, precis som ryttarna förlora sina karriärer pga av en skada. Det tåls att tänka på, eller hur?
 
Men självklart, det är en stor skillnad på att få en annan spelare över sig än en häst. Det måste man väl ändå förstå? 
Självklart kan man väl känna sig riktigt levande på andra sätt, skulle vara kul att veta vad som gör så att ni känner er levande? 
 
Jag känner mej i alla fall riktigt levande när jag sitter på hästryggen och övervinner min rädsla, kommer över det hindret jag aldrig trodde jag skulle kunna komma över eller när man får vinden i håret (och alla flugor i ansiktet), kämpar mot den blågula rosetten och har ett speciellt band med hästen som aldrig någon kommer förså sig på.
 
 
 
 
 

» Vad vill jag?

En tanke kom upp hur sanbbt som helst. Gymnasievalen drar ju snart igång. Öppethus över hela skövde, all information och alla beslut. Jag kom på att jag inte vet vad jag vill. Man har ett val, som man sedan vill leva med, man skapar sig en utbildning.
Liksom, det finns hur många olika linjer som helst och nästa år ska jag vara nöjd med mitt val som jag har gjort.
Det här skrämmer mej.

Är det för att misslyckas eller är det något annat? Ingen aning. 
Men det är la bara att bita ihop när det väl gäller och vara nöjd med sitt val..
 
Vet du vad du hade tänkt söka? Vore kul att veta, höhö..

» ...

I say that I don't want to talk about it.
Actually, I do, but I'm afraid of your reaction.
I'm afraid that you'll never see me as an equal again.
I'm afraid of the pity in your eyes when you realize how screwed up I am.

» _

~Lately, I've been, I've been losing sleep,
Dreaming about the things that we could be.~

 
 

» Secrets.

Dagen har rullat på, 4lektioner och ett stort hål kändes helt okej. Ny lärare i HKK, känns riktigt bra då den andra va helt förjävlig. Tummen upp! 
Fick skjuts hem av Bianca, käkade och pluggade lite. Typ så eller inte. Hoppade in i duschen och nu sitter jag här, i mitt rum med en kaffe bredvid. Pjamasbyxorna är på och sminket är borta för ikväll. 
 
Fredag imorgon och känns så jäkla bra. Inga planer för helgen överhuvudtaget och det ska bli gött. Vara lite spontan, kolla på serier och sova bort allt igen, haha. Nej, men ska bli skönt att ta en timma i taget. Tysken kommer ju nästa vecka, så det bli antagligen att städa mitt rum, packa ut alla kläder och mina "fina" ägodelar. ;) Skämt åsido...
 
 
*bildlösttråkigtinlägg*

» Orkar inte..

Kom hem och bytte om till pjamasbyxor och en stor tshirt och satte mej genast i sängen, med täcket runt mej och läxorna bredvid mej.

Skolan var helt okej idag, knäckebröd, shake, glass och energy fick min dag se ut i matväg. Ännu mer läxor och prov inbokat, men kan gladeligen säga att det är två dagar mindre på vasaskolan.. ;)


» The Scientist - Coldplay

 
 Come up to meet you, tell you I'm sorry
You don't know how lovely you are
I had to find you, tell you I need you
Tell you I'll set you apart

Tell me your secrets and ask me your questions
Oh let's go back to the start
Running in circles, coming in tails
Heads on a science apart

Nobody said it was easy
It's such a shame for us to part
Nobody said it was easy
No one ever said it would be this hard
Oh, take me back to the start.

I was just guessing at numbers and figures
Pulling your puzzles apart
Questions of science, science and progress
Do not speak as loud as my heart

Tell me you love me, come back and haunt me
Oh and I rush to the start
Running in circles, chasing our tails
Coming back as we are

Nobody said it was easy
Oh it's such a shame for us to part
Nobody said it was easy
No one ever said it would be so hard
I'm going back to the start

» Ny ridgrupp.

Ja, ni läste rätt! Jag byter från min tisdagsgrupp till en torsdagsgrupp då det blev ändring i ridgrupperna. Jag kommer rida från 18-19, dressyr/hopp.
Jag hoppas på nya utmaningar, större hinder och framförallt få tillbaka kicken in i ridvärlden igen. Vill verkligen ut på banorna, det är mitt riktiga JAG.
Vad jag än säger, hur trött jag än är på ridningen, hur mycket jag än säger och ändrar mej, dag från dag så är det ridningen jag ska hålla på med. Det är min passion.
 
Efter några veckor med tänkande fram och tillbaka, men tårar och skratt, smärta och lättnad så är jag fan glad att jag ska upp i sadeln igen och visa alla att jag kan! Jag ska fan klara detta, på något sätt.
Jag tror jag är starkare än vanligt..
 
 
 
 
 
 
Ta hand om er!
 
 
 
 
 
 

» Nobody said it was easy, No one ever said it would be this hard, Oh, take me back to the start.

 
 

» 9Delta1 - helt sjukt.

Gick först in som en 6a, var livrädd, liten och så himla nervös, sen 3år senare går jag in, äldst på skolan, varken rädd eller nervös.
Blir chockad när man kommer in i deltakorridoren där ett gäng små, verkligen små nervösa sjuor står. Fatta känslan när alla flyttar på sig? Hahaha, jag var precis likadan när jag gick i 6an. (och ja, alla som är yngre kommer jag kalla 6or, gammal vana, ta det inte presonligt, även om ni är 7or och 8or).
 
Men känslan tre dagar innan skolan börja, jag kände mej så grymt peppad på allt. Ta tag i mitt liv och gå in för skolan nu det sista. När jag kom in i skolan ville jag vända, springa hem och lägga mej under täcket och vakna helt färdigutbildad vid 19års åldern. Ja, det var min första känsla vid min sista skolstart på Vasaskolan.
 
Två nya klassföreståndare, dock skulle vi bara fått en, men den andra blev sjuk under sommaren och vi vet inte när hon kommer tillbaka. Typiskt..
5minuters raster genom hela veckan utom
en lång håltimma på torsdagar.
 
Jag känner en grym press, allt kommer tillbaka nu. Skolan, hästarna, stallet, allt. Bloggen kommer komma efter nu tills jag kommit tillbaka till verkligheten. Vissa veckor blir det mer, vissa mindre, beror helt på hur skolveckorna ser ut.
 
 

och ja, schemat är ett helvete..
 
 

» Lever..

Första skoldagen, vill bara dö. Redan så mycket press, kommer antagligen gå in i väggen någon gång tack vare det.

Skriver mer sen, då jag kan sätta mej ner med min data och slippa skriva från mobilen. Tar någon buss hem lite senare, när folket från stan börjar försvinna.. ;)


» Suburgatory.

God morgon. Vaknade självmant för en timma sen och orkade inte somna om.
Ska snart kolla på lite fler avsnitt av Suburgatory tills jag hittar på något mer vettigt att göra..
 
Ikväll åker jag till Camilla och gör så hon förhoppningsvis kommer i tid till första skoldagen. Kommer antagligen vara så att båda försover sig ändå, men de problemet löser vi då.
 
 

» Second Chance.

Dagen har flutit på som vanligt, är dock väldigt trött och seg. Camilla va ju här i några timmar. Kollade på film och bara snackade typ. Var för mätta för att ens tänka på nudlar, så vi skippade det för denna gången.
Men det är alltid lika trevligt att träffa henne igen.
 
Nu ska jag kolla på några avsnitt av Suburgatory och deppa för att jag hatar vårat nya schema och smsa med folket utanför min tråkiga värld.
 
pöss.
 
 

» Take me to good times

 
 
#life
 

» Söndag, 18 augusti, tvåtusentretton

Sitter upptryckt i min säng, med musik på och försöker vakna till lite mer. Vaknade vid halv tolv och sen dess och jag inte gjort något vettigt alls. Kom i säng vid halv fyra inatt efter en bra kväll med Camilla, Eric och Mikael. Matlagning och annat ovärt att veta såsom att gå runt i Hentorp en hel del.
 
Idag händer inte mycket alls. Camilla kommer lite senare, käkar nudlar (som vi inte gjort på hur länge som hest, efterlängtat), kanske kollar på någon film eller så. Båda verkar inte så pigga på att göra något speciellt.
Vädret är inte så mysigt, blåser och snart kommer antagligen regnet, så vi kan garanterat sitta inne utan att höra att vi behöver gå ut.. ;)
 
Medans jag inväntar Camilla tänkte jag sitta kvar i sängen och kolla på någon bra serie, vet inte vilken, men det märker jag eller något..
 
 

» Dagens.

 //Svarta brallor // blå tröja med tryck // svarta armband //
 
 
Förövrigt är uppdateringen urusel, men det blir bättre kvalitet  imorgon, lovar.
Har varit ute och skrittat ponnyn. Gick faktiskt superbra, pigg och vääldigt framåt.
 
ikväll blir det mer planer. Matlagning med Mikael, sen kommer Camilla och Eric. Sista helgen avslutad på bästa sätt!
 
puss.
 
 
 
 
 
 
 
 

» Lite mer uppdatering.

Dagen rullar på.
Smsar med fint folk, blev idiotförklarad när vi var med datan där vi va, blev uttittad på tippen när vi skulle lyfta ut tunga fönster ur släpkärran. Ingen vacker syn.
Väl hemma igen blev vi sittande i uterummet med varsin kebabrulle i handen, satt verkligen fint!
 
Fixat ännu mer på rummet känns det som och nu ska det bli skönt att slappna av när man har åkt skövde runt en hel dag.
 
 
 
Imorgon blir det stall tidigt, hem och fixar mej. Senare på dygnet kommer Mikael, vi lagar mat osv och ännu senare kommer kanske Camilla och Eric.
 
*ett tråkigt inlägg, jag vet*
Spola tillbaka tiden, tack?

» Dåliga dagens..

 
 
Orkade inte fixa bättre bilder, puss.
 
 
// Byxor - yap // skjorta - hm // random armband + ofungerande klocka //

» Fredag.

Sista fredag på lovet, lite blandade känslor. Ska bli skönt att komma tillbaka till rutinerna, men schemat ser förjävligt ut..

Idag så är det mer planer. Hjälpa mamma med salongen, åka med min data till där de lagade den. Allt och ingenting på samma gång.

Ska gå och fixa mej nu, samt fota dagens outfit. Prickigt säger jag bara. ;)


» Mys.

Fixade en smoothie på hallon och blåbär, satte mej vid skrivbordet med bra musik och ska fortsätta med bilderna. Än så länge har jag mycket kvar, men sjukt kul är det!
 
 

» Godmorgon alla därute.

 
 
Ställde klockan en halvtimme tidigare för att gå ut och gå. Hoppade i träningskläderna vid halv åtta och gick ut direkt. 
Kom hem igen halv nio och nu sitter jag med inpackning i håret, en ansiktsmask på  och frukosten framför mej. Fräsch smoothie med lite annat.
puss.
 

» I brist på något annat..

Köpt nya grejer till rummet, skolstarten och nytt fotoalbum till alla dessa foton.
Börjar gilla mitt rum mer och mer nu sen jag ändrade om en hel del. Väntar tills vi drar ner till Ikea så fler grejer kan fixas.


» Gårdagens klädval.

 

» Gårdagen..

Tänkte skriva lite om min dag igår.
 
Åkte ut och snackade med ägarna till ponnyn. Provred och med ägarens hjälp kan det nog bli bra.
 
Jag åkte hem, åt duschade och fixade mej. När pappa kom hem åkte vi direkt till väring och kollade på motorcyklar. Dock fanns det inga 125cc, så vi åkte över till Tibro. Samma där, inga 125or. Dock sa han att de CBR125cc är typ helt odödliga, vilket är ett stort plus om jag ska åka, eller hur? ;)
 
Camilla kom senare, käkade grillat och bara snackade.
Mysig kväll, med trevligt sällskap.
 
pöss..

» Sneak - outfit


» Den känslan..

Ta på sig ridbyxorna och skorna, den känslan är svår att slå. Strax åker jag ut mot stallet.
#nervös..


» Dear best friend

"dear best friend.
i love you more daily. i wish you could see yourself the way i see you and i wish you could love yourself the way i love you. and above all, i wish your life is everything you deserve because, in my opinion, you deserve the world. i will stand by you forever, my heart will always belong to you."

 
 
 
 
 

 


» Godmorgon.


» Svar på tal... igen:

Anonym:
Vad är det du skriver med? Vadå för data alltså? :) Puss
 

Svar: Svarar på frågan så gott jag kan. Vissa inlägg (när jag vanligtsvis inte sitter vid mitt skrivbord), så har jag min skoldata. Vanlig stenålders grej som fungerar hyffsat. 
Men just nu sitter jag och skriver från min vanliga dator, PackardBell som har några år på nacken. Skriver även från min mobil en hel del.
 
Haha, typ så eller något. :p
pöss.

» När gamla dörrar stängs, öppnas alltid nya

Jarå, imorgon dammar jag av moppehjälmen, sätter mej på moppen och åker ut mot ett nytt stall. En tjej var intresserad av min hjälp så jag åker ut och snackar med dom. Jag känner tjejen sedan innan och hon har haft en skada och ska så småningom börja komma igång när hon är frisk.
Jag kan inte säga för mycket, jag vet inte ens om det blir något. Men det är alltid något ju.
Ponnyn är ett sto och en C-ponny. Varför dras jag alltid till C-ponnys?
Men jag letar fortfarande efter D-ponny, vet du någon som är intresserad av en tävlingsryttare, tveka inte att höra av er.
 
Försöker hålla motivationen uppe så gott som det går. :)
 

» Just nu.

 
 
 

» Kan man inte bli 16 någon gång..?

Sitter och kollar på begagnade motorcyklar och fick en kick. Jag ska sköen ta MC-kort nästa sommar.
Tänk liksom.. dra förbi alla moppepojkar med stans snyggaste mc, hur ballt liksom?
Jag sparar som tusan och när pappa kommer hem så surfar vi runt lite extra.
Förhoppningsvis står MCn i garaget till jul. :)
 
Längtar tills jag slipper åka runt på denna saken.. :p

» Nothing like us - Chempion

 
Här är videoklippet Camilla gjorde till mej och Chemp.
Om ni inte kollar kan jag garantera att ni missa något.
 
Har ingen aning hur hon lyckas så himla bra..?
 

» Idag är en sån dag där jag bara vill krypa under täcket och försvinna.

Jo, det är sant. Vissa dagar går bättre än andra och idag är det en dag där jag har en filt runt omkring mej.
Idag kommer allt upp framför mina ögon. Tiden från då jag red Lord-River och Chempion. Allt kommer upp som en film.
Just nu sitter jag och kollar genom olika klipp samt laddar upp en video som Camilla gjorde om mej och Chempion.
Sjukt fin film och man blir bara så himla glad. :)
 
Här är den videon som jag laddade upp för några veckor sedan. Den andra kommer upp i ett annat inlägg.
 
 
Kom på att jag hade glömt skriva varför jag red Chempion istället för Lord-River. Saken är därför att det slutade fungera mellan mej och River. Jag vet inte varför, men det gick inte längre. På träningarna gick det hur bra som helst, men när vi kom ut på vilken tävling som helst så tog det stopp. Det kvittade om det var klubbtävling på 70cm, det tog bara stopp, än om det var GP-kvalet på 90cm.
 
Men med Chemp fungerade det och då satsade jag det sista på C-ponny. Men tanken var att vi skulle åtminstone nolla en LB och starta en LA innan vi gick åt olika håll. Men vi kom till 5e hindret i LB-debuten och det är väl alltid något, va? :)
 
Jag är glad att jag fick uppleva dessa 4år, med två helt olika ponnys med två helt olika personligheter som jag förälskade mej i.
 
 
Första gången jag hoppade Chempion, det gick rätt hyffsat tycker jag ändå.
 
Hoppade även River på Pay n' jump'en på Grevagården. Tyckte det gick bra, han var pigg och glad.
 
 
Men jag skulle vilja rida River igen, och känna hans kraft. Det kanske fungerar, vem vet? Det skulle ju va helt fantastiskt att kunna ställa upp i en lokal tävling nu i höst.
Bli ett en gång för alla.
 
 
 
Det var lite jag får ur mej. Alla tankar är fastklistrade och jag kan inte tänka klart riktigt.
 
två bilder från arkivet.
pöss.
 

» Godmorgon.

Försöka vända på dygnet var dej ja, haha. Gick upp klockan åtta och fastnade i soffan med en kopp thé bredvid mej. Min hals är ju inte precis 100 känner jag, så det blir antagligen thé, kaffe och varm o'boy om vartannat idag.
 
Ska sätta mej och skriva ett tankeinlägg, känner att idag är en sån dag där allt bara kommer upp, alla minnen och så. Passar faktiskt lite bra när vädret är kasst. Bara sitta inne, med en filt runt sig och bara ta det lugnt.
 
Bild från arkivet då jag rensade skoldatan igår..
 
 
 
 
 

» Svar på tal:

Anonym:
När börjar du skolan igen ? Vilken klass ska du börja i? Kramar
 
Svar: Jag börjar skolan på tisdag den 20e Augusti och jag börjar i 9an på Vasaskolan här i Skövde.
Kram och ha en fortsatt bra dag!
 
 
 

» heartbeats.

Halloj eller något sånt. Ursäktar att uppdateringen har varit helt urusel och nej, jag har ingen förklaring varför.
 
Igår kom Mikael och Eric helt spontant. Kollade på en film och hade det bra. Sov ut idag, som verkligen behövdes.
Camilla har flyttat hem och jag har flyttat in igen. Ska bli skönt att få sova i sin egna säng som man inte gjort på minst 2veckor.. Försöker väl även vända på dygnet nu den sista veckan.
 
Sitter just nu med båda datorerna uppe. Ska försöka rensa ut alla bilder som är helt onödiga samt rensa skoldatan. Inga bilder och trams på den nej.
Känns skönt att riktigt börja om nu igen, komma tillbaka till verkligheten och räkna ner ännu fler dagar tills jag lämnar Vasaskolan för gott. Tänk er den känslan liksom, lämna allt bakom sig.
Ryser ju nästan av bara tanken. ;)
 
Dålig bild, men shit vad jag saknar B-ponnytiden!
 

» Mys, tacopaj och mer mys.

Igår kom Mikael och Eric, hade allmänt mys och så. Riktigt trevliga killar som man kan vara sig själv med!

Idag har jag mest grejat lite i rummet. Camilla va hemma en stund på dagen och kom senare så vi lagade mat. Och ja, huset står kvar.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Nu sitter vi i husvagnen och lyssnar på musik, som vanligt typ...
Pöss.


» Mode eller inte?

 
Visste ni att jag tycker det är rätt kul med mode? Även om jag bara går rätt genom affärerna och är så himla uttråkad när jag shoppar så tycker jag det är rätt kul med min egna stil. Jag hänger inte med i vad som är "inne" just nu, utan kör mitt egna race. Brukar mest var svart, vitt och grått, men vill komma igång med mer färg och liv..
 
Skulle ni kunna se mej tex i prickiga brallor med ett svart bas-plagg upptill?

» Något som ska köpas i höst

 
 

» They don't understand. And I can't explain.

 

» Another day in paradise - Phil Collins

 
 
 
 
 
 

» Dagen hittills.

Fiskade några timmar senare, det regnar och vi hänger mest i gästrummet.
Rätt gött att bara ta det lugnt och inte göra något speciellt.

Åker hem imorgon någon gång. Har ändå inget att göra hemma ikväll så vi stannar ett tag till.

Världens tråkigaste och ointressantaste inlägg, men jag lever, halvt i alla fall.


» Ask.fm - Varför?

Det verkar som nästan alla har skaffat Ask, men till vilken nytta?
Jag säger inte att det är fel eller så, men till vilket skäl ska man skaffa det? Det enda jag ser är att alla länkar det på facebook och skriver "Snällaaa frååågaa något!", "FRÅGA, FRÅGA snälla"..
Förlåt, men lägg ner med det. Kan de inte fråga över PM, eller måste man alltid vara anonym? För måste det verkligen det?
Handlar allt om publicitet nuförtiden? Måste få hur många frågor som helst eller 100+ likes på sin nya profilbild där man står med röven ut, magen in, brösten uppe vid hakan och ansiktet som ser ut som den har skitit på sig.
 
Jag menar..  Vill du verkligen veta hur många kor det finns i världen, som käkar stekpannor och dricker vatten kan du la fråga det över facebook eller varför inte face2face?
Är det så himla viktigt att veta om personen är oskuld, om den röker på eller vilka den personen har legat med? Det är ju exakt såna frågor som vanligen ställs. Man säger att man ska svara 110% ärligt, men ändå sitter man och skriver "Vet inte", "bananer är goda" eller "du luktar honung". Jo men tjena vad ärligt och seriöst.
 
Okända personer frågar något, skriver något elakt och kanske inte vet hur den andra personen tar det. Sitter bakom sin data och kanske tom. gråter? Liksom, varför inte ta det när du ser personen i ögonen? Det är så himla mycket lättare att skriva det, men har du någon gång testat att skriva något snällt? Du kanske gör personens dag, tänk hur bra den får sig att kännas, istället för att rasa deras värld.
 
 
Så nej, skicka helst inte hatkommentarer nu, det här är min åsikt och vet ni..? Jag vet vart era skor bor. ;)
Den här världen är på väg åt fel håll, så varför inte gå emot strömmen?
 
 
 
 
 
 

» Fiskelycka, panik och massa skratt.

3fiskar som luktade skit, panikskratt när vi skulle slå ihjäl fiskarna med en stor skiftnyckel och hela hamnen trodde antagligen vi hade fått världens största vithaj på kroken..

Ja, våran "fina", men lyckade fisketur. Klockan ställs tidigt så vi cyklar ner igen. Hoppas vi inte väcker hela byn med "gå och fiska"-låten. ;)


» Vi går och fiskar, wohohoh


» Hur tänker man som förälder?

Kollade genom aftonbladet.se tidigare i veckan och såg denna artikeln och var bara tvungen att kopiera och skriva den här. Jag fattar inte hur vissa människor tänker överhuvudtaget. Förstår ni?

 

"Pappan hetsade fyraåringen att hoppa från tians hopptorn.

Men pojken kunde inte simma – och fick räddas av en badvakt.

– Han blev väldigt rädd, säger en badvärd till Borås tidning.

 
Badvärdarna på Alidebergsbadet i Borås såg hur pappan och den fyraårige pojken var på väg upp i den tio meter höga hopptornet.
 
Försökte prata med föräldrarna

Enligt reglerna måste alla som hoppar från tornet vara simkunniga, men den lilla pojken kan inte simma.

– Vi försökte prata med föräldrarna, och förklarade att en fyraåring med armpuffar inte får hoppa här, säger badvärden till Borås tidning.

Men pappan ska inte ha brytt sig.

Badvakterna slog larm

I stället ska han ha hejat på och hetsat pojken att hoppa – vilket fyraåringen gjorde. Rakt ner i den fem meter djupa bassägen.

– Han skadades som tur var inte, men landade snett i vattnet och blev väldigt rädd. En badvakt fick hoppa i och hämta upp honom, säger badvärden till tidningen.

Händelsen inträffade för snart två veckor sedan. Badvakterna slår också larm om att många föräldrar har för dålig koll på sina barn när de badar – något som kan leda till allvarliga olyckor."


» Platsen där det varken finns tid eller krav.

Har jag sagt hur skönt det är här ute i Blomberg, hos mormor och morfar?
Nej, det kanske jag inte har och jag kommer heller inte skriva en hel berättelse.

Här ute kan man verkligen andas, på riktigt. Det är inget man behöver göra och man har inga måsten.
Det är otroligt skönt att bara chilla i gästrummet, med musik och komma bort från allt annat. Det är en annan tidsuppfattning, eller så känns det i alla fall.

Ikväll cyklar jag och Camilla ner till hamnen, med var sitt metspö och sätter oss på bryggan. Försöker få en läskig krabat på kroken, snackar, lyssnar på musik och hoppas komma hem torra. ;)

Puss!


» You are perfect.

 

» Bussen mot Lidköping.


» 4 från igår.

 
 
Bra dag? -Svar ja.
 

» Skövde och vatten

Göteborg var helt okej, gick mest runt och fördröjde tiden. Käkade på Subway, fikade på Espresso House och köpte godis på 4-gott.
Hämtade kläder hos mej. Sover här inatt så jag slipper ta buss ner till rese imorgon innan vi drar till Blomberg.
 
Nu sitter vi båda i Camillas rum och vattenflaskorna står såklart bredvid oss...
 
Skriver tidsinställda så jag slipper bry mej typ, pöss!
 
 

» Vardagslyx..

Bytte ut mitt underbara vatten ett tag.. 
 
-Kännermejsomenstorbloggare-
 
 
 
 

» Mot Göteborg.


» You.

 
 

» Börjar komma igång..?

6km idag igen, wow Felicia! Du har gått 6km två dagar i rad och har redan "börjat komma igång"..
Hahah, ohnej, inte på långa vägar, men det är alltid en början, right? ;)

Imorgon blir det som sagt Göteborg med Camilla. Kommer bort från Skövde för några timmar, sjukt skönt!
Jag ser bara att timmarna går så det snabbare blir helg, men det har ju sina fördelar/nackdelar..

Husvagnen igen, med musik återigen, vart är mitt liv påväg?

-år 2023..

- heej! Hur är det med ditt liv Felicia?
-jo men jättebra, trivs finfint som uteliggare!
-ehm, det lät ju...bra..

 

 

 

jag har inget liv..


» Hööks, nudlar och bilder

Efter vi hade kikat i Hööks, käkat glass på Max och tagit bussen hem till mej kokade vi nudlar, satte oss i källaren och kollade på några avsnitt av en random serie.
 
Så nu kan vi stolt kalla oss två tonåringar, brist på liv, satt  i en källare, tog tag i livet och åkte till Hööks för att sedan sätta sig i källaren igen med nudlar och fortsätta sitt liv utan brist på något annat att göra."
 
Haha, men nej.. Imorgon åker vi till Göteborg som planerat och jag går nog ut och går ikväll igen.
Känner träningsvärken komma redan nu..
 
Nu sitter jag i alla fall, i källaren, och beställer hem bilder. Jag hittade även bilder som jag hade glömt bort att jag hade, ni kanske vill se? Som en liten variation tänkte jag, meeen det återstår att se..
 
Ja, så ser det ut just nu.
 
Hej tråkig bild..
 
Vi hörs, puss!
 
 

» Tre kommentarer.

"Saknar dig med!! :)
Fin video, lägg gärna ut bilderna därifrån så kan man njuta längre av dom! :)"


"Älskar din blogg !!"

"Åååh alltså älskar din stil och allt annat ! :))"


Alltid lika kul, uppskattas verkligen! Tack! :)


» Visste ni..?

 
- Att jag har svårt att lita på personer fullt ut?
- Att jag inte alls tror på att tiden läker alla sår?
- Att jag har känslor för en kille? Hahah, den ni ;)
 
 
 

» 3 från Gotland.

 

» Tre favoriter..

 

» Lite av varje.

6km avklarat, börjat rensa våran vind och allmänt trött på mänskligheten.

Känns riktig bra med mer planer i veckan/helgen.
Just nu sitter jag ute i husvagnen och lyssnar på musik. Har planer för att gå upp tidigt imorgon för att hinna med en del innan jag och Camilla åker till Hööks.

Förresten.. Superkul att få kommentarer! Blir jätteglad, tack! :)

*ett annat tråkigt inlägg i en tonårings liv..*


» Tidsinställda inlägg..

Försöker fixa lite tidsinställda inlägg, men som vanligt går det ju inte så bra..
Har ni några tips om vad jag kan skriva om, eller om det är något speciellt ni vill läsa om så får ni jättegärna skriva det!
 
 
Sommarridläger 2012, Newton KL.
 
Puss!
 
 

» Nästa vecka..

Efter en seg vecka med brist på liv hoppas jag på att denna veckan har mer ljus i sig.
 
Måndag: Förhoppningsvis blir det en sväng till Hööks. Kanske ska städa rummet som verkligen behövs...
Tisdag: Göteborg..?
Onsdag: Jag och Camilla kanske drar till Blomberg.
Torsdag: Kommer antagligen hem på kvällen.
Fredag/Lördag: Eric och Mikael kommer nog någon av dagarna. Film-maraton och allmänt chill. Saknar dom redan..
 
En vecka i en tonårings liv...
 
 
 
 

» Ni som är hästmänniskor..

Har lite hästgrejer att sälja och det kanske finns någon som är intresserad..?
 
 
 
Täcke, aldrig använt eller provat. storlek 145. 100kr
Hjälm, sparsamt använd, aldrig varit i backen eller så. Storlek 55. 100kr.
Jacson-kavaj, fint skick. Storlek 38. 300kr
Kavaj (vet ej märke), fint skick där med, storlek 38 (känns något mindre än Jacson). 200kr. 
 
 
Vid intresse, skriv på facebook @Felicia Henåker, kommentera eller skicka ett mejl.. [email protected]
 
 
 
 

» I våran ensamhet..

- Glass - energy - regn - husvagn - forever a stone -


» Något jag saknar.


» Svar på tal:

Anonym:
Sjukt fin film, väldigt rörande ! Varför vill du nästan sluta? Och varför är du besviken på Juta?
 

Svar:
 först och främst tack! :)
Jag har ingen motivation kvar överhuvudtaget. Det känns som all motivation fanns i Lord-River och Chempion. Men när dörrar stängs så öppnas väl alltid nya, right? ;) Jag hoppas på det i alla fall. Ridning har ju vart min grej sedan jag började för snart 10 år sedan, och jag vet inte vad jag skulle göra utan det.
 
Jag är besviken på juta därför att de visste att jag skulle tävla sommaren ut och göra en sista tävling precis innan hästbytet. Men helt plötsligt skulle Chemp gå på ridläger och om då jag hade ridit och tränat som vanligt hade inte han fått någon vill alls. Inte schyst mot Chemp. 
 
Har ni frågor så är det bara att fråga! :)
 

» En dag närmare skolstart.

Lunch på ThaiHouse. Glass-häng i husvagnen och till sist kom Mikael och Eric. Käkade grillat och bara snackade. Riktigt trevligt!

Imorgon händer väl inte så mycket, får ta dagen som den kommer. :)

Puss.
(Förlåt för världens tråkigaste inlägg..)


» Svar på tal:

Anonym:
Jättefin film! Vad heter låten? Du funderar inte på att börja rida på något annat ställe om du är så besviken på Jutagården? Jag bytte till Kultomten och är så nöjd! :)


Svar: tack så mycket! Låten heter "call me". :)
Den tanken har slagit mej, men med tanke på hur juta har hjälpt mej så tänker jag inte göra det. Vill veta om jag vill fortsätta med hästarna överhuvudtaget eller om jag vill lägga det åt sidan. Jutagården är och kommer alltid vara som ett andningsrum för mej. Man är accepterad för den man är och det gillar jag.

Jag började rida för kultomten, men bytte för jag gillade inte alls stället. Det kanske har förändrats, men jag ser inte vad jag skulle ha där och göra faktiskt. :)
kul att du är nöjd!
Kram och ha det bra. :)


» Från instagram.


» Källare till husvagn.

Packat allt som fanns i källaren och flyttat in i husvagnen. Nu sitter vi ute med musik, flööt och båda lika osociala som vanligt, mobilen i högsta hugg alltså.

Sovit bort hela dagen och kan gladeligen säga att det är helg imorgon, den här veckan har gått för segt. Lite mer planer för helgen, vilket är skönt.

-tack för all stöttning jag fått nu det senaste, kommentarer, sms och en grym axel att gråta emot.-

Puss!


» svar på tal.

Anonym:
Hej ! Hur satte du upp ditt hår där på bilden ? Är jäkligt fint !! 
 
Svar: Jag satte bara upp en lös toffs typ... Camilla hjälpte mej att sätta i snusnäsduken. Får inte heller glömma att vi hade typ 1ton hårspray. :p
 
 
 
 

» Kan vi spola tillbaka tiden och göra om allt igen?

Jag vill bara åka ut till Juta, sätta mej hos Chemp och sitta där i timmar.
Istället lägger jag mej under täcket och låtsas som jag försvinner.

Puss.


» Chempion