» Vinst i LB:1

Bra födelsedag. Vinst och nu taggar vi om för hoppningen!


» Alla har ju den kompisen :p

 
Detta skrev Camilla på Facebook och sin blogg. Vet inte om alla kommer orka läsa eller inte, men shit the same!
 
"GRATTIS PÅ DIG DITT TARD. BYXMYNDIG, ELLER SKA MAN SÄGA TRÖJMYNDIG SOM STINA EN GÅNG SA TILL PELLE?! HITTADE TYVÄRR INGEN VÄRRE BILD JUST NU, MEN VET ATT DU TJATAT ETT ANTAL GÅNGER PÅ MIG ATT JAG SKA RADERA DENNA.. OCH LÄNGTAR INTE NÅGOT TILLS JAG FYLLER ÅR DÅ JAG VET ATT DU HAR FÖRJÄVLIGT FULA BILDER PÅ MIG. 
 
OCH HAR FAKTISKT INTE ORKAT SÄTTA MIG NER OCH RÄKNA HUR MÅNGA DAGAR VI VARIT VÄNNER IDAG, DU VET JU ATT JAG ÄR KÄND FÖR MIN LATHET HÄR I HUSET, SÅ DU FÅR NÖJA DIG MED DENNA VACKRA BILD, OCH LÄNGTAR EXTREMT TILL DIN STUDENT DÅ JAG SKA KLISTRA UPP BILDER PÅ DIG I HELA STAN, MEN KOM PÅ ATT DET ÄR JU GANSKA TROLIGTVIS ATT VI TAR STUDENTEN SAMTIDIGT, SÅ KOMMER TROLIGTVIS HA FULLT UPP, SÅ DU SLIPPER UNDAN, MEN DET FINNS JU TROTS ALLT ANDRA FÖDELSEDAGAR.
 
JAG KÄNNER JUST NU ATT DENNA TEXTEN BLIR EXTREMT FAILAD, MEN ÄR JU ÄVEN KÄND FÖR JUST DET, ATT FAILA. OCH JAG KOMMER TROTS ALLT IHÅG DE FÖRSTA ORDEN VI SA TILL VARANDRA "HEJ".. JO, MEN VÄLDIGT POETISKT SAGT AV DIG HURRUDU STUMPAN. HADE INTE SAGT DET SÅ MYCKET BÄTTRE SJÄLV. 
 
OCH TÄNK DIG NU OM SÄKERT ENA FEMTIO ÅR DÅ VI SITTER DÄR PÅ ETT ÅLDERDOMSHEM MED TJUGOTALET KATTER, FAST KOM JUST PÅ ATT TROR INTE ATT MAN FÅR HA KATTER PÅ ETT ÅLDERDOMSHEM, SÅ DÄR SPRACK JU DEN DRÖMMEN. 
 
JO MEN ASÅ, LÄNGTAR TILLS VI STÅR DÄR MED VARSIN IRRITERANDE UNGE OCH TÄNKER TILLBAKA TILL FÖRRA SOMMAREN DÅ VI VILLE GÖRA GUD VET VAD MED GRANN UNGARNA SOM SPRANG OMKRING UTANFÖR KLOCKAN TOLV PÅ EN MÅNDAG, DÅ VI VANLIGTVIS LÅG OCH SOV. FAST DEN GÅNGEN ÄR DET VÅRA UNGAR SOM IRRITERAR ANDRA TONÅRINGAR KLOCKAN TOLV PÅ MORGONEN BARA FÖR ATT VI INTE ORKAR MED DOM SÅ VI SLÄPPER UT DOM PÅ GATAN. KÄNNER PÅ MIG ATT VI KOMMER BLI FETT GRYMMA FÖRÄLDRAR. 
 
SEN SÅ HAR VI JU ALLA VÅRA MINNEN, VI BORDE SKRIVA NER DOM PÅ NÅGOT ANNAT ÄN EN TRÄPLANKA SOM REDAN ÄR FULL? OCH KANSKE INTE SKRIVA SÅ EXTREMT FULT. MEN DET TAR VI DÅ. NU SKA VI JU TROTS ALLT FOKUSERA PÅ ATT DU ÄR BYXMYNDIG, OCH JAG KOMMER FÅ SPRINGA MED DIG I ETT JÄVLA KOPPEL FRAM TILLS JAG BLIR FEMTON, DÅ BLIR DET JOBBIGARE, MEN DET LÖSER VI DÅ. 
 
OCH DET SOM ÄR RIKTIGT BRA MED SÅNA HÄR TEXTER ÄR ATT INGEN ANNAN, FÖRUTOM VÅRA FÖRÄLDRAR, LÄR ORKAR LÄSA DENNA TEXTEN, MEN DET ÄR DERAS FÖRLUST, FAST DET ÄR JU INGET ATT HÄNGA UPP SIG PÅ, IF YOU KNOW WHAT I MEAN! 
 
SÅ PUSS PÅ DIG DITT TARD, ÄLSKAR DIG, DET VET DU JU, MEN MAN KAN JU ALLTID SÄGA DET IGEN SKADAR JU INTE, LIKSOM TÄNK PÅ BARNEN I AFRIKA?! 
 
HA EN GRYM FÖDELSEDAG, OCH SPÖA SKITEN UR DE ANDRA PÅ TÄVLINGEN IDAG! ÄLSKAR DIG :*"
 
 
 
 
 
 

» We must stand together


» Sista kväll som 14 åring

Mys med vänner, skratt osv!
Imorgon taggar vi dressyrtävling på Chemp. Sover ut lite och åker ut till stallet vid 12 då min start är vid 14.52.

Vi hörs!


» 28 mars

Godmorgon! Åkte till Camilla igår kväll och nu ligger jag i sängen bredvid medan hon sover.
Idag ska jag rida genom Chemp inför imorgon. Passar på att putsa sadel och träns. Camilla hänger med, kul!

Inget annat planerat för dagen, bara att jag och Sara MÅSTE gå på en gudstjänst. Hoppas de inte ändrar den här också...


» Jävla oflyt..

För andra gången i rad går jag och Sara till kyrkan och tror att det är gudstjänst men såklart har de flyttat det till Helena eller bytt tid - jävla oflyt..!


» Tagga!


» Tränar för fullt


» GP ponny


» Måndag

Vakna precis och orkar inte göra något annat än att ligga kvar i sängen och släppa. 
 
De främsta planer jag har idag är att åka till stallet, fixa allt där, sen kanske åka till skultorp och träffa fina vänner! Kan ju säga att jag tänker slå alla på just dance! 

vi hörs la senare ?

» Kollar tävlingar..

 
 
Blir spännande! Aldrig kollat på så höga klasser förut, känns grymt!

» Söndag 24/3 2013

Söndag idag, inga planer precis. Bara rida Chemp och avverka en gudstjänst med Sara klockan 18.
 
Just nu kollar jag genom bilderna från gårdagens dressyrpass. Han gick grymt bra, känslan är obeskrivlig!
Upplägget för dagens pass blir:
 
-Få honom extra rund.
-Lyssna direkt på hjälperna.
-Gå i de tempot jag vill.
-Som test på det kör vi några galoppombyten.
- I slutet på varje pass brukar jag dra ur honom lite egergi, behövs på den lilla ponnyn. :)
 

» Mys med Theo


» påsklov?

Hur gött som helst med lov! Nu är det bara 84 dagar kvar tills sommarlov.
Taggar denna veckan med mycket skratt, stall och de sista dagarna som 14 åring. Om en vecka smäller det!
Tävlar på långfredagen och påskafton. Dressyr och hoppning med Chempion och Lord River. Kommer bli grymt.
 
Blir sämre uppdatering, då jag antingen inte orkar uppdatera eller inte har internet på telefonen. Bra som det är så funkar inte mitt 3G..
 
Ha det gött så länge!

» Teenager post


» Jag skäms..

 

» Min dag

Trött tjej som sitter i soffan och kolla på tv. Camilla vill att jag ska uppdatera så ska väl försöka få till ett bra inlägg.
skolan gick snabbt. Vi hade bad sista lektionen och jag trodde jag skulle dö..men det gjorde jag inte. Det va faktiskt rätt kul, även om jag hatar vatten. 
Livräddningen gick bra. Om vi räknar bort när jag nästan dränkte Camilla eller slog livbojen i hennes huvudet när jag skulle rädda henne. Men men, hon överlever :p
 
 

» Just nu...

 
 

» Min helg - bilder

konfalägrer- hus som såg ut som spökhus/mentalsjukhus- mycket skratt- lite sömn-islandshäst
 
Och mycket, mycket mer...

» Instagram - follow? :p

Blivit lite smått förvånad över mig själv.. Skaffat instagram, följ gärna :)
@feliciahenaker

» Nyponsoppa - räddar dagen

Nu blir det plugg, resten av dagen. Fattar absolut noll.. 

» .

~just because I'm losing, doesn't mean I'm lost~
 
foto:CamillaEriksson

» vi anmälde, vi kvalade, vi försökte

Tävlingen gick inte precis som jag hade tänkt mej. Vi försökte i alla fall.
.
Framhoppning, första klassen, LC: Han var grymt pigg, för pigg faktiskt. Travhoppade "lilla", där gick det la åt skogen för första gången. River bockade direkt efter och svänger undan. Jag flyger av och lite så.
Hoppar sen, men kan inte riktigt slappna av, är skitnervös osv.
LC: Allt blev konstigt. Både jag och River blev spända. Vägrade ut oss på andra hindret. 
.
Gick ner med honom till stallet, lämnade River där och gick upp till greva igen. Kollade på början av LB+ klassen för att sedan hämta River igen. Lite tidigt, men så han fick kolla läget lite och slappna av. Gick sen banan för GP-klassen.
.
Framhoppning, GP-klassen: Gick sjukt bra! Han var precis där jag ville ha honom. Skulle precis ta ett sista språng för att sedan gå in på banan och hoppa min klass. Tar ett språng på oxern, får verkligen ett guldsprång! meen, sen bockar han och drar åt sidan så jag inte har en chans att sitta kvar. Flyger av ingen. Inga försiktiga avramlingar här inte. Överdomare snackar med mej (som då var på framhoppningen), han flyttar ner mej så jag kan andas lite. Kan säga att jag har/hade grymt ont i ryggen. Får då gå in på framhoppningen igen, nervös och spänd.
Fick dock fina språng, han hoppar som en gud!
GP: Vi blev sådär spända igen. Jag kände det inte, men allt satt la i huvudet. Kom dock till 3an denna gången, framsteg! :p
.
Dock så är jag ju ledsen, kan ju få klumpen i halsen. Men det var en stor vinst att bara anmäla sig och dessutom komma in på banan. Som ett stort plus kom vi över första hindret. 
Vi har gjort det här tillsammans, vi hade en rolig dag och det är det som räknas, right? Det är inte alla ridskoleryttare som får chansen att kvala till GP med en ridskoleponny. Rät coolt är det ju också, vi hade ju aldrig startat ett regional tävling, eller inte ens en LB.
 
Tack till alla som hjälpte till under dagen, stöttade eller bara hängde med, satt och frös röven av sig på läktaren eller vad alla nu gjorde. Ni är guld värda! Ni vet vilka ni är.
.
Funderar och funderar, vet knappt vad jag ska göra. Skriver när jag vet lite mer säkert..
Puss!
 
.
Vann också två biljetter till GHS. De sa att vi åtminstonde skulle få se GP-ponny, men när vi kollar lite mer nogrant står det Onsdagen 11.00. Alltid något, men synd att vi har prao den veckan.. :c
~Bloggen kommer la ligga lite nere nu.~


» plugg och käk

Trött som vanligt. Slänger i mej något att äta innan jag börjar plugga!
 
 

» Tårarna bara rinner

Kopierar från ni vet Camillas blogg..
 
Ni vet ju vem Felicia är, har skrivit om henne säkert ena tusen gånger på denna bloggen, har man missat det så ah.. Felicia är min bror, bästa vän, tard, fisk. Allt man kan komma på och lite till ungefär.
 
Vi har känt varandra i 558 dagar, och hunnit med så otroligt mycket under dessa dagar.. Både skratt, tårar, skrik, bråk, slag, bussturer, uteritter, göteborg, åka tåg, borås, promenader genom träsk, "olyckor", alltså gud vet vad.
 
 
Jag ångrar inte en enda minut, Felicia är en sån underbar person, rolig, knäpp, tard, underbar! Finns liksom bara en av henne.
Felicia, rider en ridskole ponny, en C-ponny, en tjock jätte söt liten ponny, som heter Lord- River, har fotat dom massa gånger. Både på tävling, träning, och bara för att en gång. Dom har tävlat, eller dom tävlar, har gått bra för dom. Vet inte riktigt hur många år hon har kvar på C-ponny, ett år tror jag. Tyvärr, för hon och River, handen i handsken, verkligen! Hon kan honom, inifrån och ut. I helgen, startar dom en tävling, LB, regional, på Greva.
 
Jag önskar henne all lycka till, tror verkligen på henne! Det är en vinst att bara anmäla sig, speciellt på ridskole ponny, då det inte är så många ridskole ponnyer som tävlar regionalt.
Och självklart, kommer jag vara där, stöta, hästskötare(omdu vill:*) fotograf, vara den som hon kan kasta lite skit på om hon blir nervös.
 
Jag tror på dig Felicia, hoppas du vet det!
 
 
Jag älskar dej Camilla!

» inte min dag..

Sjukt seg dag, trött som jag vet inte vad. Klarade av skolan och sen åkte vi till stallet.
Hade ridlekis + teori, sedan hjälpte jag Åsa med hur-det-går-till-på-en-tävling, temadagsgrejsimojjs. För de som inte vet hur det går till på tävling. Fick kvitto på att jag är en urusel flaggare.
Skyller på att jag är seg och trött + jävligt blond!
 
Som grädde på moset slog jag i armbågen i en väggavel. Går knappt att böja armen. Jomen braaa Felicia!
Voltaren och alvedon, får se om det blir bättre tills imorgon. Jag har alltid en sådan tur, precis när det är tävlingar.. Biter ihop och vilar mej i form antar jag. :p
 
 
 
 

» Det är Lord River och jag - inget annat

Tävlingen på lördag. Kanske är bäst att ni får veta, kanske är nyfikna, vad vet jag?
Det är på Grevagården, regional och ja resten kan ni själva lista ut.
 
Jag går in på banan utan någon press på oss, vi gör det för skojs skull, bara för att vi kan. Det kommer bli våran första LB, min första regionala bana och andra gången som jag är i Grevas ridhus. Även om jag absolut inte har någon press på mej så kryper det fortfarande i ryggen och man känner fjärilarna i magen. Redan den tisdagen jag anmälde mej, ca 4,5vecka innan tävlingen, så kunde jag inte somna för att jag var nervös. Helt sjukt egentligen, när man tänker på det.
 
Men jag vet att vi kommer klara det, och vi har redan vunnit genom att bara anmält oss. Och jag är faktiskt ganska stolt över bara det.
 
Så nu vet ni lite mer, blandade känslor om allt det hela, men vi kommer klara det!
 
 
 

» tre bilder

Det kommer bli något av den hästen, jag lovar!
 
 

» min dag!

Red ett grymt bra pass på Chemp förut, fick verkligen genom honom även om han var pigg.
Åhhh, hatar att det är sista terminen på C-ponny, men nu ska vi nog satsa fullt ut! Snackade med ägaren och hon vill att jag ska ut och hoppa LA innan vi avslutar och det känns ju perfekt. 90 var ju inga problem, så varför skulle 1m vara det?
 
Sen hjälpte jag även Ingrid med deras 3åriga häst. Hon longerade honom först, sen hoppade jag upp. Premiär med trav och med ryttare på ryggen. Cool häst med rätt psyke. Ska nog hjälpa till mer med den hästen. Kul att jobba med unghästar!
 
Resten av dagen har gått fort, nu går vi mot en ny vecka, nya utmaningar och allt vad de nu heter.
Tävlar på lördag och är nervös som in i bomben. Hur ska detta gå....?
 
Tänkte skriva ett litet inlägg om tävlingen, mina tankar och allt. Låter det intressant?

» ,

Kan bara säga grym kväll igår! Kolla film, ute och gick, snacka, vad mer ska man behöva göra.
Btw, filmen va... usch, skräckfilmer och jag går inte ihop..
 
Har grymt mycket energi, trots att klockan inte är så mycket. Går ner käkar frulle och läser lite NO till provet.
Nu börjar allt igen..
 

» planer

Städat, chillat och duschat. Nu ska jag fixa mej för att åka med Fredrika och Sara till Elins, vet dock ingen tid. De ska kolla på lite grejer och jag funderar starkt på att införskaffa mej en snygg skinjacka, moppeeee.
 
Åker hem och senare kommer fina vänner hit. Huset kommer vara fullt!
 

» *


» ååh, orkar inte!

-Failar hela tiden med repetitionen till moppekursen, går och dör lite.
Bara att pumpa däcken i cykeln, sen är det bara att köra.. Hej då moppekort.-

» Pay n' Jump, Grevagården 26/2-2013


» Pay n' Jump, Grevagården 26/2-2013

Första gången jag hoppade ponnyn, allt kanske inte är perfekt..