» Grymt lag, grym ponny!!



kortfattat: Förklassen, grym bra känsla, fick över honom på alla hinder. Dock så rev han sista hindret i omhoppningen. Tar på mej det nedslaget, mitt fel.
Lagklassen grundomgång. Fett bra känsla där med, mycket bättre flyt och helhet! Vidare till omhoppning, nolla alltså. Mycket godis och beröm. :D
Lagklass omhoppning. Hela laget kom till omhoppning. Vi ville ta hem det här! Först ut av vårat lag var Julia på hennes Cponny. Felfritt med 25sek. Ofattbart snabbt! Grymt. Sen kom ju lilla jag. Ville ju hellre gå felfritt med långsammare tid än snabbare tid och fel. Felfritt på 31sek. Julia vann, jag kom 9a och sen var det petra och lina av skultorp som var med. 4/9 var skultorpare. In your face! Madeleine fick fyra fel men det gjorde inget, grymt ändå! 5a iaf. Emma blev felfri och en 3e plats.
Totalen för omg.3. Vårat lag tog hem denna omgång! Fett nice, in your face igen :D Grymt glad!
Totalen för allt. Vi kom 3 men det är väldigt bra för att vara på näst sista plats från första omgången och sen ta upp oss till en 5e plats från förra omgången i mölltorp och nu kom vi på en 3e plats. Lycka!

Som rubriken "Grymt lag, grym ponny!"