» svar på tal

Stina:
När kommer du lägga ut filmen?:)
 
Svar: Så snabbt som möjligt det går. Man måste ju föra över till mobilen för att ladda upp på videofy.. och jag är inte så teknisk ut av mej. Ha tålamod! :)
 
 
puss!
 

» ~never forget who was there for you when no one else was~

 
 

» Vatten, kor, fransmän och allt onödigt därimellan.

God dag alla på Felicias blogg, or should I say night?
Felicia sitter la säkert och förväntar sig att få läsa om kor och vatten i detta inlägg? Men nej, det ska ni få slippa läsa om säger jag bara... Det må vara det vårat liv består av men ja. Onödig fakta ska ni få slippa, vilket ni kanske bör vara ganska glada över säger jag bara...
 
Okej, vad ska jag skriva om? Vet inte.. Ska det vara långt eller kort då? Nja, det vet jag inte det heller.. Vad vet jag då? Jo men ganska mycket, tack för att du frågar..
 
Som ni vet, så har Chemp åkt nu. Tråkigt tycker jag då dom passade lite som foten i strumpan. Eller var det handen i handsken? Men som sagt så tar varje resa slut, men vid det slutet påbörjas Alltid en ny. Det är något man alltid bör ha i minnet, eller?   SVAR: ja. 
 
Sen så är det så här att Felicia har ju hittat sig en riktigt j*kla fransman som hon ska gifta sig med under det lutande tornet i Paris, eller var det Eiffeltornet i Pisa? Kommer inte riktigt ihåg.. Bör jag komma ihåg? Vill jag komma ihåg? Tveksamt... Nej nej, nu ska jag inte bli sån dock, men det finns nog allt någon där, fransman eller ej. More I wont tell you. Har bara mina små aningar, hähä...
 
Men sen kommer vi ju till denna delen då jag tar upp kon och vattnet, right? Alla vill ju höra den storyn? Eller nej. Den beskriver bara mina visdoms ord och vårat väldigt intressanta liv.. Ni vet ingen av oss två har vidare tur med kärleken, som kanske kommer ändras inom snar framtid, eller kommer den? Only time can tell. Så vi sitter för tillfället som de senaste dagarna i Felicias källare med vårat vatten, nudlar och tårta.. Dock är tårtan slut..
Kom just på att jag avslöjade för er vem jag är? Måste radera Allt här nu, erat minne, inlägget, bloggen, världen. Allt förutom mig och mina kor..
 
Dags för mig att pysa innan någon upptäcker mig. Tänk om jag bara låtsas vara den ni tror jag är? Jag kanske är en helt främmande människa som hackat Felicias blogg och sitter här och skriver om kor, vatten, fransmän och allmänt onödiga saker...? Nej, usch. Dags att gå känner jag, tror ni börjar bli ganska trötta på mig vid det här laget men om ni orkat läsa hela detta inägget så grattis, gå och ta en kaka som ni kan låtsas att ni fått av mig, bara för att jag dels inte har några, och om jag Hade haft det så hade ni inte fått...
 
Älskar er, hah, nej skämtar med er, älskar mig själv. Och vissa av er är lite söta, så kyss & smek, sänglek säger jag bara! Men ni Måste vara minst 15 och skydda er, onödigt med massa jobbiga, skrikandes, dräglandes, äckliga, söta och störande små barn i onödan ju :*
 
// Eran mystiske ko/vatten älskare, barn hatare till kompis.
 
PS. Vet att ni gick in här nu för att endast läsa detta inlägget men nu när ni läst det så kan ni ju fortsätta läsa för att Felicia inte ska bli ledsen. DS.
OMG FELICIA IS COMING, HAVE TO RUN...

» ___

 

» moviemaker. photoshop och en massa minnen.

En film är gjord, med en stor hjälp från Camilla, några bilder är redigerade och jag känner tårarna komma när jag tänker på hur vi har haft det.
Jag räknar med att våra dagar är över. Vi fick ett bra slut även om det inte blev som det var sagt.
Jag tror inte jag vill börja på något nytt nere på juta, eller i alla fall som det ser ut nu. Men jag längtar tills vi kan leka oss över 1,10m hinder och bara äga på träningarna. Visa vad vi skulle gått för, se alla hakor som ligger och skräpar på golvet till läktaren.
Bevisa för alla som säger att man inte kan bygga upp något stort på 1 år, eller några månader i hoppningen.
Känna vinden i håret när man galopperar snabbt som vinden. Man blir ett.
 
Om besiktningen har gått genom så tror jag att Chemp står nere på juta i detta läget. Veterinären skulle vara där klockan 9. Jag vet ingenting, är inte uppdaterad eller något.  
 
Det är 461 dagar jag satt på honom för första gången, 459 dagar sedan tävlade jag honom första gången. LB:1 som jag aldrig hade ridit och på en div2 tävling.
Vi hade ett uppehåll efter det och hela sommaren, jag började rida honom mer till hösten, eller typ bara rida honom samma vecka jag skulle tävla. Inte så ofta, rättare sagt. Under vintern var veckans höjdpunkt att åka ut till Chemp, även om det var -20 grader så var det kul.
 
Jag är glad att jag fick vara med om detta.
 
 

» + & -

-  Jag och Camilla sitter hela dagarna i min källare, brist på något annat att göra.
+ & - Jag vill att det ska bli helg nu.
+ Jag har underbara vänner.
- Jag har inget liv överhuvudtaget.
 
+ Jag ska börja träna.
- Ingen motivation till ridningen längre.
+ Idag ska jag få bort min ilska och ledsamhet genom att träna jävul.
+ Resten av veckan blev genast roligare.
- Just nu vill jag bara krypa ner under täcket och försvinna.
 
 
 
 

» We..

 

» Solig uteritt..?

Kan jag inte precis påstå, men solbrillorna var fortfarande i högsta hugg!
Vinterjacka, solglasögon och converse, lite så vi jobbar. Skrittade runt byn, lyssnade på musik och bara pratade, riktigt trevligt.
Har legat helt utslagna sen vi kom hem, undrar hur mycket energi vi har ikväll..?

Puss!


» Lördag.

Kör på en liten snabb uppdatering. Det blev sent igår, både Eric och Mikael kom och gjorde mej och Camilla sällskap. Alltid lika trevligt. Sov ungefär 3,5h sen åkte jag till stallet och kollade till hästarna. Sov ytterligare några timmar.
 
Ikväll åker vi till Falköping. Drar runt och kollar på alla bilar osv.. Har allmänt chill typ. Åker hem och sover hos mej och imorgon skrittar vi ut på Magnum och Chemp, det sista.
 
Puss.

» Planer för dagen

I stort sett har hela dagen gått, men ändå. Har redan varit ute i stallet och kollat till hästarna samt gett katterna mat. Kollade på The Long Ranger med Camilla och jag sov nog ungefär halva filmen..
Hon drog hem och städade och kommer igen när hon har ätit. Ikväll grillar vi de kött som finns i kylen samt går ut och går.
 
puss!
 

» Torsdag - fotografering och grillning

Jag är grymt nöjd med fotograferingen. Camilla är helt otrolig! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, är helt mållös. Ord kan verkligen inte beskriva det. Kommer inte lägga ut några bilder innan hästbytet har skett, order från Ingrid, så ni får vänta ett litet tag till.
 
Vi åkte hem och grillade med Andreas, Eric och Mikael. Trevliga pöjkar!
 
Fast en liten tjuvkik vill ni väl ändå ha? ↓
 
 
 
puss!

» Stallmys.

Sånna här dagar mår jag som bäst.


» Tiden går.

Efter att ha läst ett antal olika bloggar, kollar på x-antal olika rid-filmer, ser man att klockan är över 12.
Jag åker inte med till Tibro imorgon, utan fixar här hemma och hos Chemp. Är det bra väder solar jag antagligen en stund.
 
Min kväll spenderades i Skultorp, med mopedåkande och skratt. Det var verkligen kul att se "gänget" igen. Man kan säga att det var ett bra tag sen man träffade vissa personer.
 
För att ens orka gå upp tidigt imorgon måste jag nog dra snart.
 
Jag hoppas jag kommer uppdatera mer imorgon, lite mer läsvärt ni vet ;)
 
 
puss!

» Picknick med syster

Picknick - söndag


» ...

Uppdateringen suger, lever livet med kompisar, sol och skratt.
Sommaren levererar helt enkelt!

Imorgon hämtar jag och camilla några grejer i Tibro. 

Åker även ut och klipper Chemps man så han är snygg till torsdagens fotografering. 4st ombyten, vi lär vara rätt döda när vi kommer hem.

Ikväll blir det skultorp en stund, ser sen vart vi hamnar.


.


» Min kväll.

Kan ju börja att säga att den var allt annat än tråkig.
Bianca följde med ner till O'learys. Först åkte vi runt i halva Skövde och fjantade oss på hennes moped. Vi satt ute på uteserveringen. 
Förbandet började spela och jag trodde jag skulle svimma, ärligt... Nja, inte min musiksmak riktigt.
Bianca vad tvungen att åka vid 23, så jag blev helt forever a stone. 
 
 
 
Men dock när Kaross började spela blev det andra bullar, fyfan vad skickliga dom är! 
 
 
Blev hämtade av Mikael och Eric, två ut av grabbarna jag och Camilla träffade på stan. Camilla var kvar i tibro och gjorde den tredje grabben sällskap. Riktigt trevligt även om det inte va så länge. Tog sista bussen hem, som var försenad jävul.
 Sov hos henne och nu sitter jag helt klarvaken...

» Lala


» Dr.Hårdrolf


» ATM.

 
 
 
 
 
 
 
Bättrar på brännan ytterligare och lyssnar på grym musik! 
 

» Grillkväll med tjejerna.

 
Mysig kväll med tjejerna som verkligen behövdes. Tog några bilder, men jag tror inte dom uppskattas om de kommer upp här, så jag låter bli.
Det var mycket skratt och vi kan konstatera att ingen är så värst bra på att grilla..
 
Vi hörs, puss!
 
 
 

» Allsång vid kanalen.

Pappas jobbarkompis och deras band skulle spela på Allsång vid kanalen. Våran familj som är så stöttande hade tryckt tröjor där det stod "de tondövas riksförbund älskar... Dr.Hårdrolf"
Tröjorna får ni se i ett annat inlägg.
 
När de hade spelat tog jag och Camilla bussen hem. Vi kom på att allsång inte var våran starka sida.. ^^
 
 
Ikväll spelar pappas jobbarkompis med sitt andra band på O'learys. Åker nog med, men tror det är 18årsgräns tyvärr.. :/
 
 
 

» Byte av design.

Är så himla trött på min design, är verkligen sugen på något helt nytt. Dock så kan jag inte göra designer, så jag lånar en grund av Designa Din Blogg.
Så nu vet ni typ lite varför det kommer va helt kaos ett tag framåt.
 
 

» Onsdag

Bra väder och har bättrat på brännan i några timmar. Sitter nu i källarn och kollar på Glee.
Promenad ikväll, Camilla kanske kommer eller så sitter jag hemma.
Puss


» Svar på tal.

 
Kommentar:
Men usch, hur kan de med att göra så? :/ Antar att du är väldigt besviken på både Frida och Ingrid? Skulle jag varit.. 
 
Svar: jo det klart man är besviken, väldigt besviken. Men jag är även väldigt arg på juta, de visste att jag skulle tävla en sista gång och ha honom tills det var dags för hästbytet. 
Hästvärlden är inte alltid en dans på rosor. Jag tappar motivationen mer och mer, så är det.
 
Det är min tanke om vad som har hänt, det jag fått berättat från Ingrid, men jag vet ju inte hur juta ser på saken. Alla ser ju saker från olika håll.
 
kram och ha det bra!
 
 

» Hur trött som helst

Sitter i uterummet, skulle kunna däcka när som helst. Ikväll drar jag och Fredrika ut och går, eller senare när Camilla har stuckit.

Puss!


» Ängelholm.

När vi var i Ängelholm hittade vi ett ställe där det kryllade om vattensnokar. Ville ju bara ta med en hem, så himla fina är dom!

!(C) på bilderna!


» Måndag kväll

Först kom Per. Vi bakade kladdkaka, som inte smakade så himla bra.
Camilla kom senare och helt plötsligt får vi ett ryck att vi ska ner till stan och bussen gick om två minuter. Gick runt i stan, tog bussen tillbaka med Camilla. Gick runt i hentorp, träffade på Fredrika och Sara. Gick med dom lite och så.

Idag kommer en kompis som ska grilla, hoppas inte huset brinner ner, har liksom aldrig grillat på våran grill..:s

Puss.


» teenager post

 
 

» jag har inget liv.

Tråkig dag, har absolut inte gjort något vettigt alls. Kollat på ett antal Glee- avsnitt och bara degat i soffan.
Ska snart hoppa in i duschen och förhoppningsvis få lite mer energi, som absolut inte finns.
Tar mej en promenad, är det någon som är på är det bara att höra av sig.
 
Puss!
 
 

» Tårarna rinner - Chempíon - beskedet

"Jag visste att han skulle åka, men jag visste inte att jag inte fick tävla en sista gång."
 
Beskedet då..
 
Ja, Chempion ska flytta. Stor nyhet för vissa, lite mindre för andra. Jag har vetat det ett tag, Chempion och en häst på Jutagården vid namn Tweed ska byta plats.
Det kommer ske om ungefär 2 veckor, eller Frida kommer provrida honom då. Veterinärbesiktningen är på tisdagen eller onsdagen. Går båda hästarna genom sker flytten efter det.
 
Ingrid hade lovat att jag skulle få tävla honom sommaren ut, även om han hade flyttats tidigare, men det blev lättare om de gjorde såhär tyckte de. Flytten skulle ske när de kom hem från Spanien och jag kunde träna och tävla så mycket jag ville.
Sagt och gjort. Vi tävlade dagen efter skolavslutningen och tränade på som vanligt. Tränade stenhårt för att kunna anmäla sig till Ållympiaden som är den 27-28Juni.
 
Nu när vi var i Ängelholm, samma söndag som jag fick beskedet pratade jag och mamma, la upp en plan för hur de sista veckorna med Chemp skulle se ut. Tänkte hårdträna blandat med mysturer barbacka i skogen, fota och stå och borta hur länge som helst. Jag hade drömt tidigare att jag föll pladask från honom, blev tom och somnade om.
 
På kvällen fick jag ett sms. Det stod när Frida hade tänkt provrida. Chemp skulle gå på ridläger i slutet av sommaren vilket var sagt att han INTE skulle göra. Han skulle få sin sommarvila nere på juta innan det var dags att sätta igång hästarna.
När han inte skulle få någon vila på Juta var han tvungen att få några veckor innan provridningen. Alltså ingen träning, bara någon skrittur någon gång ibland. Och alltså ingen sista tävling.
Det som var bestämt, blev inte så i slutändan.
Jag blev tom.
 
Ringde direkt till Camilla. Jag visste inte vad jag skulle göra, vad skulle jag göra egentligen? Vad vill jag göra? Ska jag sluta?
Det var mina tankar som for runt i huvudet. Jag grät och jag grät. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen, jag ville hem och åka ut till Chemp och sitta i hagen och bara andas i flera timmar. Men det gick ju inte när man var dryga 30mil från Skövde.
 
 
Planen var ju att vi skulle åka och tävla i Falköping, på Ållympiaden. Dock bara en tävlingsdag, sen på söndagen skulle vi mysa och skritta ut en sista gång runt byn. Nu blev det inte så och ja, jag är arg och besviken. Arg för så gör man inte, man håller det man lovat.
 
Det kanske inte är sista gången jag sitter på honom, antagligen kommer jag ju få rida till honom om han blir bråkig, men det skulle varit den sista tävlingen. Jag är ju egentligen för stor, men han klarade ju av det. Och jag betalar inte 400kr + anmälningsavgiften för att låna en häst jag tävlade gratis. That's it.
 
 
Jag letar efter privatponny, D-ponny med egen motor som har egen vilja. Vill faktiskt få upp mitt intresse igen, nu är det i botten..
 
Men min bror sa att jag kunde få köra hans gokart, en Rotax Max tror jag den heter. Det är ju 15 årsgräns på den, så varför inte känna hästkrafterna genom en go motor? Kommer även ta lätt MC nästa år, eller jag försöker, eller ah SKA sköen ta ett MC kort. Hur ballt liksom? :D Så alla pengar just nu sparas till en snygg hojj. Vill ni stödja Felicias MC-projekt får ni gärna skänka en slant. ;) :p
 
Det var la de som var beskedet, ni får ta det som ett "snyft"-inlägg, men det är det absolut inte. Det är 446dagar sen jag satt på honom först gången. Den 26februari2013 var det första gången som jag hoppade honom, 80och 90, hårt mot hårt.
Första gången jag hoppade honom.↑
 
Ni får ha det så bra så långe. Jag gör så bra ut av situationen och lever livet som en 15 åring ska göra.
Pöss!
 

» Uteritt

Red ut på Rocka, Michaela cyklade bredvid. Hon testade mej igen och fick sina små rodeo-utbrott.
Lossnade fint och har faktiskt blivit mycket bättre sen jag red henne i början av året. En annan häst att sitta på, förutom backutsprången och stegringarna. ;)
Innan hade vi hämtat hö utanför Falköping. Åkte till stallet och red.
Pussade lite extra på River och han fick extra stora kramar.
Det var en helt vanlig uteritt, syfte på att ha kul. Ca- 1h var vi ute och jag fick känna på att min kondition inte var i topp och jag tror jag ansträngde mej mer än Rocka. :p
Heejträningsvärk.
 
Nu ska jag kolla på någon film samt smsa med fina personer!
 
 
 
 
 

» Allt som har hänt.

Tänkte rabbla genom alla dagar som jag inte bloggat osv. Fick en kommentar om det beskedet jag fick förra veckan, hon undrade om jag kunde ta det i ett inlägg. Självklart kan jag göra det!
Ingen ide att sitta och hålla in det. Det kan komma som ett tidsinställt inlägg i början på veckan, så jag sprider ut inläggen lite.
 
 
I fredags, när vi hade kommit hem från Ängelholm tog jag moppen ut till stallet. Skrittade ut med Ingrid runt hela byn.
Kvällssol, underbar häst och alla minnen vi har skapat tillsammans. Svårt att slå asså!
Typiska ryttarbilder kanske?

Jag tog moppen hem igen, bytte om direkt och cyklade ner till stan.
Vi gick runt i hela Skövde. Massa raggarbilar och vi ville veta vart de va, så ja, vi gick runt ett bra tag..
Snackade med några fina människor, gick runt lite igen. Det var inte meningen att jag skulle sova över, men tanken på att cykla hem klockan 1 på natten, inga lysen och inget batteri på mobilen fick mej att ändra tanken en aning.
 
Lördag
Vaknade, cyklade hem, duschade och tog bussen ner denna gången. Chillade, plockade iordning i lägenheten, gick i lite affärer och sist men inte minst köpte en cola. Gick upp igen och lite senare kom Wilma. Vi lagade tacos, töntade oss och gick ut på stan igen.
Töntar oss..
 
Vi träffade på ett gäng som vi snackade med igår. Riktigt trevliga grabbar! Käkade cheese på donken och kollade på snygga killar.  Skräll oss..
Kommer inte ihåg vilken tid vi gick och la oss, men rätt så sent i alla fall..
 
Sena sommarkvällar är det jag gillar mest, fina kompisar och gött folk runt omkring!
Puss!
 

» Pieces.

Hemma från stallet, käkat lite och nyss kommit ut från en lång och varm dusch. Är helt död och jag skulle kunna somna just nu.

Musik, "the body shop och ska snart börja skriva olika inlägg om allt som har hänt.


» Livet leker

Hejsan! Förlåt för usel uppdatering, men när man har för mycket tid så känns det ändå som att man inte har någon rid över till just bloggen.

Jag tänker sätta mej senare idag och skriva ett inlägg, eller flera, om vad jag har gjort.

Nu står jag vid arenan och väntar på Michalea. Åker med och hämtar hö och sen rider vi förmodligen ut. Hoppas allt flyter på och är allmänt roligt. :)


» Tillbaka i Skövde!

Äntligen hemma. Har saknat mitt rum något enormt, speciellt min säng. ;)

Åker ut till Chemp ikväll. Ska skritta ut ned Ingrid. Prata om det som kommer ske.

Inga planer efter det, tar det lugnt eller träffar någon rolig person.


» Just nu, idag

Sol - bad - glass - och fortfarande inga snygga killar.

Hemfärd imorgon!


» Liten snabb uppdatering

Halloj. Internet i denna hålan lever sitt egna liv och det gör även blogg.se appen.
Tänkte göra en tråkig summering över vad jag har gjort de senaste dagarna, okej?

Lördag: vi kom hit. Packade upp och solade lite utanför husvagnen.

Söndag: fint väder så vi gick ner till stranden. Efter lunch solade vi uppe vid husvagnen då det började blåsa mer och mer. Fick även det beskedet ingen ville höra.

Måndag: molnigt på morgonen. Tog bilen in till Ängelholm och kikade lite i affärer. Fick med mej en bikiniöverdel. Åkte hem och solade en stund innan det började blåsa jävul. Tog mitt första dopp för i år.

Tisdag: stort molntäcke över hela Ängelholm. Några mil uppåt mot Halmstad bar det helt molnfritt. Vi hoppade in i bilen och åkte dit. När det började blåsa kallt åkte vi hem. Vindstilla vid husvagnen igen.

Onsdag: idag är vädret inte på topp. Det ska va uppehåll men molnigt och väldigt blåsigt. Vi åker till något köpcentrer och sen över till Danmark.
Vinden bara drar i husvagnen och har gjort det hela natten. Och ja, jag har vart vaken en stor del ut av natten. Kramp i ryggen varje natt, bra Felicia!

Världens tråkigaste inlägg, men jag lever.


» Tårarna rinner

Har hittills haft en bra dag, sol och inga moln på himlen.
Fick ett besked och kvällen tillbringas att försöka hålla inne tårarna och få ett smajl på läpparna..

Puss


» _

 

» Mot Ängelholm!

 

» New in

 

» Hoppträning med Chemp

Började med att hoppa på en volt, över en liten 30cm tunna. Gick över till en annan volt och hoppade över ett staket. Fick några riktigt fina språng när han verkligen tog i. Vissa gånger kom vi fel och de sprången kan vi bara kasta bort.

Nu ska vi se det positiva!

Gick över och hoppade en slinga på 3 hinder. Hinderhöjden var fortfarande vid knähöjd och jag ville få en bra känsla innan vi höjde. Fina språng på alla och vi höjde och under tiden fick han en skrittpaus på långa tyglar. Hoppade slingan igen och gick bra där med, han snubblade bara efter ett hinder så jag fick lägga en volt för att komma rätt på nästa hinder. Vi höjde igen och då var den HÖGSTA höjden 90cm. Hoppade igen, men fick lite problem på ett räcke. Vi kom nära och rev. Jag ändrade allt jag kunde ändra på men inget fungerade just då. Saktade av till skritt för att lägga upp en plan.

Det fungerade och vi fick ett fint och luftigt språng. Lite skritt på det igen. Jag valde att inte höja mer utan att få bra språng på de hindren. Vi båda började även bli trötta och det var det bästa att göra. Fick fina språng och där nöjde vi oss.

Några skitsprång blev det under passet, men det blir väl aldrig 110% bra varje gång, eller har jag fel?


» Över gränsen.

Dagen har varit full med saker som skulle göras.
Åkte med pappa ut på några ärenden för jag orkade inte sitta hemma och mögla.
Lagade lite mat tillsammans. Säckade typ mitt på dagen, något bara försvann, läskig känsla.. :s

Frågade pappa om han ville åka till stallet och hjälpa till med hindren. Han ville det, eller ville han verkligen det? Snäll som han var åkte han med ändå, även om han hade 7000andra saker att göra. Berättar om träningen i ett annat inlägg, blir för mycket text annars.

Åkte hem, åkte på andra ärenden med familjen, duschade, färgade mamma ögonfransar, la ut all packning i husvagnen och nu sitter jag i mitt rum.

Snart kommer inlägget om ridpasset på Chemp.


» Torsdag

Min dag har inte varit så döö speciell, men något händer ju varje dag.
Tog bussen ner till stan med Per. Köpte 3par brallor och han slösade pengar på något till sina spel, fattade inte riktigt. Vi åkte hem, jag började packa tills vi drar till Ängelholm.
Käkade mat för er som ville veta. Smakade inte så bra så det kunde ju kvittat..
 
Tog moppen till stallet halv fyra. Red ett grymt bra dressyrpass på Chemp. Så otroligt bra om man jämför med igår. Nu jobbade han med båda bakbenen exemplariskt, rätt tempo och stödet i hand.
Åker ut imorgon och är riktigt hoppsugen... Någon som vill åka med ut och höja/sänka hinder och fota lite?
Vore grymt snällt! :)
 
Har kollat på en film när jag har huset för mej själv, inpackning i håret och precis ätit lite vattenmelon.
Ha det så bra så länge, vi hörs!
 

» Tjejläger 2013, Trotsa Morståndet - del 3

Fredag.
Det var mycket som stod på schemat så det blev lite tidigare än de andra dagarna.
Det var som vanligt frukost och basgrupper med backspegeln, men inget BRAK. Det var tre stationer på förmiddagen.
Ridning med Ulrika, bilkörning med Berra och lite smått och gott om vad man får för mat när man ligger ute i fält.
Western är inte min grej, frystorkad mat går att leva på och jag va grym på att köra bil. Så var det med det!
Efter lunch var det helgruppen som startade tillsammans. Vi skulle lära oss att marschera, och jah, det gick ju lite sisådär med en drös tjejer i otakt. Det ska vi inte gå in på..
 
Sen delades gruppen upp i två igen. Den ena halvan var inne i huset medans en ut av ledarna snackade om vad vi kunde gå på för utbildningar efter Tjejlägret osv.
Grupp nummer två var ute på altanen och hade första hjälpen. Tvår ut av ledarna agerade skadade och vi skulle "hjälpa" dom. Det var nog mest att vi stod i en ring runt omkring och skrattade, eller åtminstone gjorde jag det. Oups.
Fritt vi 16, fixade oss och lite så. Klockan 18 skulle avslutningsmiddagen serveras, men den dröjde i mindre än en timma. När vi väl fick våran mat satt vi tysta och slängde i oss den.
Fritt efter det igen, spenderades på rummet och asgarvade med Johanna.
Johanna//Elin//Camilla//Jag
 
Lördag, hemfärd.
Dags för hemfärd. Upp vid samma tid igen, frukost halv 8 och sen städning ut av rummen. Ett lugnt sista BRAK-pass för sedan en sista backspegel i bargrupperna. Vi hade en utvärdering och reseräkning + en liten fruktstund innan vi satte oss i minibussarna och åkte till Visby.
Glass på Sveriges största glassbar.
 
 
Sen hade vi fritt i Visby, samlades och åt. Fritt igen och sen skulle massor skjutsas till flygplatsen respektive båtterminalen.    
Jag, Camilla och en till var de sista som åkte hem. När alla var borta var det vi. Jag och Camilla stack upp till Visby igen och den andra tjejen valde att stanna kvar där.
17.05 lämnade vi Visby och jag vill bara tillbaka dit.
Kom hem klockan 01 på natten, för er som ville veta gick jag och la mej efter 7h resande :p
 
Puss!
 
 
 

» Allt i ett

Förlåt för dålig uppdatering.. Har faktiskt glömt bort att blogga idag. Fullt upp, men ändå inte. ;)

Vaknade och åt några digistivekex och en frukt till frukost, avundsjuka va? :p

Åkte till stallet så jag var där vid elva. Gjorde ordning Chemp och gick ut i paddocken. Skrittade fram läänge, travade igång på halvlånga tyglar för att sen börja jobba honom i skritt. Han låtsande relativt snabbt i vänster varv. Trav och samma sak där, riktigt fin vissa stunder! I höger varv är han betydligt svårare.. Tränger utåt och vill inte riktigt trampa under sig. Fick igenom det hyfsat.
Tycker ärligt att ridningen inte är lika kul som förut, finns ingen motivation.
Galoppen var ett stort plus! Där jobbade vi på fyrkant och volt. Samlad och ökad galopp. Verkligen superfin, trampade under sig i båda varven.

Åkte hem, la mej och solade direkt. Kanske 1,5h senare kollar jag ut mot vägen, ser Per gå där. Frågar om jag ska med ut. Går ut en sväng för att sedan lägga mej på altanen igen. Duschade och den spenderade jag kvällen i skultorp.

Puss!


» Finare hår?

Jag skulle vilja tipsa er om hårvårdsprodukter jag använder och är mycket nöjd med. Priset stiger lite om man jämför med Icas egna varor. Men istället att betala för tvål och vatten får man riktig vara, med riktigt bra kvalité.
 
Under sommarperioden, när vi är ute på husvagnssemester eller utomlands brukar jag använda ett kit som är extra återfuktande. Det är Goldwells egna produkt. Den heter SUN REFLECTS och du kan köpa den hos närmaste frisör, eller de som väljer att ha Goldwell.. :p
 
De hårvårdprodukterna som brukar stå i duschen är CRUSCH:en. Med en doft av ananas återfuktar den väldigt bra och håret känns fräscht. Extra bra är det om man har i inpackningen utanför duschen i några timmar. 
 
Sist men absolut inte minst använder jag silkesdroppar och återigen Goldwells Elixir.
Silkesdropparna är ett måste för mej, håret blir extra lent och blir som ett värmeskydd när man håller på att fixa sig. Elixiret brukar jag blanda med silkesdropparna för en extra touch. Håret blir mycket lättare att sköta än om man inte använder det, eller så tycker jag. 
 
 
Jag ska börja sova med flätor under lovet nu, för att se om det är lika bra som det sägs.
 
 
Puss!
 

» Tjejläger 2013, Trotsa Motståndet - del 2

 Onsdag.
Dagen började som vanligt. Uppstigning, städning, frukost, BRAK och basgrupperna/backspegel.
Klockan 9 var det fortsättning med självförtroende och självkänsla med Rana i festlokalen. Det var ett förmiddagspass, vi knöt ihop säcken som hon kallade det. Vi fick mer tips till att få bättre självförtroende och självkänsla.
 
Det var lunch vid 12 som dagen innan. En timma senare var det samling vid en sån där militärbuss som man sitter i flaket. Vi skulle åka till Lummelundagrottorna och sen få en brandutbildning på Visbys brandstation.
 
 
Tycker synd om brandmännen som måste ha på sig dessa kläder, får värmeslag bara jag tänker på det.
 
 
Torsdag.
Dagen började som vanligt, igen..
Idag var det lite mer praktiska övningar på schemat. Basgrupp 1 och 2, samt basgrupp 3 och 4 var sammanslagna.
1 och 2 började med MC-körning. Det var min grupp som började med körningen. Vi skulle köra militära 250cc motorcyklar. Var grymt taggad till en början tills det hände en olycka. Ambulans och hela de köret. Hoppade upp ändå, men det gick inte. Mår verkligen inte bra av ambulansolyckor. Får upp bilder i huvudet från alla tillfällen som det har hänt något. Hästrelaterat eller ej. Fyfan. Tjejen är i alla fall på bättringsvägen, vilket är skönt!
Jag och en ut av ledarna gick bort och drack lite te, så jag slapp se det.
värmeslag igen..
 
Lunch 12.30 och sen skulle vi ut och cykla med Berra. Vi skulle leka Gotländska lekar och tävla mot de andra. Vilka konstiga lekar det var.. Vad var det för något liv de hade förr..? Samarbetsövningarna ägde vi verkligen på, styrketävlingarna var liksom inte min starka sida.
 
Efter middagen skulle vi kolla på någon film som verkligen sög. Dåligt gjord och dåligt slut. Tummen ner till den.
Kvällsfika och fritt.
 
Fredag och lördag kvar bara!
 

» Tisdag morgon.

Ställde klockan så jag inte skulle sova bort dagen. Mormor och morfar åkte någonstans så när jag kom in så kom Emma springande med svansen viftande. Käkade lite frukost och gjorde klart en ut av vedstaplarna. När jag inte kunde jobba mer just då, gick jag in.
 
Sitter nu i en go soffa, skriver detta och har en mysig hund precis bredvid.
 
Jag åker hem med 20 bussen från skara idag. Ska umgås med lite kompisar, vara hos Chemp innan jag förhoppningsvis åker till Ängelholm på Lördag.
 
 

» Love


» Tjejläger 2013, Trotsa Motståndet - del 1

Nu tänkte jag berätta en liten del ut av min fantastiska vecka på Gotland och med 18 andra tjejer från hela landet.
Jag kommer aldrig glömma hur bra jag har haft det, kommer garanterat söka nästa år igen!
 
Jag och Camilla åkte från Skövde ungefär halv 6 på morgonen. Under ca 1,5h kollade vi på någon film, dödstrött som jag var kommer jag inte på vad den hette. Sov resten av vägen, som verkligen behövdes.
När vi kom fram till Oskarshamn gick vi och köpte glass samt snackade i solen.
När klockan tickade långsamt mot 11 gick vi till bilen för att hämta våra väskor och gå in till terminalen eller vad det nu heter. Fjantade runt och folket runt omkring trodde la vi var några konstiga babianer i en människoförklädnad.
Går inte att förklara liksom.

3timmar till sjöss innan vi fick kliva av och hämta vårt bagage. När vi kom ut stod två militärer och väntade på alla som kom från olika ställen. Vi åkte minibussar till Tjauls Gård där de andra lägerdeltagarna redan var. Rumsindelning och klockan 16 var det samling i sina motoroverallen på baksidan.
Delade rum med två underbara tjejer. Saknar er något enormt!
 
Regler och allt sånt där drogs på kvällen, rundvandring och kvällsfika vid 20 tiden. Klockan 22 var man tvungen att vara inomhus för att sedan klockan 23 var det tystnad som gällde.
 
Tisdag.
Alarmet ringde 06.45, uppstigning och städning av badrummen Halv åtta var det frukost och 45 minuter senare  var det vårat första BRAK-pass som skulle avklaras. BRAK-pass står för Buk, Rygg, Axlar och Knän. 
8.30 satte vi oss i våra basgrupper för att prata om gårdagen. Hur vi kände, varför och vad vi hade lärt oss.
Klockan 9 samlades vi på gräsmattan utanför huset för en genomgång. Fick en grej vi skulle göra på 10 minuter för att sedan samlas i festlokalen och få en föreläsning på självkänsla och självförtroende.
 
Lunch vid 12 tiden och nästa pass började redan klockan 13. Det var en fortsättning på passet innan. Började bli väldigt långtråkigt, men det var faktiskt lärorikt.
Klockan 17 var det middag och en timma senare skulle vi samlas vid cyklarna. Vi cyklade ner till en skog och där skulle vi springa en hinderbana i basgrupperna. Det var blandat med samarbete, styrka och koordination Jag, Camilla och min ena rumskompis, Johanna valde att springa den igen för att få mer träning. Vi styrde cyklarna mot Tjauls Gård där vi tog en varm dusch. Kvälls fikat var klart runt 20 och efter det var det fritt.  
23.00, var det som sagt tystnad som gällde.
 
såhär snygga var alla lägerdeltagarna... Saknar faktiskt att inte behöva att så och matcha olika klädesplagg i 100år.

Det var de två första dagarna, två till imorgon om jag har tänkt rätt. :p

» Dags att börja.


» I come to you in pieces, So you can make me whole