» Akuten.

Sofia:
Varför var du inne på akuten och vad hände som gjorde så att du fick åka in?
 
Anonym:
wtf???? va har hänt ?
 

Jo, detta ska jag förklara så bra jag kan. 
Jag och Camilla skulle börja jobba på vårat fotoprojekt som skulle ske i stallet. Jag stod och flätade hästens man och Calle hade precis borstat klart hennes huvud. Hästen blir lite spänd, (tror det var för att grimman var något liten). Vi lugnar och klappar henne. Helt plötsligt slänger hon sig knuffar in mej i boxväggen. (står på en pall för att nå upp till huvudet). 
Hon kommer inte loss direkt utan slår hem huvudet igen och jag flyger in i boxväggen. 
 
Trodde först jag blödde från näsan, men det var istället i pannan. Kände direkt att tänderna inte var helt 100. (och ja, jag var mest orolig för tänderna, inte alls över att jag hade ett stort jack i pannan och kanske en hjärnskakning, nej nej).
 
Fick proffshjälp av Åsa och Fanny, men såklart alla som var runt omkring. Michaela, Camilla och mamma på ett litet hörn, lika blek som en zombie. ;) Skämt åsido.
 
Tack så hemskt mycket!
 
Kan berätta att vi kunde roa oss på akuten ialla fall. Jag och Camilla var flumma och oseriösa som fan. Absolut inte seriösa på något håll. Spelade kort, skrattade och tog egopics i smyg. (yolo, går ju inte ta kort på där)
Men vi fotade ju inte när mitt knä hade hoppat, så jävligt mycket swäg. 
 
Min tand fick lite plast på sig så att det inte gör så fruktansvärt ont, men kommer inte kunna laga den förrän om ca 2 veckor. Jaa, det här händer ju bara mej. 
 
Det blir ialla fall tävling imorgon, om jag får på mej hjälmen utan att det gör förjävla ont. Isånna fall trycker jag på den ändå, bara för att jag kan. För jag kan det. 
 
 
 
 
Är något oklart? Fråga på isånna fall. :)
 
 


Anonym
05 Oktober, 2013 - 12:09

Hihi vad söt du är :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo