» Bloggtorka.

Ni har förmodligen märkt att min inspiration till att blogga och så är i botten. På veckorna tänker jag alltid att helgens uppdatering ska bli såå mycket bättre. Blir den det? Nej.
Fingrarna bara skriver på och på men jag får inget sagt, eller inget vettigt sagt. Antal besökare minskas och jag har inte orken, även om jag har orken. 
 
Jag gör inget vettigt på helgerna, all tid bara rullar förbi hur fort som helst. Man hinner knappt blinka. Det är sjukt.
Men så idag, tänkte jag till riktigt ordentligt. Jag gör visst något vettigt på helgerna, kanske inte det roligaste för er alla att läsa om, men jag gör något som jag tycker är kul. 
 
Jag är oftast ute hos Lakrits och rider honom åtminstonde en dag i veckan. Redan där har jag mycket att berätta om. Liksom, tänk. Jag går ut och hämtar honom från hagen. Där kan jag berätta nästan en hel novell, (dock kanske inte så roligt). 
När jag gör iordning honom finns det också en hel del att skriva om. Var han lätt att lyfta hovarna på? Hur gick det att tränsa? Och så vidare..

I ridningen (som kanske är roligast att läsa om), kan jag skriva hur vi gjorde. Gick det som vi hade tänkt, ungefär hur länge vi höll på och hur han var. Positiv/negativ till arbetet. Det finns ju huuur mycket som helst att berätta. Varför har jag inte kommit på det tidigare?
 
Men är det ni vill läsa om? Våran utveckling tillsammans? Skulle jag klickat in på en persons blogg skulle jag självklart vilja läsa vidare om deras resa. Men alla har inte samma tanke som jag. Det är upp till er.
 

Men självklart, jag är inte bara i stallet. Jag gör annat, precis som nästan alla andra tonåringar gör. Ja, jag är ute och har kul med finfina vänner. 
Jag vill lära mej av mina misstag och ta lärdom av dom. Det är sånt vi ungdomar gör. 
Men självklart, lite privatliv vill jag ha. Men mina kvällar på gårn med mina vänner, inte så fel med det. Nu tror säkert hälften att jag är ute och super varenda helg. 
HAHA, fel, fel och fel. Nej. Jag är inte en sån person överhuvudtaget. Det kan jag tacka stallet för. Tycker det är patatiskt att snacka öppet hur full man vill bli nästa helg och att varenda samtal aldrig kan vara utan ordet alkohol eller något i den stilen. 
 
Inser att mitt godis har tagit slut, jag är jäkligt trött och har absolut inga planer för kvällen. Efter jag kom hem från stallet har jag hoppat runt i mysklader, utan smink och ofixat hår. 
Det är mitt glamorösa liv. Hoppas ni är avundsjuka. För det är inte jag.
 
När jag har fått en tankeställare tänkte jag skriva ett inlägg om dagens träning på Lakrits. 
 
 
 
 
 
Hejsvejs.
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo