» Ungdomskonferens Svenska Lottakåren. 25-27 oktober 2013.

Istället för ett mega-superduper-aslångt inlägg delar jag upp det i några delar. Har sjukt mycket bilder och har haft det så kul!
 
Fredagen startade med två timmars tåg till Stockholm. Där blev vi uppmötta av Elin och Amanda + alla andra som vi hade träffat på lägret. Så himla kul att träffas igen!!
Blev en två timmars lång bussresa till Älvkarelö Herrgård, men tack vare att jag hade grymt sällskap gick det sjukt snabbt. 
Delade upp oss i olika rum. Jag sov med Elin som jag också delade rum med på Gotland. Lunchen serverades. Kycklingen smakade gott och alla var på ett otroligt bra humör. 
 
Lite saker emellan och sen blev det samarbetsövningar. Jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde då. (jag kanske har det förresten, men det lät bra). 
 
Vi fick lyssna på olika föreläsningar, workshops och reflektera över våra egna drömmar. 
 
På kvällen satt jag och Elin i vårat rum, åt godis och snackade om allt mellan himel och jord. Kan intte förstå att det bara är 4månader sedan vi träffades på Gotland. 
Trötta efter resan somnade vi inte allt för sent.
 
 
Lördagen började med en god frukost. Efter det masssa intressanta föreläsningar om drömmar och lite runt det. Många tankar gick runt i huvudet och jag fick klart för mej att jag redan uppfyllt några drömmar om man vrider och vänder på det. Coolt.
 
Lunch och sedan blev det ett pass till. Bytte om till träningskläder och skulle köra ett två timmars thaiboxnings-pass. Vad kul det var! 
Dusch och sedan fin avslutningsmiddag. 
 
Satt i soffan med alla tjejerna och snackade. Lite om Claes (en snubbe som bodde på herrgården som spökar där). Claes var snäll. Även mycket om utbildningar som andra tjejer hade gått och ställde frågor om GMU. Intressant. 
 
Söndagen började med frukost återigen. Vi samlades allihopa, knöt ihop säcken, tog bilder, åt lungch och åkte inprincip. 
Två timmar i buss, somnade och stressade som fan på centralen. Kom med tåget ialla fall.
 
^Det här är Claes. Visst är han fin?^
 
 
 
 
Mer bilder kommer komma!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo