» Tvivel.

Min dag, njaa. Inte riktigt så bra, men alltid en dag närmare helg. 
Man kan ju säga att dagen har vart allt annat än lugn, hehe, det går vi inte in på. Jag gick hem, skulle plugga tyska, men hade tagit fel mapp.. Så det fick bli engelskaglosor. 
 
Tog en promenad med Per. Gosch, snacka om det var längesen vi sågs! Supermysigt att gå runt i höstsolen med en underbar kompis. Kom in för en halvtimma sedan och hade tänkt att slänga mej i duschen för att kolla lite tv med lite keso lite färska frukter på det.
 
Men först ska jag fixa några tidsinställda, för imorgon blir det massa plugg när jag kommer hem!
 
 

» ...

 
 
 
 

» Dagens inspiration.

 
 

» Q/A, Liquorice.

Kommentar:
Ewa:
"Så du började rida där lite för att du har en kompis som rider där? Eller hur kom du i kontakt med dom för första gången?"
 
Svar: Nej nej och nej. När jag red Lakrits första gången visste jag inte ens att hon red där ute.
Såhär var det..
Pappa var på en kräftskiva hos hans chef. Chefens fru rider också där ute och familjerna känner varandra. Pappa satt bredvid Lakrits ägare och de snackade en massa.
De kom in på ämnet häst och pappa sa att jag kunde rida och berättade självklart när jag tog med mej Wiranda (en halvt inriden ponny, som ärligt talat var i luften mer än vad hon var på marken) på ett ridläger på Jutagården.. Då var jag inte gammal alls..
Antagligen lät jag intressant och så.
 
Det bestämdes att jag skulle ta kontakt med Chefens fru, så skulle hon kolla med Annika (Lakrits ägare). 
Sagt och gjort. Nu står jag här och har en supertrevlig häst som jag rider in. Jag kommer bli skickligare som ryttare och utbilda en häst.
Själv tycker jag det är sjukt coolt!
 

Var det ett tillräckligt svar? :)
 
 

» Take a step back.

Take a step back. Fucking look at yourself. You are human. You are beautiful. You are so beautiful.
You can be anything. You can be everything.
Do not hate everyone because someone broke your heart, or because your parents split up, or your best friend betrayed you, your father hit you, the kid down the street called you fat, ugly, stupid, worthless.
Do not concern yourself with things you cannot control.
Cry when you need to then let go when it's time. Don't hang onto painful memories just because you're afraid to forget. Let go of things that are in the past.
Forget things that aren't worth remembering.
Stop taking things for granted.
Live for something. Live for yourself. Fall in love. Fall out of love. Fall in love. Fall out of love..Do this over and over until you know what it really is to love someone.
Question things.
Tell people how you really feel. Sleep under the stars. Create. Imagine. Inspire. Share something wonderful.
Meet new people. Make someone's day. Follow your dreams. Live you life to it's full potential.
Just live, dammit.
Let go of all of the horrible things in your life an fucking live. And one day, when you're old, look back with no regrets.
 
 

» Dagens träning.

Sitter i stallet och väntar på mamma och pappa som är i tibro för att kolla på garderober.

Träningen med Lakrits gick super! 
Jag möttes av en glad häst som kom springande redan när jag precis hade kommit in i hagen. Han skötte sig exemplariskt när jag gjorde iordning honom. Benskydd både bak och fram var på idag. Trodde han skulle va lätt i  baken när han fick på sig bakskydden, men han brydde sig inte. Något måste ju vara fel på hästen.. ;)

Ridningen gick bra, kunde hoppa upp från andra sidan. Är faktiskt nästan lite chokad för vi travade för först gången idag, utan att han gjorde någonting alls.. 

Hade som mål att till jul kunna ta några travsteg och absolut inte fjärde gången jag sitter på honom. Nu jobbar vi vidare för att behålla detta fina. :)





» Q/A

Kommentar: 
Elin:
Tack så mycket !!!!! :)
Och förresten på Google ska jag typ bara skriva "inspirations bilder" eller vadå? :D
 
Svar: Jo, men testa dej fram lite! :) 
Tex, inspirationsbilder text, inspiration text, inspiration citat, osv. Skriv lite vad du vill.
 
Kram! :)
 
 

» Söndag.

Godmorgon. 
Vaknade lite tidigare än vad jag behövde så då tänkte jag att jag kunde ta lite tidatt svara på de frågor som kommit in. 
Det kommer va tidsinställda, så någon gång under dagen kommer de publiceras.
 
Gårdagen var lugn. Efter jag kommit hem från stallet käkade jag, duschade och tog det bara lugnt. Myskläder på och bra musik i hörlurarna. På kvällen blev det väl knappt någon förändring alls. Jag hade samma kläder på mej, jag orkade inte göra något. Musik eller så halvsov jag i soffan. 
Gick och la mej tidigt, hade ändå inget annat för mej..
 
Det var min lördagskväll! Hoppas ni andra hade en roligare kväll.. ;)
 
Idag så åker jag ut till stallet, rider och lite så. Åker hem, duschar. Resten av dagen är inte så planerat, men det alltid något som ska fixas här hemma. Får se..
 
 

» Q/A

Kommentar:↓
Elin:
"Hej ! Skulle bara vilja veta vart dina bilder kommer ifrån? Alla har alltid varit väldigt inspirerande och jag skulle gärna vilja ha mera av sånna bilder !"
 

Svar: Hejsan! Jag hittar de flesta på Facebook, typ TeenagerPost och den sidan "För mig är du perfekt". Men jag hittar även många på Google. 
Du kan söka på google. Allt finns nästan där.
 
Remember, Google is your friend. ;)
 
Och hittar du några här som du gillar extra mycket, spara dom bara! :)
 
 
 
 

» Liquorice.

Allt ute hos Lakrits gick super! 
Benskydd fram när jag red. Satte på bakskydd när jag var i stallet efteråt, lindade frambenen och sen fick han en fint täcke på ryggen. Snacka om att han blev fin!
Täcket och benlindorna matchade, så det såg nästan ut som han skulle ut och tävla. 
 
Imorgon åker jag nog ut tidigt. Annika skulle bort på dagen så vi passar på redan på morgonen.
Kanske blir det lite trav? Vi vet inte, men gud vad duktig han var idag. Kunde sitta upp vanligt, hoppa av på "fel" sida. 
Känner hur utvecklingen så smått börjar ta fart. 
 
Pöss.

» Q/A

Kommentar:↓
Ewa
"Jag har helt missat vem Lakris är. Har du lust att förklara?"
 

Svar: Självklart kan jag väl göra det! (Det finns ett inlägg där jag beskrivit honom, men kan göra en kort sammanfattning):
 
 
Det här är Lakris! ↑ Han kallas bara för Lakris, men så grym som jag är har jag glömt bort hans riktiga namn.. 
Lakris är tre år och helt grön när vi kommer till ridningen. Han är träns-och sadelvan, samt har haft en ryttare på ryggen som bara suttit upp, innan jag kom in i bilden. 
Jag har hängt, suttit upp och skrittat de gånger jag har suttit upp på honom. 
 
Han är supertrevlig att hantera och är supermysig. I ridningen har han inte gjort några tendenser till att vilja dra iväg och bocka. En gång blev han bara rädd, travade två steg framåt och stannade sedan där bredvid ledaren. 
Det har jag varje gång jag sitter upp och skrittar runt, en ledare!

Idag ska jag ut igen. En kompis till mej rider en häst där, så vi åker ut tillsammans. Jag kommer sitta upp, med hjälp av ägaren och min kompis kommer rida samtidigt om det uppstår något. Då är inte Lakris själv. Känns jättebra.
 
Det är tycker jag är stort. Att jag ens får chansen av ägaren, det är sjukt stort för mej. Jag är oerhört tacksam!
 
 
Är det några mer frågor, ställ dom bara! :)

» Tack!

"Jag vill också gå på ett ridgymnasium, och har precis som du fått höra en massa skit, men även blivit väldigt stöttad i mitt val av insatta människor. Det är DITT liv, du ska jobba och göra något DU gillar! Skit i alla andra, du vill och du kan!"
 

Vill bara upplysa er om en kommentar jag fick häromdagen. Jag har suttit och läst den om och om igen, varje gång blir jag lika glad. Det är en tjej som inte vet vem jag är, hur jag är som person eller som ryttare, men ändå stöttar mej. 
Det är starkt tycker jag!
 
Nu byter vi roller här.. Nu ska jag ge tillbaka allt pepp och stöttande ord jag fick av dej. Nu vill jag att DU ska göra precis vad du vill, oavsett om du måste flytta genom halva landet. Är det de du vill, JA MEN GÖR DET! Bara för att man får massa skit, precis som jag har fått så tycker jag att du ska uppfylla din dröm.
Kanske bli OS-ryttare eller?
Ta sats, för du kommer garanterat klara det!

Jag hoppas att du läser detta..Tack så jättemycket!
 
Kram!

» Innan mörkret faller.

Hej, dagen har varit bra. Trevligt sällskap och bra shopping. Inget onödigt, bara nödvändig skit. Kom hem hem runt åtta skulle jag tro..

Camilla kom förbi och hämtade lite grejer. Träffade Fredrika, riktigt mys innan hon åker till London imorgon. Gick med upp till Gurra, träffade då Frank och Casper. Saknade grabbar..

Har äntligen tvättat bort sminket, sitter och lyssnar på musik. Imorgon åker jag till stallet vid 11, så förhoppningsvis blir det en liten sovmorgon. Lär ju behövas...






» ..

Saknar min bebis..



» Chempion.

Bästa lektionen på länge. Jag fick hoppa upp på hästen som fortfarande betyder allt, hästen som gjorde hela min sommar och hästen som gör mej glad.
Åh, vad glad jag är.
 
 
Lektionen blev nästan som en privatlektion. Det var bara jag och Benita som red, vilket som var hur skönt som helst. Mer tid på oss och vi hann betydligt mycket mer.
Började att värma hästarna enskilt. Jag låg på en volt och jobbade honom rund. Inte lång eller loj, utan kort med tryck och rund nacke. Fick en del bra tips. Kände en enorm skillnad när han verkligen jobbade med ryggen, kändes som man satt 1dm högre än vanligt. :p 
 
Övergick till att rida snett igenom. Fick ännu mer bra kommentarer. Han gick stadigt i formen, fint steg osv. 
Samma sak i trav. Jag har problem när jag ska länga på diagonalerna. Första halvan är det nästan helt klockrent, andra halvan orkar jag inte hålla i, lättar av och har samma ben på. Då är det inte vackert.. 
Min styrka inom den slags ridningen, "Chemp-ridningen", har försämrats enormt. Har ju inte ridit honom seriöst och inför tävling sen innan vecka 28. Det är ett tag ja..
Lika glad ändå. 
 

Red mitt program jag ska tävla om två veckor. Inte lika bra som när jag vann min LB:1 för ett tag sen, men runda två var betydligt bättre. Det är bara att ha kul och rida tillsammans, bli ett igen. 
Ska även lulla runt med River på en LC:1. Bara för att liksom. Kul att VI kommer att synas på banan tillsammans. Dock så kommer antagligen inte formen vara fin, giraffstyle kanske. Men det är River, älskade vän.
 
Nu kör vi ändå, kötta på liksom.
 
 
 
Förlåt för gamla bilder..

» Mot Ullared!

Godmorgon alla! :p



» Det bästa jag vet.

Fan vad jag har saknat att sitta på Chemps rygg och bara känna att jag levererar. 
Så jävla underbart. 

Kommer skriva ett inlägg lite senare om träningen, men bjuder ändå på en halvtaskig bild från pappas telefon. 




» Det här vill jag!

 
Alla har väl drömmar, right? Alla människor på denna jord måste ha någon dröm här i livet, något mål att sträva mot för att någongång lyckas. 
Jag tycker synd om dessa personer annars. 
 
Men jag har drömmar, mål och förväntningar på hur jag vill bygga upp mitt liv i framtiden. Jag är rädd och osäker på att bli vuxen, men jag vill ändå ta ett stort kliv ut i världen och göra något helt själv. Jag är rädd, men samtidigt helt och hållet taggad. Jag vill se vem jag, Felicia, är om 10 år. Jag vill veta om jag är lycklig, om jag själv tycker jag har lyckats med mitt liv. 
Det skrämmer mej mer än att bli vuxen. 
 
Jag är oskäker på vad jag ska välja för gymnasieum. Om varje linje har man fått kommentarer hårt riktat mot ansiktet. Och ja, jag blir sårad även om jag klistrar på ett leende på läpparna. Just nu behöver jag ord som är bra och stöttande. Inte något som trycker ned en totalt och gör så man skiter i den linjen överhuvudtaget.
That's it.
Jag skulle gärna kunna gå Uddetorps hästgymnasium. Inriktningen NIU, för elitsatsande ryttare. Jag skulle kunna se att Lakris står där i en bok som äter sitt hö. Men nej det går ju såklart inte. Han måste ju kunna hoppa en meter. Ja, jag vet, han kan inte allt, men kan man inte se framåt? Han är inte bäst nu, men när han är äldre? Vem vet egentligen något om det? 
Nej, usch. Blickar tillbaka när jag fick det spottat rätt upp i ansiktet av en ut av ridlärarna. "Det kan bli svårt, för han kan inte". Klart som fan det kan bli svårt, men jag är inte en sån tjejen som lätt ger upp eller gillar att rida hästar som kan precis allt. 
Men bara för att jag antagligen inte kommer gå på Uddetorp så kommer jag inte släppa Lakris. 
Jag har redan fattat tycke om honom och jag vill utvecklas med honom. Varje vecka känner jag att det går framåt i utveckligen, kanske inte så att det syns på långa vägar, men jag känner det.
 
 
Även om han nu bara är 3, så kan man utvecklas tillsammans ändå. Och just nu ser jag framtiden för honom. Han kommer bli en hur fin häst som helst. Jag vet, det kommer antagligen uppstå problem på vägen, men det får vi ta då. Det är inte svårare än så. 
 
Just nu så är detta min dröm. Min dröm och mitt mål är att Lakris ska få en så bra utbildning som jag kan ge, och jag är bra.  Annars hade jag inte fått denna chansen. Jag är så jävla glad.
Jag vill välja ett gymnasium och den inriktningen jag känner för. Jag kommer inte gå efter mina kompisar eller låta mej tryckas ner för deras ord. Det är min dröm, inte din. Jag skulle kunna bli lastbilschaufför, och gå på den inriktningen med alla tiahölmare med ölmage. Och..? Jag går ju inte på den linjen för de personerna, utan för att jag vill bli något. 
Okej, andas nu alla. Jag tänker inte bli en fet lastbilschauuför. Fast det skulle kunna vara en plan B för min del. 
Jag vet inte vad jag vill bli..
 
Jag väljer linje efter vad jag är intresserad ut av, inget annat. Men just nu tänker jag släppa allt med gymnasie och bara blicka framåt på allt annat viktigt. 
 
 
 

» Give up, try again.

 
 

» Tracy Chapman - Fast Car

 

» Språkdag.



Myskläder är min fina outfit.. 
Ett läsvärt inlägg kommer upp idag, håll utkik.

Puss.

» Fan..

 
Gråter mej till söms. Tidsinställda inlägg kommer komma upp imorgon. 
Fan..

» She will be loved, Cover.

 

» Lill- Lördag.





» Lars Winnerbäck

 
 
Skolan har vart ett rent helvete idag. Timmarna har bara segat sig fram och jag är så himla trött. Inprincip bara tråkig lektioner och huur lång kö till maten. Hatar onsdagar. Usch.
 
Kom hem närmare halv fem faktiskt, tog mej något att äta. Inte så viktigt. Bytte om till myskläder och sitter med datan i knäet, lyssnar på Lars Winnerbäcks musik och bara tar det lugnt. Hur gött som helst. 
 
Vill bara åka på hans turné, aså, tröttnar aldrig på hans musik. Underbar är bara förnamnet.
Vill någon åka med, tackar inte nej liksom,
 
Imorgon är det språkdag och jag pallar inte gå dit för att lyssna på olika språk som man inte har någon nytta med överhuvudtaget. Nej, usch igen
 
Puss.
 
 

» Under ytan.

 
 

» Dagens samhälle är på väg åt fel håll.

Ibland vill jag att man skulle kunna åka framåt i tiden där det inte finns problem. Jag vill ha en problemfri och smärtfri framtid utan att bli dömd för den man är. Jag vill ha BRA personer runt omkring mej och ha lyckats bra med mitt liv.
 
Men vad är det då som kommer mellan och lite smått förstör? 
Jodu. 
Samhället är helt och hållet påväg åt fel håll, totalt. Här blir man dömd och utanför för man tackar nej till alkohol. Man får inte vara med för "det är inte så kul för dej ju, när alla andra dricker". Men vadå? När blev alkohol så stort? Kan man inte umgås helt nyktert eller?
Åh, blir så trött.
 
Medans vi är ändå inne på att samhället är påväg åt fel håll. Jag kom och tänka på kyrkovalet. Jag är inte på någons sida, jag bryr mej överhuvudtaget inte vilka som blev inröstade eller vilka som är med i sveriges regering. 
Men ett stort samtalsämne är ju Sverigedemokraterna. "De är så dåliga. De är rasister. Vi gillar inte dom. Dom kan man ju inte rösta på. Nej usch."
Liksom, hör dom vad dom säger? Det är ju lika rasistiskt som de säger rent ut att de hatar Sverigedemokraterna. Jag är ju som sagt inte på någons sida. Men allt alla pertier säger är ju inte så dåligt som "fienderna" uttrycker det. 
 
Det kvittar om det gäller alkohol, olika politiska partier eller vad som helst. Kan man inte bara göra så att allt blir bra? Tänka lite på vad man säger och HUR man uttrycker sig. 
Jag förstår att det är stort med alkohol mellan unga, men alla är inte såna som häver i sig varenda liten droppe bara för att bli full.
 
 
Jag är 15, men jag behöver inte vara berusad för att ha kul med människor som betyder mycket. 
Alla samtalsämnen behöver inte handla om hur full man vill bli nästa helg. Det är bara rent ut sagt patetiskt. Att kompisar får sitta uppe halva natten för att ta hand om andra kompisar som inte vet vart de är, eller vet någonting alls.
Usch, kan inte ens tänka på det. 
 
 
 
Förlåt, men lite patetiskt är det. Men alla som tycker det är värt att slösa varenda krona på sprit och bli full varenda helg. Varsågoda. Jag gör hellre annat för mina pengar. ^^ 
 
Puss.
 
 
 

» behind the scenes.

Bjuder på ett par riktigt fula bilder från i söndags när jag skulle hoppa upp/hänga på Lakris..





» Tell her.



» This is life.



Godmorgon, goddag och godnatt. Känns riktigt bra att komma i säng relativt tidigt för en gång skull. 

Dålig uppdatering som in i helvete. Skola och sen har jag faktiskt vart ute i stallet och jobbat arslet av mej. 
Snacka om att jag har ont i ryggen nu..

Hoppade precis ut från en varm dusch och har återfuktat mina ben med insmörjningskräm från the body shop.
 
Dagens höjdpunkt:

^Pussade sönder en suddig River ;)^


Nu ska jag surfa runt innan jag säger hej till John Blund..

» Lördag - Söndag

Min helg har varit bra. faktiskt. 
Även om jag inte fick ett jääättebra intryck av Uddetorp, mina panikattacker över mitt gymnassieval och att jag inte orkar träffa människor, även om jag är översocial och vill träffa alla mina fina kompisar. Jobbigt läge, Felicia.
 
Mikael kom igårkväll, vi kollade på film, snackade och bara chilla. Senare kom Eric och ännu senare kom Camilla. Det var ett bra tag sedan kan man säga. Käkade paj och bara snackade.
Kom i säng vid 2 inatt, konstigt nog var det inte svårt att komma upp vid nio-tiden imorses. 
 
Idag åkte vi ut till stallet vid halv 10. Jag möttes av en glad Lakris som kom travande emot mej, myste i stallet när jag gjorde iordning honom. Ledtränade innan jag satt upp igen.
Det gick huuur bra som helst! 
Glädjen bubblar i kroppen och man blir bara mer och mer motiverad. Jag började använda mina skänklar lite smått, kortade upp tyglarna så han får lite långsamt känna att det finns något stöd i munnen. Han svarade superbra på halterna. Åh, jag är bara så glad! 
 
Till hjälp när jag sitter upp har jag Lakris ägare till en grym hjälp. Allt blir så mycket lättare och hon vet ju hur hon vill ha honom. Nästa vecka har jag spånat lite hur jag ska lägga upp träningen. När jag kommer ledträna honom kommer jag slänga på ett par senskydd eller linda hans framben för att vänja honom. När det fungerar kommer jag börja med bakbenen. I ridväg gör vi som vi har gjort tidigare, för att kunna gå vidare om några veckor.
Så taggad!
 
 Vi hörs!

» Lakris idag.





Skriver mer om träningen sen.


» Lördag 21/9 tvåtusentretton

Godmorgon. 
Sitter i köket och käkar lite frukost. Är hur trött som helst för min underbara rygg har spökat ordentligt inatt. 
Åker som sagt till Uddetorp idag och kollar enbart på inriktningen ridning eller vad den hette. Åker vidare till mormor och morfar för en snabb fika innan vi åker hem igen.
 
Vet inte riktigt hur kvällens planer ser ut, kanske träffar Mikael eller några andra. Jag har ingen aning..
 
 

» Vad dom än säger.. - Nytt projekt

Hejsan. 
Tänkte berätta lite om mitt "lilla" projekt jag har hållt lite utaför bloggen.. Och framförallt kommer hålla på med ett tag framåt. Först och främst kan jag säga att jag är grymt motoverad till det här, det kommer bli sjukt kul!
 
 
 
Han kallas för Lakris (får skämmas lite, kommer inte ihåg hans riktiga namn). Lakris är tre år och är nästan helt grön, eller man kan inpricip säga att han är helt grön. Han är supermysig och go att hantera med, men kan bli lite klängig om man inte är bestämd. 
Lakris har en grymt fin hoppstam och har ett grymt psyke. Redan första gången jag var ute hos honom satt jag upp och skrittade runt i paddocken, såklart med ledare. Han hade bara tidigare haft ryttare på ryggen förut som inte har skrittat runt. Det var ungefär för 2,5 månader sedan. 
 
 
Träningen idag gick bra faktiskt. Jag tränade från marken så han skulle lyssna på mej mer och inte hålla på och fippla med sitt huvud så mycket. Det kände jag redan resultat på och hoppas det blir ännu bättre nästa gång. 
Dock så var longeringen betydligt svårare. Som tur var mamma modig och vågade gå bredvid honom i en volt medans jag stod i mitten. 
Jag kommer jobba vidare med det varje gång jag ledtränar och kommer be om hjäp av ägaren. 
 
 
 
Sist men inte minst, visst är han fin? :)
 

» Time-Bomb

Fredag - gött eller hur?!
Får ursäka bloggningen dessa dagar. Har verkligen haft mycket i skolan + ridning på det. Blogg.se appen har heller inte fungerat som vanligt. Typiskt..
 
Skolan har fungerat, hoppträningen gick helt okej bra. Frida sa att det var super, men har riktigt svårt för tillfället att bli riktigt nöjd och att känna mej duktig på det jag gör. Aja, finns saker att jobba på..
 
Jag har även vart ute hos hästen och skrivit ett inlägg som kommer upp runt åtta ikväll, så kika in då! 
 
Nu ska jag iallafall ta helg, byta om och ta fram gitarren. Blev lite mer inspirerad när den andre musikläraren sa att jag var musikalisk.. Jag som inte ens kan spela egentligen.. Haha.
 
 
 

» Berätta hur du gör.

Torsdag idag, riktigt chill schema med studiebesök på kavelbro och lite information i aulan.

Imorgon är det klart att jag och mamma åker ut till Lakris. Jag ledtränar och kanske försöker få ut honom på en volt. Plockar med kameran ut, så lite bilder kommer det bli. :) lite mer "lära-känna"- dag..



» Balladen om konsekvenser.

Hej på er!
Nu kan jag med glädje säga att det snart är färdigpluggat för idag, ska bara skriva över några NO-sidor till datan. Vilken lättnad. Det sista med SOn fixar jag innan och efter stallet imorgon. 
 
Jag hoppas det blir lite lugnare i skolan så man har tid att ha lite kul mellan varven - kan behövas mellan dessa tråkigheter som slår in varje dag. När man inte får någonting tillbaka utan det känns som en ren käftsmäll varje gång. Inte okej! Här och nu ska jag mer stå upp för mej själv och att andra ska behandla mej lika som de behandlar alla andra människor. Liksom det här är jag, ta det eller inte.
 
Men jag kan gott och väl skrika ut att jag ÄR lycklig. En grym familj som finns här, låter mej göra denna satsning med Lakris - om det nu kommer fungera långre fram med allting. De ställer upp med allt och jag är oerhört tacksam. Hade det inte vart för att de har suttit i ett kallt ridhus på vintrarna hade jag aldrig haft de framgångarna.
Kärlek till er!
 

» On My Way

Eftersom jag har grymt dålig och tråkig inspiration just nu så får ni nöja er med tråkiga inlägg ett tag. Hopps det går bra ändå. 
Nu ska jag plugga resten av kvällen, sjukt segt.. Ett plus är att jag åker till stallet imorgon för hoppträning och ännu mer stall i helgen när jag forhoppningsvis ska träna Lakris ännu mer. 
Kul!
 
Puss.

» ...




» My day.

Schemaändring till en viss det. Bara 2 riktiga lektioner sen var det ett studiebesök på V-höjd. Har väl fått lite mer idéer vad jag kan välja, men är väl mest sugen på Uddetorp- inriktning häst. Dock vill jag då ha med egen häst, så då kan mina tankar ändras en del. I alla fall.. Öppet hus har de på lördag, så då åker antagligen familjen dit. 
 
Käkade tårta med tjejerna på Willystaket innan vi gick tillbaka till skolan för att hämta våra grejer och cykla hem. 
Har redan pluggat engelska och tyska så det sitter hyffsat.. Hoppas det i alla fall. Nu råplugga SO.
 
brb, ska dö lite först.

» Där palmerna bor - ta mej tillbaka

 
Vill bara åka utomlands, vill bort från sverige. 
Tänk er att bara slappa på en solstol, med en cola i handen.
Drar ut och äter på någon mysig resturang på kvällen - L-I-V-E-T.
 
Just nu saknar jag det något enormt, bara att vara borta liksom, där det är varmt och man har en svalkande pool i närheten.
 
Åh, någon som vill sponsra mej kanske?

» Bra start på dagen.

Vaknade upp förvånansvärt pigg, kom ner till köket där mamma stod och stekte pannkakor. Bokade in en ullareds - resa nästa vecka.
Solklart en bra start på dagen. 

Just nu sitter jag och ominstallerar min dator som hade blivit rejält konstig. Hoppas den efter det här är helt återställd..

Pöss.

» Lång väg hem.

Skolan är som tur slut som idag - vill bara blunda och somna på direkten... Men alla läxor görs inte av sig själva.. Seg uppdatering resten av dagen, bara så ni vet.Pöss.

» Veronica Maggio - Snälla bli min


» Friends are like angels who lift up our own feet when our own wings have trouble remembering how to fly.

 
 
Jag älskar dej syster. DU betyder mer än allt för mej.

» "A strong woman is the one who is able to smie this morning like she wasn't crying last night."

 
 

» Så j*vla glad

Ja, jag är så himla glad, just här och nu. Det kan nästan inte bli bättre. 
Står stadigt på jorden, men en underbar syster precis bredvid mej, en häst som jag kommer utvecklas med ihop förhoppningsvis. Provridningen gick grymt så på helgerna kommer jag antagligen bo i stallet.
Ser detta som en grym chans att utveckla mej själv, samtidigt rida in en häst och forma den som jag vill - glad!
 
KM-dressyr den 6/10, ja och hästen ni vet.. Kan bara sitta och le så jäkla glad jag är.
Satsar på guld? 
Svar: Skiter i hur det går, bara att sitta på hans rygg är som en vinst för mej. :')
 
 
Skriver mer sen, ska plugga arslet av mej innan mamma kommer hem från stockholm.
 
 
 

» So Far Away.



Jag säger snart godnatt. Klockan ringer klockan nio imorgon och vill ju ha lite krafter kvar när jag provrider. 

Ååh, ska bli så himla kul!! 

Camilla kom en snabbas förut, egentligen skulle Mikael och jag träffats, men det blev lite ändrade planer om man nu säger så..

Puss.

» Mot Skövde




Lite dåliga bilder från dagen. Är som sagt på bussen mot Skövde och har haft en grym dag här i Strömsholm. 
Kanske ännu mer hästintressread och kanske har lite små idéer på gymnasieval, vem vet? 

Skriver mer ikväll/imorgon.

» Mot Strömsholm.

Sitter med trötta ögon på den gemensamma bussen mot Strömsholm. Det kommer bli en grymt rolig dag  - kan jag garantera. 
Om cirkus gör vi ett stopp och käkar frulle och jag kom precis på att jag glömde mina mackor. Good job!
Ne men klarar mej en hel skoldag, så varför inte nu?

Pöss.


» Gotta be somebody

Inget liv här alls - sitter och renskriver/pluggar SO, åh, vill bara dra täcket över huvudet och sova. 
Pluggar nu, för imorgon ska jag ut på roligheter mina kära, trogna och enda läsare.
Ja, ni..
Men det tar vi imorgon. Klockan ringer tidigt och jag lär aldrig få min skönhetssömn som jag väl behöver. Men det problemet löser man en annan gång, eller inte.. ;)
 
 
Hepp, nu ska jag plugga vidare och hoppas verkligen inte ni sitter hemma och pluggar på en fredag...
Pöss!
 
 
 

» Just nu:


Efter en hemsk natt med lite sömn vill jag bara att timmarna ska gå så jag kan komma hem, byta om och sova..

» Markarbete/Hoppning

Tänkte skriva lite om träningen igår. Det gick hur bra som helst, lite konstiga språng och ryttarmissar och sånt, men annars gick det sjukt bra.
 
Jag hade Ice Man, som jag inprincip aldirg har ridit, bara hoppat en bana på 50cm = ingenting typ. Vi hoppade en linje, där utsprånget stod snett, men vi skulle rida rakt ändå. Gick dåligt till en början tyckte jag, men blev grymt mycket bra när jag fick bra tips och kom in i bättre galopp. 
Sen gick vi vidare till någon konstig sak där vi skulle hoppa en 8a kanske (?), där vi red snett in på A-hindret, landa, rida som på en 15metersvolt, rakt ner på B-hindret.
Fattar knappt själv, så stå inte i 100 år och försök få ihop tankarna.. ;)
 
Avslutade med en bana, la ihop allt vi hade tränat på + en kombination på slutet.
 
Nöjd med dagens pass - helt klart!
 
-film och bilder kan fixas om ni vill-

» Om du lämnade mej nu.

 
 
 jag skulle vakna mitt i natten
och gå upp och ta en långpromenad
jag  skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig  själv
precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över
om  du lämnade mig nu

jag skulle sitta på ett tåg mot Paris
och låta  Stockholm va
jag skulle få den tiden över för mig själv
som jag sagt att  jag vill ha
jag skulle unna mig att drömma
hundra mil genom Europa
om en främling
lika tillitsfull som du
jag skulle pröva mina läppar mot nån annan
om du lämnade mig nu

jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit' sams
jag kanske skulle söka upp
kontakter som jag tappat
som jag varit med
förut nånstans
jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns

jag kanske skulle leta upp nån yngre
som en fjäder i hatten
det skulle bli för tomt om  ingen fanns där
som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod  nog
att bli förstådd
ingen känner mig
så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu

» Be yourself.

Tiden går och det är redan fredag imorgon - den känslan är rätt så go! Skolan gick la rätt så smärtfritt, förutom idrotten då jag och Bianca skulle ut och springa. Jadu, vi var lika dåliga båda två..
Sitter och fixar lite med videon, men det går så jävla segt, så går nog ner och käkar något litet innan jag åker ut till stallet sen. Makarbete står på schemat och får förhoppningsvis en äldre ponny/häst så jag kan koncentrera mer på mej själv lite mer.
 
Provridning på söndag. Lite smått nervös faktiskt, men det ska bli så sjukt kul! Klockan 10 är jag och pappa i stallet, åh, hoppas det är en häst jag vill utvecklas med. Är så himla taggad att utvecklas mer nu, utbilda och rida till hästar. 
 
Puss!
 
 

» Ozzy Osbourne

Det är nog bara jag, eller som jag i alla fall vet, som har fått värsta kicken till Ozzy Osbourne. 
Så jäkla talangfull är han.. Dock att han har förstört sin röst nu, men går man tillbaka lite i tiderna - gaasch!
Längtar tills jag ska börja läsa hans bok igen, har inte orkat gå till biblioteket för att låna den, men någon gång ska jag läsa den. 
 
De låtar som spelas mest. : ↓
 
 
 
Det var allt så länge, pöss!

» I'm just a dreamer, I dream my life away.

 

» _

 

» Let it die.

Sitter på mitt rum som vanligt, lyssnar på musik och intallerar Pinnacle på min "stora" dator. Har precis bytt om till pjamasbyxor och sitter nu här med en milkshake bredvid mej och väntar på tills jag kan börja arbeta med olika filmer.
Har olika idéer som jag vill försöka fixa så gott jag kan, haha, lycka till liksom.
 
Uppdateringen har varit värdelös idag, men det blir bättre imorgon, sitter faktiskt och filar på lite tidsinställda.
Den ni.. :p
 
 

» Går mot sitt slut..

Sista lektionen börjar typ om 10 minuter. Vill skriva att jag lever, men det är knappt.. svinhungrig är bara förnamnet. 
Går hem sen och då uppdaterar jag mer, förhoppningsvis.. ;)



» Mot skolan.



Fett dåliga bilder jao...


» Son of Man

Hejsan alla! Hoppas allt är bra med er..
Skolan var jobbig, jag var trött och allmänt opepp till allt idag. Tummen ner till det.
 
Fixade lite varm Oboj när jag kom hem och sitter som vanligt i sängen, utan smink och i mina underbara mjukisbyxor - mys!
Ska ta och börja plugga lite engelska, så vi hörs senare.
 
 

» Du o Jag.




» 1:a gången ~ Miss Li ~


» Synvinkel på livet - Positiv/negativ energi

 
 
Hur ser vi på livet? Är vi positiva eller negativa?
Jag, just precis, JAG vill förbättra mej på att se saker från en positiv och stark synvinkel. Jag har ju en tidigare början bara sett bristerna på de saker jag ska genomföra och inte sett vad jag vinner på det. Men det ska bli en stor förändring på det, det kan jag lova er.
Först och främst ska jag möta varje ny dag med en ny känsla, var öppen för nya förslag och förändringar. Men även vill jag att NI ska märka det. Det ska vara mer pepp-inlägg, inspiration och mer glädje från min sida.
 
Jag vill inte att unga, fina tjejer ska ändra sig, träna jävul bara för att en storbloggare skriver det på sin stora blogg som hon tjänar 6siffrigt på i månaden.
Det exemplet kanske inte var 100% bra, men ni förstår väl lite hur jag menar? Man ska köra sitt egna race. Såklart för ju jag själv inspiration av andra bloggar. Tex på träningstips, goda smoothies och allt möjligt. Såklart får man ju ändra på sig om man själv vill det.
 
 
Jag vill sprida glädje ju, och hur kan jag göra det? Vad vill ni läsa, vad tycker ni är extra roligt? Jag är ju som sagt öppen för förslag och gillar förändringar - absolut!
Själklart kan ju jag ha mina "hata-mänsklighetens-dagar", självklart, jag är ju en vanlig tonåring med ett humör av dess like..
 
 
 

Jag vill släppa allt som jag gått igenom, minnas alla underbara minnen och börja läsa mitt nya kapitel som jag skriver manuset på själv. Bestämmer vad jag vill göra och skriver en sida i taget.
 
Småsaker ska inte stoppa dej från att sluta leva, se på nya möjligheter, gör saker som gör dej lycklig och glad. Låt dej inte stoppas, uppfyll dina drömmar och lev livet.
 
^Live Your Dream^
 
 

» Musik.

Dagens drog för att klara sig genom skolan hyffsat bra..



» Ny dag.

Dötrött är det enda ord jag kan komma på som beskriver mej just nu. 
Jah, bra!

Sovit sjukt dåligt inatt och hoppas jag blir piggare och piggare under dagen. 
^bild på den dåliga outfiten^



» Bara så ni vet..




» "Just a horse"


» Finner inga ord..

"Men jag fortsätter lite på ditt inlägg då?
Läste på Felicia's blogg att hon skrivit ett inlägg om stöttning. Och hon har helt rätt i det hon skriver att man måste ha någon där som alltid stöttar en. Det är viktigt. Man måste ha en familj vid sidan som stöttar en och tror på en men det är minst lika viktigt att även en vänner står där och stöttar en. 
Annars rasar allt till slut. 
 
Jag och Felicia ställer ju upp för varandra oavsett om det är ett tandläkarbesök, skära en godis för att man inte kan bita sönder den, peppning på en träning eller om det nu handlar om en kille. Och alltså oavsett om det är att man behöver hjälp med att skära en godis så kan det vara lika viktigt att man får den hjälpen som när man behöver hjälp med en kille som man gillar så sjuukt mycket. 
Vi kan ta detta som ett exemplen från vår sms konversation från i fredags när vi satt två meter i från varandra:
 
Felicia: "Just nu känns det som du är arg på mig, jag försöker faktiskt."
Jag: "Jag är besviken och det är du som får ta det...man får ta sånt här som syster ibland" 
 
Det är inte ordargarnt pga av vissa saker men typ så, jag var besviken och Felicia fick ta smällen men tror hon överlever, (har trots allt tagit en och annan smäll från dig med gumman). Alltså, det är så otroligt viktigt att man har någon där. Skit i om personen är 15 eller 20 och uppåt. Man måste ha någon som finns där och ställer upp och det har jag. Jag har min familj, jag har Felicia och har även andra. 
 
Vi tar detta exemplet med från Felicia's inlägg:
Kommer ni ihåg att jag lagt ut bilder från detta passet då jag var med och fotade? 
 Ja, alltså ibland känns allt skit och man vill ge upp. Alla har haft den känslan och ja. Felicia hade nog den känsla både en och två gången under detta passet. Och, ja det var en jäkla massa. 
Men där så var det min tur att gå in. Felicia behövde stöttning. Hon behövde en spark i baken, vilket jag kunde ge henne. Jag stod och skrek och skrek vilket man kan höra på filmerna från passet, jag var nere på banan och snackade, och så till så hon fick i sig vätska. Och det hjälpte. Verkade det som iaf. ;) 
Nej, men alltså där kunde jag stötta henne, vilket jag gjorde. Hade jag inte gjort det så hade jag inte direkt varit en bra vän. 
 
Sen har det varit annat från bådas sida där vi stöttat varandra och det är det som bygger upp en Stark vänskap. Om jag och Felicia inte stått upp för varandra, peppat och stöttat varandra som vi gjort eller tagit bussen till den andra tio en skolkväll med B&J för att man betett sig som en idiot så hade inte vi haft den vänskapen vi har. Alltså det är ju synd att inte alla får ha en sån här vänskap. För alltså, hade jag sett två som haft en sån här vänskap som står ut att sova under samma tak som + i samma säng i 6 veckor och jag själv inte haft den vänskapen så hade jag varit avundsjuk. 
Tänk att man kan gå från att hellre dö än att sova under samma tak i en vecka på ett ridläger till att kunna sova under samma tak i 6 veckor utan ett enda bråk. Det är sjukt. Och det är coolt. Men som sagt. Om inte vi ställt upp och peppat varandra som vi gjort så hade det aldrig gått. 
 
Så jag säger bara det, ställ upp för era vänner om dom behöver det. Oavsett om det handlar om att skära upp en godis eller vad som helst. GÖR det. Det betyder så mycket. 
 
 Älskar dig knas. Skulle ta en kula för dig. Det vet du."
 
Jag finner inga ord. Jag vet inte vad jag ska säga.
Ge dej världens kram, säga att du betyder absolut allt, säga att du kan ta ut all din ilska på mej, för jag finns alltid för dej. Som jag förhoppningsvis har tjötat hål i huvudet på dej, jag är bar 10 minuter från dej. Kvittar om det är mitt i natten, på en skolvecka och vi har ett viktigt prov dagen därpå. Jag sätter mej på moppen och kör ner, det måste du veta.
Jag älskar dej, mer än vad du nog förstår. Jag står upp för dej oavsett vad och är glad när du är glad, ledsen när du är ledsen och trött på mänskligheten den mesta tiden typ.
Jag skulle lätt ta en kula för dej, det är du värd.  
 

» plugg- söndag.

 
Grymt fula bilder. Sitter i sängen med myskläder på, nästan iaf. 
Blev grymt fotosugen när jag upptäckte att kameran fotfarande är bra. Orkar dock inte fixa mej, så det sket sig direkt. 
Pöss, vi hörs!
 

» Keep going.

 

» Matlagning på G.

Provlagar maten som jag ska laga på kommande HK-lektion.
Håll tummarna, vet absolut inte vad jag håller på med...


» Ryser..

 
 
 
Satt och kollade på några klipp från youtube och fastnade lite extra för det här klippet.
Personer runt omkring som inte tror att man kommer klara av det, det kommer aldrig gå. Sen i slutet, har de helt fel. Känslan som ryttaren har, hur mäktig är inte den? 
Jag bara ryser, blir så glad att det verkligen finns folk som aldrig ger upp, oavsett hur läget är. 
 
Och för lite omväxling.. Jag kan ha ett nytt projekt att arbeta med inom hästvärlden. Det kan gå, men det kan också rinna ut ur sanden.
Pappa hade snackat med några igår och det låter hur intressant som helst, men har ingen susning om vad det är för häst och så. Återstår att se..
Bästa pappa!

» Min kväll, lördag.

Hade en mysig kväll igår med Camilla och Mikael. Vi gjorde väl inget speciellt, tog det mest lugnt. Fick skjuts hem ut av Mikael runt halv tolv-tolv.
Gick och la mej typ direkt, var som sagt helt död och jag lever ju knappast mer idag..
Dragit på mej en förkylning och dagen kommer spenderas hemma. Ska ta och städa rummet snart och bara ta hand om mej själv idag.
Känns som det verkligen behövs.
 

» Godnatt.

Skriver om kvällen imorgon, är död just nu.


» Alltid lika trevligt.

Härlig barbacka-uteritt med Jessika på cykel. Ponnyn var väldigt pigg och framåt och jag kan ju garantera att jag kommer ha en sån mysig träningsvärk imorgon..
Min styrka, kondition och balans kanske inte var den bästa idag, men det jobbar vi lätt upp förhoppningsvis.

Ska hoppa in i duschen lite snabbt innan pappas jobbarkompis kommer på lunch. Pepparbiff och rödvinsås står på menyn och jag känner redan hur hungrig jag är.

Bjuder på några fina bilder från förmiddagen.
..
..


» Godmorgon lördag.

Godmorgon alla. Just nu sitter jag i soffan och har precis fått i mej lite frukost. Om cirkus 45 minuter sätter jag mej på moppen och åker ut till stallet.

Planerna för dagen är inte så många.. Stall och sen inget mer. Gör lite vad jag känner för om man nu säger så.
Jag hoppas att det blir lite bilder från dagen, som ni får se ikväll.

Vad ska ni göra idag?


» This is how you remind me..

Åsikter, åsikter och ännu mer åsikter. Alla har väl vi alla olika åsikter om allt, eller hur?
 
Just nu, i detta inlägg tänkte jag skriva min åsikt om stöttning.
Hur ser vi just på ordet stöttning? Är det bara en klapp på ryggen när man ramlade och skrapade i knäna eller ställer man upp med hela sin själ och verkligen hjälper till när det händer något?
Mina närmsta vänner, eller min syster förtjänar det bästa helt enkelt..
 
Själv så ställer jag upp, i vått och torrt. Vänner runt omkring ska kunna vara trygga och må bra och finns det något i vägen så försöker man vara till hjälp.
Man finns där, även om man inte har de kloka orden eller säger så mycket, så finns man där i bakrunden, man finns om någon behöver prata och en axel att gråta emot.
 
Men stöttning behöver inte vara ord, utan kan vara tyst som vinden.
 
Återigen kopplar jag tillbaka till ridningen..  
Jag ville inte ha ord, meningar och skrik. Jag ville helst inte prata på tävlingarna. Folk trodde jag var sur, när jag egentligen bara var i min bubbla, fokuserad på mej själv, hästen och min ridning.
Efter min sista start lättade jag på trycket och kom såsmåningom ut ur min bubbla.
Efter en dålig runda kunde det ta ett tag, medans efter en grym runda gick det lättare.
 
Dock är tyst stöttning bra till en viss gräns, precis som den "andra" stöttning tycker jag. Jag behöver tyst stöttning lika mycket som jag behöver Camilla stå där vid staketet och skrika med full hals att jag ska sikta mot stjärnorna. Skrika att jag kan liksom.
 
Jag hyllar allt folk runt omkring mej, mina päron och mina underbara hästskötare jag haft under alla dessa tävlingar jag åkt på. Tack!
 
Då, under tävlingarna var det mest tyst kommunikation. Jag fick tyst stöttning och det var guld. Pressen kändes inte lika stor. Man fick alltid ett leende när Camilla kom med roliga kommentarer och idéer, haha. 
^Den stöttning jag fick här under detta ridpasset var grymt. Jag fick känna på press, stress och att jag klarade av det jag gjorde. Trots mycket skrik att jag inte klarade av det, haha.^
 
Men det behöver inte bara vara inom ridningen, utan om allt ju. Skolan, fotbollen, den killen du är helt såld på. Allt! Det behöver ju inte vara något som är jobbigt bara för att man behöver extra stöttning.. Right? ;)
Så bara för att du inte säger något, kan det vara en stor hjälp ändå.
 
 
Ha en bra fredag, själv ska jag sitta inne med pjamasbyxorna på och inte röra mej ur fläcken. Kanske går ut och går med Fredrika, eller inte. Ska upp relativt tidigt imorgon och åka ut till stallet och rid den ponnyn ni vet, så det blir att hoppa i säng inte alltför sent.
Puss!
 
 
 
 

» Allt och lite till.

Sitter helt hopkurad i soffan och är helt utdöd. Hela skoldagen har vart dödendöden typ. Inte mått bra, men har kämpat mej genom dagen ändå. En cykeljakt avslutade dagen.
En 8a eller något tog Saras cykel, så vi sprang ner till stan, polisen osv. Tur så hittade Saras mamma cykeln osv..
 
Tänkte skriva ihop ett tanke inlägg osv.. Blir lite mer variation då.
 
 

» Tre från matis.

Först och främst.. "Matis" låter grymt fult, men yolo..


» Ber om ursäkt..

Sista svar på tal tyckte något att jag lät väldigt bitchig osv, till en viss mängd kan jag hålla med. Ber om ursäkt att det lät så fel.
Men tycke det är helt fel att få det spottat tillbaka lika bitchigt som den personen tyckte jag svarade, jämt upp där. ^^

En till sak, anonyma kommentarer.. Varför? Tänk om jag skulle vilja kontakta dej personligen och svara på frågor över mail? Då går det förstås inte, eller hur? ;)

Hoppas du förstår och att jag inte får mer "hat-kommentarer".. ;) haha, låter så fult..

Pöss på dej. ;*


» Praoplats - Check!

Väldigt tråkigt inlägg, men det blir mer uppdatering och lite *nytt* att läsa.
 
Var i alla fall nere på stan och fick min praktiklapp-grejjsimojjs påskriven. Jag ska praktisera på Eric's Kök, Café och restaurang... (vet egentligen inte vad det heter riktigt, men det låter bra typ..).
Praktiken håller på i två veckor 45-46.
 
Själv så är jag grymt taggad inför dessa två veckor. Verkar vara en hur trevlig tjej som äger stället och arbetarna såg inte heller ut som de ska äta upp mej, haha.
I och med att jag inte vet vad jag vill gå för gymnasium så försöker jag få lite inspiration från olika hörn om man nu säger så, hehe. Så under dessa två veckor kanske jag får mer syn på hur det är att arbeta på en restaurang och hur miljön är i ett kök.
Vem vet, jag kanske blir en stjärnkock i framtiden, haha. ;)
 
 
Ha det så bra!

» En helt vanlig dag - eller?

Schemaändring idag och imorgon - hur gött som helst om ni frågar mej!
Våran lilla konstiga klass och alla de andra 9orna jobbar under veckan med samspelsreglerna. Klasserna tävlar mot varandra genom att gör film/tidning/intervjuer osv. Den klass som har gjort den bästa grejsimojjsen vinner en halvdag på Arenabadet.
 
Jag och Camilla har ju självklart slagit ihop våra blonda hjärnor och fått ihop en jävligt grym ide! Till hjälp har vi våra två fina klasskompisa Sean och Tobias. Vi slår på stort och imorgon börjar vi att filma.
Intervjuer med några sjuor som vi kidnappar och tvingar dem att svara på lite frågor.  Hahaha, skämt åsido. Vi frågar naturligtvis de snällt och går ner på våra bara knän. ;)
 
Dock är vi så seriösa att vi har skrivit ett kontrakt så inte sjuorna kan stämma oss för de medverkar i en film som vi tävlar med.
Jadu, livet kan vara rätt komplicerat om du känner mej och Camilla..
 
 
Har pluggat lite glosor och nu ska jag kolla på någon serie eller något, dö typ..
Pöss alla fina därute!

» Svar på tal:

Anonym:
Åh vad roligt !! Men går inte Camilla till skolan och vad jobbat hon med ?
 
Svar: Förlåt, men varför frågar du det här? Kan du inte fråga Camilla det själv? Jag vill inte skriva saker som inte jag har en andledning till, eller hur? Liksom, det angår egentligen inte mej.
En sak jag inte heller förstår är varför du kommenterar anonymt.
Det märks att du vet vilka vi är, och att vi kanske vet vem du är... Så då är det väl helt onödigt att kommentera helt anonymt.
Tycker du inte det?
 
Ha en bra dag i alla fall! :)

» Inspiration - Lars Winnerbäck

 
 
 
 
 

» ~Albert Einstein~

 

» Svenska Lottakåren

 
 
^ Rookie Svenska Lottakåren ^
 
 
 
^ Tjejläger Svenska Lottakåren ^
 
Saknar Tjejlägret hur mycket som helst och är fett peppad på att ansöka till Rookien nästa år. Men först blir det Ungdomskonferensen i tre dagar i Oktober tror jag det var, inte helt säker men.. Ska bli hur kul som helst att träffa alla igen! :)  '
 
 

» Måndag - och allt annat onödigt att veta.

Sitter i min säng och ska egentligen plugga, men offrar lite tid åt bloggen. Kände att det behövdes, eller vad säger ni?
Skolan gick segt, trött och allmänt tråkig måndag. Inget språk, vilket är ett stort plus!
Cyklade hem med Sara och Fredrika, blablabla.. Tvättade bort sminket och bytte om till en stor tshirt och pjamasbyxor - hur gött som helst!
 
Snart ska jag börja jobba mej genom högen med läxor, tyska och engelska typ, men ah..
 
^ Fina tider ^
 

» Svar på tal:

Anonym:
Jobbar redan Camilla?
Vad gjorde du när du hade de gröna kläderna ?
 
Svar: Ja hon jobbar!
Jag och Camilla var på ett militärläger, om det är det du menar med att jag saknar grönkladerna? Vi bodde i motoroveraller och om vi åker på Rookien nästa sommar blir det riktiga militärkläder ni vet, M90 ställ? ;)
 
Om det är något mer du undrar, fråga bara :)
 
 
Saknar detta något enormt...
 

» Tredje gången gillt...?

Första gången blev det för lite, andra för mycket rött (skulle inte ens ha röd färg) och nu sitter jag och hoppas på det bästa. Mörkbrun lugg igen är det som gäller.

Är förövrigt rätt död efter igår och massagen..

Pöss.