» #dödstrött.

Att försöka få in två helt vettskrämda hästar från en stor hage är inte det lättaste. Dessutom gjorde det inte saken bättre ut av att det var en trafikolycka ca 200-250 meter bortanför stallet. Fast.. Det kanske var därför de va rädda. 
 
Tog in Lakrits och Zepharos och gav de vatten samt tog av Zepharos sitt täcke. Stackare.. De hade sprungit sig helt svettiga. Började mocka ut en ut av boxarna tills Annika kom hem. Då fixade jag Lakrits och gick ut till ridbanan. Vi skulle mest se hur han var efter allt som hade hänt.. Om det skulle gå att sitta upp osv. Sprang med honom några varv och han lugnade sig bra. 
 
Jag hoppade upp och då var han lugn som en filbunke. Det måste vara något fel på honom, såhär bra kan det bara inte gå. ;)
Skrittade runt med inslag av volter, halter och såklart igångsättningar. Måste säga att han lyssnade superbra på mins skänklar. 
 
Knäppte loss i slutet som igår. Gick bra det med. Han blev rädd eller något så han stack iväg i galopp. Fem galoppsprång senare stannar vi och han är lika lugn som innan. Nej, han gjorde inga fina luftsprång och lyssnade bra på min röst, sits och det lilla tygeltaget jag gjorde. Och nej, jag varken ryckte honom eller hade balansen i munnen. Har alltid halsring. 
 
Red även Zepharos litegrann. Tänk er att sitta upp på DEN dressyrhästen. Åh, känslan var såhääär bra! Kommer antagligen rida honom igen, så kul! :)
 
Längtar till höstlovet, då blir det antagligen mycket stall och förhoppningsvis en hel del utveckling!
 





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo