» Vad dom än säger.. - Nytt projekt

Hejsan. 
Tänkte berätta lite om mitt "lilla" projekt jag har hållt lite utaför bloggen.. Och framförallt kommer hålla på med ett tag framåt. Först och främst kan jag säga att jag är grymt motoverad till det här, det kommer bli sjukt kul!
 
 
 
Han kallas för Lakris (får skämmas lite, kommer inte ihåg hans riktiga namn). Lakris är tre år och är nästan helt grön, eller man kan inpricip säga att han är helt grön. Han är supermysig och go att hantera med, men kan bli lite klängig om man inte är bestämd. 
Lakris har en grymt fin hoppstam och har ett grymt psyke. Redan första gången jag var ute hos honom satt jag upp och skrittade runt i paddocken, såklart med ledare. Han hade bara tidigare haft ryttare på ryggen förut som inte har skrittat runt. Det var ungefär för 2,5 månader sedan. 
 
 
Träningen idag gick bra faktiskt. Jag tränade från marken så han skulle lyssna på mej mer och inte hålla på och fippla med sitt huvud så mycket. Det kände jag redan resultat på och hoppas det blir ännu bättre nästa gång. 
Dock så var longeringen betydligt svårare. Som tur var mamma modig och vågade gå bredvid honom i en volt medans jag stod i mitten. 
Jag kommer jobba vidare med det varje gång jag ledtränar och kommer be om hjäp av ägaren. 
 
 
 
Sist men inte minst, visst är han fin? :)
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo