» Chempion.

Bästa lektionen på länge. Jag fick hoppa upp på hästen som fortfarande betyder allt, hästen som gjorde hela min sommar och hästen som gör mej glad.
Åh, vad glad jag är.
 
 
Lektionen blev nästan som en privatlektion. Det var bara jag och Benita som red, vilket som var hur skönt som helst. Mer tid på oss och vi hann betydligt mycket mer.
Började att värma hästarna enskilt. Jag låg på en volt och jobbade honom rund. Inte lång eller loj, utan kort med tryck och rund nacke. Fick en del bra tips. Kände en enorm skillnad när han verkligen jobbade med ryggen, kändes som man satt 1dm högre än vanligt. :p 
 
Övergick till att rida snett igenom. Fick ännu mer bra kommentarer. Han gick stadigt i formen, fint steg osv. 
Samma sak i trav. Jag har problem när jag ska länga på diagonalerna. Första halvan är det nästan helt klockrent, andra halvan orkar jag inte hålla i, lättar av och har samma ben på. Då är det inte vackert.. 
Min styrka inom den slags ridningen, "Chemp-ridningen", har försämrats enormt. Har ju inte ridit honom seriöst och inför tävling sen innan vecka 28. Det är ett tag ja..
Lika glad ändå. 
 

Red mitt program jag ska tävla om två veckor. Inte lika bra som när jag vann min LB:1 för ett tag sen, men runda två var betydligt bättre. Det är bara att ha kul och rida tillsammans, bli ett igen. 
Ska även lulla runt med River på en LC:1. Bara för att liksom. Kul att VI kommer att synas på banan tillsammans. Dock så kommer antagligen inte formen vara fin, giraffstyle kanske. Men det är River, älskade vän.
 
Nu kör vi ändå, kötta på liksom.
 
 
 
Förlåt för gamla bilder..



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo