» Lördag - Söndag

Min helg har varit bra. faktiskt. 
Även om jag inte fick ett jääättebra intryck av Uddetorp, mina panikattacker över mitt gymnassieval och att jag inte orkar träffa människor, även om jag är översocial och vill träffa alla mina fina kompisar. Jobbigt läge, Felicia.
 
Mikael kom igårkväll, vi kollade på film, snackade och bara chilla. Senare kom Eric och ännu senare kom Camilla. Det var ett bra tag sedan kan man säga. Käkade paj och bara snackade.
Kom i säng vid 2 inatt, konstigt nog var det inte svårt att komma upp vid nio-tiden imorses. 
 
Idag åkte vi ut till stallet vid halv 10. Jag möttes av en glad Lakris som kom travande emot mej, myste i stallet när jag gjorde iordning honom. Ledtränade innan jag satt upp igen.
Det gick huuur bra som helst! 
Glädjen bubblar i kroppen och man blir bara mer och mer motiverad. Jag började använda mina skänklar lite smått, kortade upp tyglarna så han får lite långsamt känna att det finns något stöd i munnen. Han svarade superbra på halterna. Åh, jag är bara så glad! 
 
Till hjälp när jag sitter upp har jag Lakris ägare till en grym hjälp. Allt blir så mycket lättare och hon vet ju hur hon vill ha honom. Nästa vecka har jag spånat lite hur jag ska lägga upp träningen. När jag kommer ledträna honom kommer jag slänga på ett par senskydd eller linda hans framben för att vänja honom. När det fungerar kommer jag börja med bakbenen. I ridväg gör vi som vi har gjort tidigare, för att kunna gå vidare om några veckor.
Så taggad!
 
 Vi hörs!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo