» Dagens samhälle är på väg åt fel håll.

Ibland vill jag att man skulle kunna åka framåt i tiden där det inte finns problem. Jag vill ha en problemfri och smärtfri framtid utan att bli dömd för den man är. Jag vill ha BRA personer runt omkring mej och ha lyckats bra med mitt liv.
 
Men vad är det då som kommer mellan och lite smått förstör? 
Jodu. 
Samhället är helt och hållet påväg åt fel håll, totalt. Här blir man dömd och utanför för man tackar nej till alkohol. Man får inte vara med för "det är inte så kul för dej ju, när alla andra dricker". Men vadå? När blev alkohol så stort? Kan man inte umgås helt nyktert eller?
Åh, blir så trött.
 
Medans vi är ändå inne på att samhället är påväg åt fel håll. Jag kom och tänka på kyrkovalet. Jag är inte på någons sida, jag bryr mej överhuvudtaget inte vilka som blev inröstade eller vilka som är med i sveriges regering. 
Men ett stort samtalsämne är ju Sverigedemokraterna. "De är så dåliga. De är rasister. Vi gillar inte dom. Dom kan man ju inte rösta på. Nej usch."
Liksom, hör dom vad dom säger? Det är ju lika rasistiskt som de säger rent ut att de hatar Sverigedemokraterna. Jag är ju som sagt inte på någons sida. Men allt alla pertier säger är ju inte så dåligt som "fienderna" uttrycker det. 
 
Det kvittar om det gäller alkohol, olika politiska partier eller vad som helst. Kan man inte bara göra så att allt blir bra? Tänka lite på vad man säger och HUR man uttrycker sig. 
Jag förstår att det är stort med alkohol mellan unga, men alla är inte såna som häver i sig varenda liten droppe bara för att bli full.
 
 
Jag är 15, men jag behöver inte vara berusad för att ha kul med människor som betyder mycket. 
Alla samtalsämnen behöver inte handla om hur full man vill bli nästa helg. Det är bara rent ut sagt patetiskt. Att kompisar får sitta uppe halva natten för att ta hand om andra kompisar som inte vet vart de är, eller vet någonting alls.
Usch, kan inte ens tänka på det. 
 
 
 
Förlåt, men lite patetiskt är det. Men alla som tycker det är värt att slösa varenda krona på sprit och bli full varenda helg. Varsågoda. Jag gör hellre annat för mina pengar. ^^ 
 
Puss.
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo