» Synvinkel på livet - Positiv/negativ energi

 
 
Hur ser vi på livet? Är vi positiva eller negativa?
Jag, just precis, JAG vill förbättra mej på att se saker från en positiv och stark synvinkel. Jag har ju en tidigare början bara sett bristerna på de saker jag ska genomföra och inte sett vad jag vinner på det. Men det ska bli en stor förändring på det, det kan jag lova er.
Först och främst ska jag möta varje ny dag med en ny känsla, var öppen för nya förslag och förändringar. Men även vill jag att NI ska märka det. Det ska vara mer pepp-inlägg, inspiration och mer glädje från min sida.
 
Jag vill inte att unga, fina tjejer ska ändra sig, träna jävul bara för att en storbloggare skriver det på sin stora blogg som hon tjänar 6siffrigt på i månaden.
Det exemplet kanske inte var 100% bra, men ni förstår väl lite hur jag menar? Man ska köra sitt egna race. Såklart för ju jag själv inspiration av andra bloggar. Tex på träningstips, goda smoothies och allt möjligt. Såklart får man ju ändra på sig om man själv vill det.
 
 
Jag vill sprida glädje ju, och hur kan jag göra det? Vad vill ni läsa, vad tycker ni är extra roligt? Jag är ju som sagt öppen för förslag och gillar förändringar - absolut!
Själklart kan ju jag ha mina "hata-mänsklighetens-dagar", självklart, jag är ju en vanlig tonåring med ett humör av dess like..
 
 
 

Jag vill släppa allt som jag gått igenom, minnas alla underbara minnen och börja läsa mitt nya kapitel som jag skriver manuset på själv. Bestämmer vad jag vill göra och skriver en sida i taget.
 
Småsaker ska inte stoppa dej från att sluta leva, se på nya möjligheter, gör saker som gör dej lycklig och glad. Låt dej inte stoppas, uppfyll dina drömmar och lev livet.
 
^Live Your Dream^
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo