» Terminens första dressyrpass.

Satte ribban rätt högt, nu jävlar ska jag utvecklas! Red på Viper, dressyr och målet var att de skulle bli lösgjorda och lyssna för skänklen. Vi red på volter och skulle flytta hästarna på större och mindre voltspår.
Tex skritt på den lilla volten, skänkelvikning utåt, samtidigt sätter man igång hästen i trav, travar de sista skänkelvikningstegen och sen ut på de stora voltspåret.
Samma sak gjorde vi i galopp. 
 
Viper var superduktid idag, men i slutet kände jag att han började bli trött, även om han låg i och jobbade på. Han har verkligen mognat kände jag också.. Inte lika stirrig och hoppig, utan tog det lugnt och kolla på det som var "farligt". Han har blivit bättre på galoppfattningarna och var bara allmänt chill idag. 
 
 
Själv så är jag grymt nöjd med träningen och ska träna vidare med Viper i dressyren. Dock har jag en äldre ponny/häst under hoppträningarna. Lite så hästen "lär" mej, så inte jag behöver sitta och traggla på 60-70-80cm varje hopplektion. Vill komma upp ordentligt på höjderna nu, jag känner mej enormt redo för det. Vill komma tillbaka på riktigt och slå alla med storm. Här är det Felicia som är kung, lägg det på minnet..;) 
 
 
 
 
Visst ser han fin ut? :)


Anonym
29 Augusti, 2013 - 21:38

Hur länge har du ridit? :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo