» Ask.fm - Varför?

Det verkar som nästan alla har skaffat Ask, men till vilken nytta?
Jag säger inte att det är fel eller så, men till vilket skäl ska man skaffa det? Det enda jag ser är att alla länkar det på facebook och skriver "Snällaaa frååågaa något!", "FRÅGA, FRÅGA snälla"..
Förlåt, men lägg ner med det. Kan de inte fråga över PM, eller måste man alltid vara anonym? För måste det verkligen det?
Handlar allt om publicitet nuförtiden? Måste få hur många frågor som helst eller 100+ likes på sin nya profilbild där man står med röven ut, magen in, brösten uppe vid hakan och ansiktet som ser ut som den har skitit på sig.
 
Jag menar..  Vill du verkligen veta hur många kor det finns i världen, som käkar stekpannor och dricker vatten kan du la fråga det över facebook eller varför inte face2face?
Är det så himla viktigt att veta om personen är oskuld, om den röker på eller vilka den personen har legat med? Det är ju exakt såna frågor som vanligen ställs. Man säger att man ska svara 110% ärligt, men ändå sitter man och skriver "Vet inte", "bananer är goda" eller "du luktar honung". Jo men tjena vad ärligt och seriöst.
 
Okända personer frågar något, skriver något elakt och kanske inte vet hur den andra personen tar det. Sitter bakom sin data och kanske tom. gråter? Liksom, varför inte ta det när du ser personen i ögonen? Det är så himla mycket lättare att skriva det, men har du någon gång testat att skriva något snällt? Du kanske gör personens dag, tänk hur bra den får sig att kännas, istället för att rasa deras värld.
 
 
Så nej, skicka helst inte hatkommentarer nu, det här är min åsikt och vet ni..? Jag vet vart era skor bor. ;)
Den här världen är på väg åt fel håll, så varför inte gå emot strömmen?
 
 
 
 
 
 


Anonym
08 Augusti, 2013 - 08:44

Åh alltså så sant, jag tänker precis som dig, ååååh älskar dig :D

kennet
08 Augusti, 2013 - 08:44

eller hur, bara pinsamt


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo