» Tjejläger 2013, Trotsa Motståndet - del 1

Nu tänkte jag berätta en liten del ut av min fantastiska vecka på Gotland och med 18 andra tjejer från hela landet.
Jag kommer aldrig glömma hur bra jag har haft det, kommer garanterat söka nästa år igen!
 
Jag och Camilla åkte från Skövde ungefär halv 6 på morgonen. Under ca 1,5h kollade vi på någon film, dödstrött som jag var kommer jag inte på vad den hette. Sov resten av vägen, som verkligen behövdes.
När vi kom fram till Oskarshamn gick vi och köpte glass samt snackade i solen.
När klockan tickade långsamt mot 11 gick vi till bilen för att hämta våra väskor och gå in till terminalen eller vad det nu heter. Fjantade runt och folket runt omkring trodde la vi var några konstiga babianer i en människoförklädnad.
Går inte att förklara liksom.

3timmar till sjöss innan vi fick kliva av och hämta vårt bagage. När vi kom ut stod två militärer och väntade på alla som kom från olika ställen. Vi åkte minibussar till Tjauls Gård där de andra lägerdeltagarna redan var. Rumsindelning och klockan 16 var det samling i sina motoroverallen på baksidan.
Delade rum med två underbara tjejer. Saknar er något enormt!
 
Regler och allt sånt där drogs på kvällen, rundvandring och kvällsfika vid 20 tiden. Klockan 22 var man tvungen att vara inomhus för att sedan klockan 23 var det tystnad som gällde.
 
Tisdag.
Alarmet ringde 06.45, uppstigning och städning av badrummen Halv åtta var det frukost och 45 minuter senare  var det vårat första BRAK-pass som skulle avklaras. BRAK-pass står för Buk, Rygg, Axlar och Knän. 
8.30 satte vi oss i våra basgrupper för att prata om gårdagen. Hur vi kände, varför och vad vi hade lärt oss.
Klockan 9 samlades vi på gräsmattan utanför huset för en genomgång. Fick en grej vi skulle göra på 10 minuter för att sedan samlas i festlokalen och få en föreläsning på självkänsla och självförtroende.
 
Lunch vid 12 tiden och nästa pass började redan klockan 13. Det var en fortsättning på passet innan. Började bli väldigt långtråkigt, men det var faktiskt lärorikt.
Klockan 17 var det middag och en timma senare skulle vi samlas vid cyklarna. Vi cyklade ner till en skog och där skulle vi springa en hinderbana i basgrupperna. Det var blandat med samarbete, styrka och koordination Jag, Camilla och min ena rumskompis, Johanna valde att springa den igen för att få mer träning. Vi styrde cyklarna mot Tjauls Gård där vi tog en varm dusch. Kvälls fikat var klart runt 20 och efter det var det fritt.  
23.00, var det som sagt tystnad som gällde.
 
såhär snygga var alla lägerdeltagarna... Saknar faktiskt att inte behöva att så och matcha olika klädesplagg i 100år.

Det var de två första dagarna, två till imorgon om jag har tänkt rätt. :p



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo