» Hoppträning med Chemp

Började med att hoppa på en volt, över en liten 30cm tunna. Gick över till en annan volt och hoppade över ett staket. Fick några riktigt fina språng när han verkligen tog i. Vissa gånger kom vi fel och de sprången kan vi bara kasta bort.

Nu ska vi se det positiva!

Gick över och hoppade en slinga på 3 hinder. Hinderhöjden var fortfarande vid knähöjd och jag ville få en bra känsla innan vi höjde. Fina språng på alla och vi höjde och under tiden fick han en skrittpaus på långa tyglar. Hoppade slingan igen och gick bra där med, han snubblade bara efter ett hinder så jag fick lägga en volt för att komma rätt på nästa hinder. Vi höjde igen och då var den HÖGSTA höjden 90cm. Hoppade igen, men fick lite problem på ett räcke. Vi kom nära och rev. Jag ändrade allt jag kunde ändra på men inget fungerade just då. Saktade av till skritt för att lägga upp en plan.

Det fungerade och vi fick ett fint och luftigt språng. Lite skritt på det igen. Jag valde att inte höja mer utan att få bra språng på de hindren. Vi båda började även bli trötta och det var det bästa att göra. Fick fina språng och där nöjde vi oss.

Några skitsprång blev det under passet, men det blir väl aldrig 110% bra varje gång, eller har jag fel?




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo