» Tårarna bara rinner

Kopierar från ni vet Camillas blogg..
 
Ni vet ju vem Felicia är, har skrivit om henne säkert ena tusen gånger på denna bloggen, har man missat det så ah.. Felicia är min bror, bästa vän, tard, fisk. Allt man kan komma på och lite till ungefär.
 
Vi har känt varandra i 558 dagar, och hunnit med så otroligt mycket under dessa dagar.. Både skratt, tårar, skrik, bråk, slag, bussturer, uteritter, göteborg, åka tåg, borås, promenader genom träsk, "olyckor", alltså gud vet vad.
 
 
Jag ångrar inte en enda minut, Felicia är en sån underbar person, rolig, knäpp, tard, underbar! Finns liksom bara en av henne.
Felicia, rider en ridskole ponny, en C-ponny, en tjock jätte söt liten ponny, som heter Lord- River, har fotat dom massa gånger. Både på tävling, träning, och bara för att en gång. Dom har tävlat, eller dom tävlar, har gått bra för dom. Vet inte riktigt hur många år hon har kvar på C-ponny, ett år tror jag. Tyvärr, för hon och River, handen i handsken, verkligen! Hon kan honom, inifrån och ut. I helgen, startar dom en tävling, LB, regional, på Greva.
 
Jag önskar henne all lycka till, tror verkligen på henne! Det är en vinst att bara anmäla sig, speciellt på ridskole ponny, då det inte är så många ridskole ponnyer som tävlar regionalt.
Och självklart, kommer jag vara där, stöta, hästskötare(omdu vill:*) fotograf, vara den som hon kan kasta lite skit på om hon blir nervös.
 
Jag tror på dig Felicia, hoppas du vet det!
 
 
Jag älskar dej Camilla!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo