» vi anmälde, vi kvalade, vi försökte

Tävlingen gick inte precis som jag hade tänkt mej. Vi försökte i alla fall.
.
Framhoppning, första klassen, LC: Han var grymt pigg, för pigg faktiskt. Travhoppade "lilla", där gick det la åt skogen för första gången. River bockade direkt efter och svänger undan. Jag flyger av och lite så.
Hoppar sen, men kan inte riktigt slappna av, är skitnervös osv.
LC: Allt blev konstigt. Både jag och River blev spända. Vägrade ut oss på andra hindret. 
.
Gick ner med honom till stallet, lämnade River där och gick upp till greva igen. Kollade på början av LB+ klassen för att sedan hämta River igen. Lite tidigt, men så han fick kolla läget lite och slappna av. Gick sen banan för GP-klassen.
.
Framhoppning, GP-klassen: Gick sjukt bra! Han var precis där jag ville ha honom. Skulle precis ta ett sista språng för att sedan gå in på banan och hoppa min klass. Tar ett språng på oxern, får verkligen ett guldsprång! meen, sen bockar han och drar åt sidan så jag inte har en chans att sitta kvar. Flyger av ingen. Inga försiktiga avramlingar här inte. Överdomare snackar med mej (som då var på framhoppningen), han flyttar ner mej så jag kan andas lite. Kan säga att jag har/hade grymt ont i ryggen. Får då gå in på framhoppningen igen, nervös och spänd.
Fick dock fina språng, han hoppar som en gud!
GP: Vi blev sådär spända igen. Jag kände det inte, men allt satt la i huvudet. Kom dock till 3an denna gången, framsteg! :p
.
Dock så är jag ju ledsen, kan ju få klumpen i halsen. Men det var en stor vinst att bara anmäla sig och dessutom komma in på banan. Som ett stort plus kom vi över första hindret. 
Vi har gjort det här tillsammans, vi hade en rolig dag och det är det som räknas, right? Det är inte alla ridskoleryttare som får chansen att kvala till GP med en ridskoleponny. Rät coolt är det ju också, vi hade ju aldrig startat ett regional tävling, eller inte ens en LB.
 
Tack till alla som hjälpte till under dagen, stöttade eller bara hängde med, satt och frös röven av sig på läktaren eller vad alla nu gjorde. Ni är guld värda! Ni vet vilka ni är.
.
Funderar och funderar, vet knappt vad jag ska göra. Skriver när jag vet lite mer säkert..
Puss!
 
.
Vann också två biljetter till GHS. De sa att vi åtminstonde skulle få se GP-ponny, men när vi kollar lite mer nogrant står det Onsdagen 11.00. Alltid något, men synd att vi har prao den veckan.. :c
~Bloggen kommer la ligga lite nere nu.~



My Törnqvist
10 Mars, 2013 - 17:21 / BLOGG: http://mytrnqvist.blogg.se

ska du sälja biljetterna du vann? :D kontakta mig isf!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo