» Träning, 1 november 2013. Liquorice.

Träningen gick bra, men man märker att han inte vet vad han ska göra när inte Annika går bredvid med grimmskaftet. Blir nog bättre ju mer vi jobbar på det. 
 
Han gick snällt in från hagen, inget bråk vilket var riktigt skönt. Han står helt still, helt coollugn, somnar nästan när jag borstar och fixar. Dock blev han livrädd när ett kattkräk hoppade fram. Grimman gick sönder, tack och lov hände inget mer. Lite krånglig att tränsa, men det kommer gå över. 
 
I paddocken var var lugn. Dock fattar jag inte hur i helvete folk tänker? Det finns ju en väldigt trafikerad väg bara några meter från paddocken. När man ser att det finns hästar i närheten brukar man väl inte tuta som en galning? Tur att Lakrits är van vid fordon så reagerade han inte, men hur kunde de veta att han är relativt trafiksäker?
Idioter rent ut sagt.
 
Men han skötte sig bra ändå. Lite krångel hit och dit. Som sagt är han osäker när det gäller att inte ha någon på marken bredvid. Fick avbryta passet lite tidigare, det började åksa och bullra som in i bomben. Ta det säkra före det osäkra.
 
Gosh, vad jag diggar denna hästen!
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo