» Första galoppen.

Ni läste rätt. Första galoppen kom idag och jag svävar på rosa, fluffiga moln just nu. Jag visste inte att det kunde gå såhär bra.
 
Dagen började med att jag gjorde amerikanska pannkakor åt mej och Camilla. Slappade i soffan och fick panik när vi skulle bli hämtade av Annika. Vi var bara halvt ombytta osv. 
Fixade hästarna, transporten och fyllde på vattnet åt de andra hästarna innan vi lastade och åkte till juta. 
 
Är imponerad av Lakrits. Tyckte det var spännande och vågade ta "första steget", dvs, när Zepharos inte vågade kolla i hörnen. Tönt. Pigg och frammåt, kändes brallig men fick inga "utbrott" eller vad man säger. 
Skrittade och travade i båda varven. Först fattade han inte att han skulle galoppera, så vi la ett kort spö på bogen så han skulle förstå vilket ben han skulle ta fram. Fungerade super och han har en grymt härlig galopp, tänk då när han har mer kvalité på den. Ryser. Glopperade i båda varven och han varken bockade eller sparkade bakut någon gång.
 
Hoppade upp på Zepharos efteråt för att få sitta på honom en gång innan torsdag. Han var inte lika taggad idag och var stundtals lite hackig. Han gick bättre när han fick trava på ordentligt och då var han bättre i handen. Känns skönt att vi har varit i ridhuset en gång innan träningen på torsdag.
 
Fick superhjälp av Camilla idag. Kändes bra att vi var en extra första gången vi skulle åka med Lakrits och nu vet vi att det fungerar med två personer. 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo