» LB- debuten

Har faktiskt inte skrivit om min känsla på min första riktiga LB-debut med Chempion.
Kanske lite smått sådär, men inte så detaljerat (även om jag inte kommer skriva så himla detaljerat men.. :p)
 
I alla fall, han va grym och vi gjorde vårat bästa. Jag säger inte att det var en katastrofal tävling, men det kunde varit bättre förutsättningar på den anläggningen.
 
Hoppade först en LD clear round så vi fick hoppa in oss på hindren. Han hoppade super men fick ett stopp på en stor mur. Hittade ingen avsprångspunkt osv. Kändes grymt iaf! ↓
 
 
 
 
Underlaget: Förlåt, men jag gillar inte att rida på stenar som de har på kyrkogårdar, nä ett big no för min del. Inget fäste alls och så. Tur att det var torrt på tävlingsbanan, för framhoppningen ska vi knappt snacka om. Sumpigt och mindre fäste än på tävlingsbanan. Den var sjukt liten och på framridningen vågade jag inte galoppera fram på den "gräsplätten" var sjukt ojämn. :p
 
blablabla.. utöver det tyckte jag att tävlingsplatsen var bra, trevliga funktionärer som hade bra koll. Det gick relativt snabbt och så.
Bra tävlingsdag, kanske inte det bästa humöret när jag kom ut efter LB, men när det hade smällt kändes det riktigt bra. Stor förbättring sen LC i Tidaholm då vi inte kom över det först hindret.
 
 
LB↓
 

 
 
Framhoppningsbilder: ↓
 
 
 
Bilderna är tagna av min pappa, därav inte så himla perfekta bilder som när calle tar x)
Alltid något, right? ;)
 
puss!
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo