» Jag brinner verkligen för det här

 
Som många verkligen vet, så är ridsporten den sporten jag verkligen brinner för. Det är precis som vissa verkligen brinner för fotbollen. Mitt första ord var antagligen "häst" eller något liknande.
När jag var 6 år fick jag börja rida. Jag red då på Kultomten som inte va sådär kul, då bytte jag till Jutagården och jag har verkligen känt skillnaden och min utveckling bara springer framåt. Just nu kan jag säga att jag kanske inte känner min utveckling pga mitt självförtroende är på noll, men utvecklingen kommer alltid finnas där.
 
Snart, när jag har ridit i nio år känner jag hur mycket jag har "fått gjort" på det här nio åren. Bytt ridskola, gått från "dålig" till att komma fram med utvecklingen, fått en underbar B-ponny tid, vart ute på en hel del tävlingar, sagt hejdå till B-ponny tiden och gått vidare upp till C-ponny. Fått lära känna världens mest bästa C-ponny som har lärt mej väldigt mycket. Fått känna glädjen, styrkan under alla dessa nio år som jag har hållit på med hästarna. Jag är grymt glad för att jag började med hästar, inte gett upp eller tappat intresset och från första början.
 


Anonym
12 Januari, 2013 - 19:00

Haha och jag gjorde tvärtom :p bytte från Juta till Kulis, trivs så mkt bättre på Kulis :) Duktigare tränare och mer välutbildade hästar samt bättre förutsättningar tycker jag, tänk vad olika alla tycker :) bra att alla människor är olika så båda ridskolorna går bra :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo