» Åsiktsinlägg - står för vem du är, vad du säger/skriver

Har tänkt på det väldigt mycket nu på sistonde.
Förtroende, svek och falskt snack. Folk som inte vågar stå för vilka de är, skriver en sak och menar helt annat.
Det är ju helt sjukt hur mycket man kan lita på någon och sen betyder man bara luft för den personen. Folk som kommenterar något och sen tar bort det för man kanske skäms? Kanske tyckt att man inte vart så snäll som man borde, kanske inte tänkt på hur den andra personen skulle reagera? Det uppstår varje dag, överallt här i världen. Du och jag kanske utsätts för det någon gång per vecka.
 
Speciellt här på nätet är det lättare att "vara en annan person". Man beter sig som man är 12 år och tänker inte ett skit på vilken situation man själv sätter sig i. Sen i vardagen när den andra vill snacka om det, kan man inte stå för vad man har skrivit.Bara för att man har tagit bort kommentaren så är inte allt borta, som allt skulle vara bra igen. Meningen med kommentaren kanske inte längre betyder något för den som skrev den, men har man någonsin tänkt något på den som fick kommentaren uppstoppad i fejset? Nej, det blir ju inte så, man skriver utan att tänka.
Så om du ska skriva en kommentar, skriv i de stuket du vill få tillbaks kommentaren och skriv aldrig anonym. Folk får reda på vem det är ändå. :*



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo