» God jul.

Kan börja med att säga God Jul. Hoppas ni har haft en bra dag med nära och kära.
Gårdagen firade vi ute i Blomberg hos mormor och morfar + min morbror. Vi åt, fikade och körde en julklappslek. Åkte hem och kollade på uppersittarkvällen. 
 
Idag startade vi dagen med frukost för att sedan åka en sväng. Först till stallet och sen till Ulvåker. Lakrits och hästarna fick äpplen och sen ställde vi dit en liten överraskning till Annika och Mattias. 
Vi åkte vidare till Ulvåker för att ge Midborg sin julklapp. Skojade och sa att vi åkte till alla djuren. Först hästarna och sen björnen, haha. En Whiskey inslaget i typ en halv silvertejpsrulle. Rätt underhållande ska jag säga.
Kaffe på det och sen åkte vi tillbaka hem.
 
Liten jullunch och sen Kalle Anka. Jag somnade och pappa har ett mycket vackert kort på mej sovandes. Tack du!
Paketutdelning och jag som bara önskat mej en extra hårddisk blev en anings chockad. Dock var det ju bara saker som jag behöver. Kommer synas i mörkret när vi rider, dessutom står det tydligt att det är unghäst. Kommer ha grymt ljud i öronen och så vidare. (Vi får hålla tummarna att hörlurarna inte går sönder efter några veckor.)
 
Morgondagen ser lugn ut. Sovmorgon och sen åka ut till Lakrits. Ska rida själv i paddocken för att se om det kanske fungerar med en tränare i slutet av Januari. Spännande!
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo